Bold & Beautiful’s Ridge & Taylor hebben seks voor Brooke & Deacon? Brooke/Rridge-foto’s


Het is tijd voor een opschudding voor Bridge, maar het mag niet ten onder gaan zoals fans veronderstellen.

Met Bold & Beautiful’s Brooke en Deacon herbeleven hun extreem gepassioneerde verleden in recente afleveringen, het lijkt duidelijk dat ze uiteindelijk weer zullen aansluiten. Hoewel dat een mogelijkheid is, blijft het een feit dat hoezeer het charmeoffensief van Deacon Brooke ook treft, het steeds iemand anders nog veel meer…

Die iemand is natuurlijk haar man Ridge, die is… dus opgewonden (ook bekend als jaloers) over Deacon’s aanwezigheid die hij de ongekende stap nam om te gooien Hoop van Brooke’s eigendom af in een poging om hem weg te houden. Deacon stond voor de deur van de cabine naar de uitwisseling te luisteren, en zoals we in de… Vet en mooi preview, is zich er terdege van bewust dat waar Brooke en Ridge maken zich zorgen, er is ‘probleem in het paradijs’ – en hij realiseert zich ongetwijfeld dat het door hem komt. Reden te meer om aan het mes te blijven draaien en de jaloerse naaister genoeg touw te geven om zich op te hangen.

Het doel van Deacon is, zoals we weten, om zich niet alleen met Hope te verzoenen, maar ook met haar moeder. En terwijl hij lijkt om door te dringen, en een Brooke en Deacon aansluiten lijkt onvermijdelijk, het is nog geen uitgemaakte zaak. Er moet misschien iets anders gebeuren – iets belangrijks – voordat Brooke zichzelf toestaat te bezwijken voor de charmes van de zelfverklaarde slechte jongen.

Voer Dr. Taylor Hayes in. Haar terugkeer zal niet alleen Brooke irriteren, maar haar band met Ridge zal brandstof toevoegen aan het vuur van hun ontevredenheid. Als, of beter gezegd, wanneer, besluit Taylor Ridge een geruststellend oor te bieden en een nogal mooie schouder om op te leunen tijdens deze moeilijke tijden die te maken hebben met Deacon’s comeback-tour, het is een uitgemaakte zaak dat de zaken tussen Brooke en Ridge erger zullen worden.

Ridge, Taylor herenigd B&B

De terugkeer van Brooke’s aartsvijand zal het vuur van ontevredenheid aanwakkeren.

In feite zijn het misschien Ridge en Taylor die de vlam van hun vroegere passie nieuw leven inblazen als gevolg van zijn desillusie over de hele Deacon-situatie en Brooke’s rol daarin!

Er zijn zeker fans die vinden dat het verleden tijd is om de Brooke en Ridge-combinatie opnieuw op te schudden, en als Ridge zich zelfs tot Taylor zou wenden zonder Als het naar de slaapkamer leidt, kan het genoeg zijn om Brooke in Deacon’s armen te sturen, wat het drama zou bieden waarnaar ze op zoek zijn. Na die stomende flashbacks, wie zou La Logan de schuld kunnen geven van het zoeken naar een excuus om te genieten?!?

Denk je dat Brooke en Deacon, of Ridge en Taylor het eerst zullen samenkomen? Of denk je dat het huwelijk tussen Brooke en Ridge stand zal houden ondanks zulke grote uitdagingen? Misschien een wandeling door het geheugen? Het liefdesverhaal van Brooke en Ridge in de galerij hieronder zal u helpen beslissen. Mis het niet!