Bold & BeautifulTaylor en Deacon ontmoeten elkaar als Brooke en Ridge herenigd worden?


Kunnen de twee in de kou blijven staan ​​wanneer Brooke en Ridge zich verzoenen en besluiten om het vuur hoger te zetten … met elkaar ?!

Te oordelen naar de grijns op Ridge’s gezicht en zijn nabijheid tot de altijd betraande Brooke in de recente aflevering van Vet en mooihet is een goede gok dat de twee weer bij elkaar zullen komen – en hij zal teruggaan naar het echtelijke huis – snel genoeg om de hoofden te laten tollen.

Als Taylor’s gelukskoekje haar had gewaarschuwd dat Brooke zou komen opdagen met een aanbod dat Ridge niet kon weigeren, was ze misschien gebleven na de Chinese afhaalmaaltijd en had ze harder gewerkt om uit de “beste vriend”-zone te komen.
Taylor Ridge enorm hart B&B

Brooke’s aanbod had natuurlijk te maken met ene Deacon Sharpe, die nog steeds een twistpunt was tussen haar en Ridge nadat ze hem verdedigde in de nasleep van hun nachtelijke knuffelsessie terwijl ze dronken was op oudejaarsavond.

Aangezien Brooke het nu weet… waarom dronk ze? – Sheila – het enige dat nog moest worden opgelost, was de kwestie van de liefhebbende vader van Hope, die nog steeds in het huis van Brooke rondhing. Zozeer zelfs, dat zijn aanwezigheid haar letterlijk op de hoogte bracht van wat ze moest doen om Ridge terug te krijgen. Wat vrijwel zeker was niet het effect dat Deacon tijdens zijn bezoek hoopte te hebben.
Brooke, Deacon B&B

Hoe dan ook, Brooke’s aanbod om Deacon over de stoeprand te trappen en hem van haar terrein te verbannen leek redelijk goed te gaan met Ridge, wat betekent dat er een reünie op handen is.
Brooke Ridge komt naar huis B&B

Dat zal Taylor, die al op gespannen voet staat en rammelt in het nu lege klifhuis, achterlaten met nog meer vrije tijd in haar handen.

Misschien kan ze het besteden aan het adviseren van Deacon, die, nadat hij zijn oude hoop op een verzoening met ex-vrouw Brooke had verijdeld, ook losse eindjes zal hebben en veel meer tijd heeft om aan te werken. een beter mens worden.

Bij nader inzien zou Taylor Deacon misschien wat advies moeten geven buiten de klok en buiten het kantoor – misschien bij Il Giardino – aangezien therapeuten, vooral van de wereldberoemde soort, hun patiënten niet zouden moeten daten.

Je denkt: “Zei je ‘date’?!” Dat deden we zeker.

Meer: John McCook onthult de verrassende droom van Eric

Tot wie kunnen Taylor en Deacon zich beter wenden dan elkaar wanneer ze allebei in de kou worden gelaten door de “Bridge” -reünie? Hoe vaak heb je een goede condoleancesessie een onverwachte vonk zien doen ontbranden tussen twee mensen die zich niet “gezien” voelen door degenen die hen hebben afgewezen?

Het zou kunnen helemaal gebeuren, en wie van ons zou het niet graag zien? Deacon en Taylor zouden een gloeiend nieuw duo zijn, met een toegevoegde bonus – Ridge zou apoplectisch zijn!

de naaister Vast en zeker zou zijn “Doc” niet graag zien met de oplichter – hervormd of niet – wat betekent dat hoewel Brooke hem weer onder haar dak zou hebben, al zijn aandacht op Taylor zou zijn. Daarom zal Deacon een doorn in het oog blijven van zijn ex-vrouw, zelfs als hij zich met zijn eigen zaken bemoeit en probeert verder te gaan. We houden wel van de implicaties van dit alles.

De reacties van hun kinderen zouden ook een giller zijn. Stel je voor dat Steffy thuiskomt en ontdekt dat haar moeder Deacon uit de bezemkast heeft gehaald en naar het strandhuis in Malibu heeft gebracht! Hope is misschien blij met de verandering van het fortuin van haar vader, maar ze heeft ook naar Bill geluisterd, die denkt dat Ridge niet goed genoeg is voor haar moeder. Als ze echt gelooft dat haar schoonvader iets op het spoor is, kan ze gaan aandringen op een Deacon en Brooke opnieuw. Vooral als zijn gereformeerde status wordt gecementeerd door een gezonde relatie met Taylor.

Meer: Bekijk de nieuwe familiefoto’s van Jacqueline Wood

Zou je willen dat Deacon en Taylor het vuur hoger zetten nadat ze door “Bridge” in de kou werden gelaten? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Opnieuw bekijken Het wilde verleden van Deacon in de fotogalerij hieronder.