Bold & Beautiful’s Ridge keert terug. Zal de familiestrijd het vertrek van Thomas afdwingen?


Sorry, Ridge, maar je zult zeker wat hitte krijgen!

Over slechte timing gesproken! Net toen zijn beide families hem het hardst nodig hadden, The Bold and the Beautiful’s Ridge zei: ‘Weet je wat? Ik moet even de stad uit. Ik moet mezelf vinden.” Toevallig zal hij, als hij vandaag terugkomt, ontdekken dat de dingen enorm zijn veranderd tijdens zijn afwezigheid…

Nadat hij door zowel Taylor als Brooke was gedumpt, maar voordat hij de stad verliet, zat Ridge een vergadering voor die ertoe leidde dat zoon Thomas uit zowel de Forrester-clan als het familiebedrijf werd gezet. Maar sindsdien heeft een van de meest opvallende lijnen van het bedrijf, Hope for the Future, een zeer publieke faceplant op de catwalk gedaan, wat resulteerde in slechte recensies en een kastekort.

Sneller dan je kunt zeggen “repareer het”, plaatste Steffy Hope tussen een rots (Thomas opnieuw aannemen als hoofdontwerper) en een harde plek (HFTF verliezen), en Thomas deed een verontschuldigingstour. En terwijl hij Brooke probeerde te overtuigen dat hij was veranderd, gaf Thomas aan dat hij eindelijk wist wie de schuld had dat hij hem in de war had gebracht, en dat was niet de blondine.

Dat klopt, Ridge, hij had het over jou.

Ware het alleen maar omdat Ridge zo snel op de “ren hem de stad uit op een rail”-wagen sprong, dan zou dat genoeg zijn om de woede van zijn zoon te rechtvaardigen. Maar net als Brooke en Taylor lijkt het erop dat Thomas eindelijk doorheeft dat degene die het hart van zijn moeder keer op keer brak, de man was die tientallen jaren bezig was met het naspelen van een levensechte versie van Vrouwenruil.

Nu Thomas eindelijk weet op wie zijn opgekropte woede gericht moet zijn, is het tijd voor de jongere man om wraak te nemen. Met een beetje geluk zal dat hele “Brooke inlijsten voor de CPS-oproep” kinderspel lijken (bedoelde woordspeling). Want hoewel we al lang pleiten voor een echt hervormde Thomas, betekent dat niet dat hij zijn formidabele vaardigheden niet kan gebruiken om zijn vader te straffen… en zonder een enkele wet te overtreden of zelfs maar iets duisters te doen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sarah Brown: openhartig interview over vaders dood

Vet mooi Ridge Thomas Office

Meer: Zou Douglas echt de trucs van vader Thomas gebruiken?

Op dit moment is de eerste prioriteit van Thomas om Hope te helpen haar lijn weer op het goede spoor te krijgen. Maar ervan uitgaande dat zijn nieuwste ontwerpen net zo succesvol blijken te zijn als zijn meest recente show, zou de wereld heel goed zijn oester kunnen zijn. Wat hem in een machtige positie zou plaatsen… misschien wel zo erg dat hij Ridge zou kunnen vertellen dat hij klaar is met aangenomen en ontslagen te worden door de gril van zijn vader en zus, de co-CEO’s van Forrester Creations. Sterker nog, hij is van plan om niet alleen het bedrijf te verlaten, maar ook een nieuw modehuis te beginnen… en hij neemt Hope mee!

Thomas Hope landingsbaan B&B

Meer: Sheila’s verdienste eindelijk?!?

Natuurlijk, het is onwaarschijnlijk dat ze de Hope for the Future-lijn, die eigendom zou zijn van Forrester Creations, zouden kunnen voortzetten. Maar Hope en Thomas zouden een nieuwe lijn kunnen lanceren met financiering van bijvoorbeeld Ridge’s aartsvijand, Bill Spencer! Waarom zou Hope zelfs maar overwegen Forrester te verlaten? Want als de recente gebeurtenissen haar niets anders hebben geleerd, is het gewoon hoe waardevol de ontwerpen van Thomas zijn voor haar visie.

Stel je als extra bonus voor hoe Liam – die duidelijk heeft gemaakt dat hij de samenwerking afkeurt en zelfs de voorkeur geeft aan de lijn van zijn vrouw boven het idee om met Thomas samen te werken – zou reageren. Over groot drama gesproken!

Het beste van alles was dat het allemaal zou leiden tot het soort showdown op de catwalk dat al lang bestaat Vet en mooi fans herinneren zich allebei liefdevol en missen vreselijk! Misschien kunnen Ridge en Thomas zelfs de ultieme prijs op het spel zetten: de topbaan bij Forrester Creations!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 8 – 12 augustus 2022

Doe mee met het herinneren van enkele van Thomas’ eerdere triomfen, uitdagingen en veldslagen in de onderstaande galerij.