The Bold and the Beautiful Spoilers 20 – 24 december 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december, het is de reünie waar we echt op hebben gewacht als Brooke oog in oog komt te staan ​​met aartsvijand Taylor, en de vrouwen tot de kern van hun verleden doordringen. Later komen de wonderen van de feestdagen goed en echt tot leven als La Logan haar meningsverschillen opzij zet met yet een ander rivaal lang genoeg om Kerstmis te vieren, en een zeker iemand besluit dat het niet de tijd is om Sheila buiten te sluiten, ondanks haar vroegere overtredingen. Dus pak wat warme chocolademelk of misschien wat vijgenpudding, ga zitten en ontdek wie de Kris Kringle-routine op het Forrester Estate zal doen en hoe Hope de vakantie zal doorbrengen door de teasers te lezen die we je onder de boom hebben achtergelaten…

Vet en mooi spoilers voor de week van 20 december:

Vet en mooi spoilers voor maandag 20 december:

Terwijl de lijnen in het zand dieper verankerd raken, in plaats van te delen met een van haar zussen, vertelt Brooke Deacon en Hope haar zorgen over Ridge en Taylor.

Ondertussen, aan de andere kant van de getekende lijnen, bekent Taylor Ridge terwijl hij zijn frustraties over Brooke loslaat. Hoe hebben we weten Zou Doc haar oude vlam een ​​schouder geven om op te leunen? Oh, juist – omdat we bekend zijn met haar geschiedenis, zo kleurrijk opgetekend in deze Taylor-centric fotogalerij.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 21 december:

Brooke zet Taylor op scherp wanneer ze voor het eerst oog in oog komen te staan. Zullen de vrouwen erin slagen het netjes te houden, of zal de situatie ontaarden in een catfight die doet denken aan degenen die de hunne kwalificeerden als een van de Vet en mooi’s meest onvergetelijke rivaliteiten?

Deacon brengt het nieuws over Taylor’s terugkeer naar een ongelukkige Sheila, die ongetwijfeld direct zal beginnen met plannen om de nieuwste bedreiging voor haar het ontwikkelen van een relatie met haar geliefde Finn en Hayes te elimineren. Hopelijk gaat het niet om een ​​vuurwapen. Nog een keer.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 22 december:

Taylor en Brooke denken na over hun verleden en heden, en proberen elk de langetermijnagenda van de ander te achterhalen. Eh, rijmt het niet met Midge? Is het niet altijd?

Ah, net zoals we hadden voorspeld, besluit Sheila het heft in eigen handen te nemen met betrekking tot Finn, Hayes en de feestdagen. Zal de nieuwe familie van Dr. Finnigan, de Forresters, naar binnen duiken om de jingle recht uit de hoopvolle moeder te halen, zoals verwacht, of zou er een kerstwonder kunnen plaatsvinden?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 23 december:

Steffy is verbijsterd door Taylors suggestie om Sheila uit te nodigen om Kerstmis met hun familie te vieren. We hebben vragen! Wat zal Steffy’s reactie zijn op het totaal onverwachte voorstel van haar moeder? En wat seizoensmagie zette de goede dokter ertoe aan om de duivelin van de stoute lijst te halen?! Hoe gespierd? was die eierpunch?!?

Een beetje quality time onder de maretak? Het klinkt zeker zo, want Hope en Liam delen een mooi moment om elkaar te vieren voordat de vakantie begint. Als je hetzelfde zou willen doen — sorry, maretak niet inbegrepen — dan is dit het romantische plakboek voor jou.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 24 december:

De geest van Kerstmis echt is in de lucht terwijl Sheila haar dankbaarheid betuigt aan Taylor omdat ze haar de vakantie met haar heeft laten doorbrengen, Steffy, Finn, Thomas, Kelly en Hayes, en Brooke en Quinn besluiten hun meningsverschillen voor de nacht achter zich te laten. Wacht, is dit een droom?!?

Hope brengt met Kerstmis tijd alleen door met Deacon voordat hij zich bij Liam en de kinderen bij Eric’s voegt, waar Ridge een ontroerende toespraak houdt over de feestdagen en het gezin voordat hij, Quinn, Brooke, Carter, Zende, Paris, Hope en Liam zich verzamelen rond de piano terwijl Eric leidt hen in het zingen van een traditioneel kerstlied.

Blijkbaar, wanneer de elf van Soaps.com op een plank wat tijd over heeft, sluipt hij de kluis binnen en graaft hij eeuwenoude foto’s op van voorbije vakanties. Dus als u even een pauze nodig heeft van uw last-minute cadeauverpakking en/of kalkoenrijg, neem die dan met onze onlangs uitgebreide en supergroot fotoalbum van de kerstdagen overdag.

— Candace Young/Charlie Mason