The Bold and the Beautiful Spoilers 21 – 25 november 2022


In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november komen twee heel bijzondere mensen op bezoek. Ondertussen komt Bill erachter dat er nog steeds mensen in de buurt zijn die tegen hem in opstand willen komen – of in ieder geval één persoon. Oh, en er is een kleine bruiloft waar je misschien iets over hebt gehoord op het landgoed van Forrester. Maar of het al dan niet zal resulteren in een echt huwelijk, zal alleen de tijd uitwijzen…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 18 november:

In de samenvatting van vrijdag Carter hoort een schokkend gesprekworstelt Douglas met zijn geheim, en Taylor bereidt zich voor om met Ridge te trouwen.
Taylor trouwdag B&B

De inkt op de annuleringspapieren van Ridge is nog niet eens droog, maar dat doet er niet toe, want vandaag is de dag dat hij en Taylor zich opnieuw aan elkaar gaan binden.

Vet en mooi spoilers voor de week van 21 november

Vet en mooi spoilers voor maandag 21 november:

Carter is op het juiste moment op de juiste plaats, eindelijk wat betreft het afluisteren van een sappig gesprek. Maar wat zal Carter doen met de informatie nadat hij Bill heeft horen uitstorten bij Brooke?

Terwijl we onze adem inhouden en wachten om te zien of Ridge en Taylor het door het gangpad zullen halen, kijk eens naar onze prachtige sneak peek galerij foto’s van de grote dag!

Lees ook:  Bold & Beautiful Werpt Ted King, Naomi Matsuda als ouders van Finn

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 22 november:

Bill wil zich misschien schrap zetten, want hij staat op het punt te worden voorgelezen. Carter blijkt niet bepaald blij te zijn met wat hij heeft gehoord… en hij staat op het punt zijn gevoelens over het onderwerp duidelijk te maken!

Dankzij dat grote oude geheim dat Thomas Douglas dwingt te bewaren, zou de trouwdag van Ridge en Taylor een totaal fiasco kunnen worden. Kan iemand voorkomen dat de bruid er is onder de spreekwoordelijke bus gegooid?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 23 november:

De zusjes Logan staan ​​een speciale verrassing te wachten wanneer vader Stephen op bezoek komt en hen voorstelt aan zijn nieuwe liefdesvrouw, Lucy. (En ja, dat is de voormalige Bobby Ewing van Dallas de patriarch spelen, en zijn echte liefde Linda Purl – die onlangs te gast was Algemeen ziekenhuis – als Lucy.)

Op een belangrijk kruispunt voor Hope, Annika Noelle neemt rechtstreeks contact op met fans: “Meestal ben ik stil op sociale media, maar…”

Vet en mooi spoilers voor donderdag 24 november:

Vet en mooi wordt vooruitgelopen op CBS-sportverslaggeving van NFL-voetbal. Maar hey, we laten je niet zonder iets zeeps om van te genieten. Dus waarom niet smullen van deze terugblik op enkele van de verhalen die ons vertelden “bedankt, maar nee bedankt” een jaar geleden!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 25 november:

Vet en mooi wordt vooruitbetaald voor CBS-sportverslaggeving van SEC-voetbal. Maar kijk met ons mee als we terugkijken Het hele tumultueuze liefdesverhaal van Ridge en Taylor in de nieuwe fotogalerij hieronder.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for September 11, 2020: Brooke and Katie Realize the Truth! | Soap Opera News

-Richard Simms