Press ESC to close

Bold & Beautiful’s RJ Forrester Terugkerend… naar Romance Paris?


Ineens is het allemaal logisch.

Wanneer The Bold and the Beautiful kondigde voor het eerst aan dat het RJ had herschikt – lees dat verhaal hier – we hadden zoiets van “OK.” Maar ook van: “Maar wacht … waarom eigenlijk?” Zou de show hem laten proberen zijn ouders opnieuw te matchen a la Steffy en Thomas? Dat leek een beetje overbodig, zelfs voor de soap die al tientallen jaren dezelfde driehoeken speelt en herspeelt.

woont de Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2015 bij in UCLA's Pauley Pavilion op 16 juli 2015 in Westwood, Californië.

Dit is de nieuwe RJ, Joshua Hoffman, maar dan in 2015.

Credits: Jason Merritt/Getty Images

Toen raakte het ons. Zijn doel op het doek zal tweeledig zijn. Aan de ene kant zal hij papa’s gave voor kleermakerij hebben geërfd en zal hij dienen als rivaal voor Thomas. Hoe opgetogen zou Hope zijn om de vader van Douglas de laars te kunnen geven ten gunste van haar halfbroer? Hoe blij zou Liam zijn als zijn vrouw de klimplant roze zou laten glijden die haar ooit met sterke armen in bed probeerde te krijgen?

Thomas bed & breakfast

“Ik hou niet van het geluid hiervan!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Aan de andere kant zal RJ een liefdesbelang zijn voor een personage dat, zegen haar hart, nooit echt een succesvolle romance heeft gehad: Parijs. Ze is lief, en ons is duizend keer verteld welke geweldige kwaliteiten ze bezit, maar haar relaties waren allemaal niet-starters.

Zende’s interesse in Parijs was voor ons op slag verpest Vet en mooi uitgezonden fartgate. Carter haastte haar alleen door het gangpad om uit de buurt van Quinn te blijven. Paris’ verliefdheid op Finn liep nergens op, net als haar tijdelijke flirt met Thomas.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Finn en Hope samenkomen?!

Tanner Novlan, Diamantwit

Zoals ze niet waren…

Krediet: © Howard Wise/jpistudios.com

Bovendien is het niet zo dat er veel alleenstaande vrouwen in de show zijn aan wie RJ geen familie is. Er zijn Taylor en Steffy en … behalve Parijs, dat is alles.

Bekijk de Logan-kant van RJ’s familie in de onderstaande fotogalerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]