Bold & Beautiful’s Ridge verkiest Taylor boven Brooke in Aspen


Het script zou op het punt staan ​​om te worden omgedraaid.

De week van 3 oktober belooft een game-changer te worden voor de langstlopende liefdesdriehoek op The Bold and the Beautiful. In plaats van in LA te blijven om bij de CPS-poort te komen met vrouw Brooke, vertrekt Ridge naar Aspen om bij ex-echtgenoot Taylor te hangen. Kunnen de berichten die hij verzendt? zijn nog meer gemengd?

De naaister van de naaister Thorsten Kaye geeft toe aan: Soap Opera Digest dat ja, Ridge maakt een lastige situatie misschien nog lastiger. Aan de andere kant: “Misschien is het niet ergens voor weglopen, maar naar iets rennen om je enig perspectief te geven … Misschien [Taylor] is wat hij nu nodig heeft.”

Kan zijn. Maar is Ridge echt wat? Taylor behoeften? Heeft een vrouw echt? nodig hebben haar hart vrijwillig opnieuw te laten breken door een man wiens verplichtingen ongeveer net zo lang duren als een stijl in de mode blijft? Denk het niet.

We zouden veel liever zien dat de wereldberoemde psychiater en voormalige prinses van Marokko in de datingpool waadt – niet alleen omdat Taylor iemand verdient die een belofte kan doen en die kan nakomen, maar ook omdat Krista Allen hilarisch zou zijn in scènes die de vrijers van haar personage ontmoeten .

Maar terug naar het onderwerp waar het om gaat… Ridge zijn beslissing. Wat misschien helemaal geen beslissing is. “Wat hier ook gebeurt,” vertelt Kaye Verteren,,Als man gevangen tussen twee ongelooflijke, geweldige vrouwen, is het echt niet de keuze van de man. Het gaat erom waar hij landt.”

Bekijk de najaarseditie van onze beste en slechtste fotogalerij van 2022 hieronder om erachter te komen welke plots sisten en welke sissen.