Kiest Ridge Taylor op? Bold & Beautiful? Nieuwe previews zegt…


Zijn jaren van twijfelen zijn slechts enkele dagen.

Het is tijd. Verleden tijd, Vet en mooi fans zouden waarschijnlijk zeggen dat Ridge een beslissing moet nemen en moet kiezen tussen de huidige vrouw Brooke en de voormalige vrouw Taylor. En dit najaar klinkt het alsof de teenslipper naaister eindelijk zal beslissen welke vrouw zijn Mrs. Right is.

Hij “heeft complexe gevoelens over de twee liefdes van zijn leven”, vertelt hoofdschrijver/uitvoerend producent Bradley Bell Soap Opera Digest“en wil ook geen pijn doen.”

Toch heeft Ridge hen allebei pijn gedaan. Het ene moment vertelt hij Brooke dat het voorbij is tussen hen, finito, gedaan, en sporen terug naar Taylor. De volgende keer zegt hij tegen Taylor: “Oeps, ik heb het weer gedaan!” en terugkeren naar Brooke’s open armen.

“Dit najaar gebeurt het onverwachte, wat ons trio naar een andere prachtige afgelegen locatie leidt, waar de omstandigheden Ridge ertoe brengen een keuze te maken”, zegt Bell. “De gevolgen hiervan veranderen levens en de dynamiek van gezinnen voor altijd.”

Die zin maakt het vrij duidelijk wie Ridge kiest, toch? Als hij bij Brooke zou blijven, zou het levens of de dynamiek van gezinnen nauwelijks veranderen; levens en dynamiek zouden blijven zoals ze nu zijn.

Als hij echter voor Taylor kiest, zou een heleboel levens en gezinsdynamiek op zijn kop worden gezet. Brooke zou gedwongen worden haar lot te heroverwegen. Steffy en Thomas zouden mama en papa weer samen hebben. Thanksgiving-gastenlijsten zouden veel ingewikkelder worden: Donna zou haar zus, Brooke, willen uitnodigen. Eric zou dat misschien ongemakkelijk vinden, aangezien Taylor daar zou zijn met Brooke’s ex.

Wat denk je? Ben je het ermee eens dat Ridge Taylor zal kiezen? Bekijk op weg naar de reacties de nieuwe fotogalerij hieronder. Het is foto na foto van koppels die werden geplaagd door Vet en mooi en alle soaps … die nooit echt gekoppeld werden.