The Bold and the Beautiful Spoilers 26 – 30 september 2022


Je kunt beter je rekenvaardigheden opfrissen, want loyaliteiten raken verdeeld en onderverdeeld in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september. Niet alleen trekt een confrontatie tussen Thomas en Brooke Ridge in twee richtingen, maar vragen over Douglas’ toekomst zorgen ervoor dat Hope en haar moeder minder oog in oog staan ​​dan oog in oog met “Ik… weet daar niets van.” Als gevolg hiervan wordt het gevecht tussen Forrester en Logan een ophef die ook bevat een Logan vs. Logan-conflict. Lees verder om erachter te komen wat er aan de hand is met alle confrontaties die komen gaan…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 23 september:

We weten niet zeker of dit het beste stuk is, maar desalniettemin doet Taylor een substantieel verzoek aan Ridge. Iets zegt ons dat dit de teenslipper opnieuw tussen twee vrouwen zal laten vallen die hem vragen om er twee te doen geheel verschillende dingen. Zal hij de kant van de Forresters kiezen en zijn huwelijk op het spel zetten of zijn dierbaren van zich vervreemden door zich aan te sluiten bij de Logans?

Be there, done that, ging over een klif! De handschoenen zijn uit in de Logan vs. Forrester-oorlog terwijl Brooke beschuldigingen tegen Thomas uitdraagt. Zal de zelfbenoemde “betere man” zijn hoofd koel kunnen houden, of zal hij de vrouw van zijn vader (en zijn grootste hater) roepen?!?

Vet en mooi spoilers voor week van 26 september:

Vet en mooi spoilers voor maandag 26 september:

Lees ook:  Annika Noelle Celebrates Her Birthday - Learn More About Her Here! | Soap Opera News

Oh jongen, daar gaan we! Tijdens een ruzie met Thomas wordt Brooke bang voor haar veiligheid. Hopelijk, voor zijn ze gaan deze keer niet de confrontatie aan op de rand van een klif!

Jong & Rusteloos‘ Nikki Newman bezoekt Forrester Creations voordat ze een deal sluit met haar ex, Deacon. Zal ze ook de beruchte Sheila tegenkomen, ooit de meest gezochte crimineel van Genua City? Onderzoekende geesten willen weten! Terwijl we wachten om erachter te komen, bekijk hier foto’s van Nikki met Eric en anderen.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 27 september:

Brooke schrikt als ze haar enge moment met Thomas aan Ridge vertelt. Nogmaals, de belegerde naaister zal in de positie worden geplaatst om partij te kiezen. Zal hij zijn vrouw onderhouden… of gaan vechten voor zijn zoon?

Wanneer Ridge onwelkome bezoekers ontvangt in het Forrester Mansion, zal de inloop dan te maken hebben met het onsmakelijke incident tussen Brooke en Thomas? En eet een van de bezoekers een hotdog?!?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 28 september:

Het lijkt erop dat we goed geraden hebben dat wetshandhavers ter plaatse zouden komen bij de opgravingen van Forrester. Kijk uit of Ridge Thomas krachtig verdedigt tegen autoriteiten die moeilijke vragen stellen. Gezien het feit dat Ridge ooit de macht had om te beslissen of Flo in de gevangenis zou blijven of vrijuit zou gaan, de vastberaden vader zou moeten in staat zijn om de laatste problemen van zijn nakomelingen te laten verdwijnen, niet?

Plot twist! Het is Logan vs Logan wanneer Hope en Brooke het oneens zijn over het vermogen van Thomas om Douglas veilig op te voeden. Hoe groot is de kans dat Brooke de vader van Douglas opzettelijk heeft uitgelokt om ervoor te zorgen dat de jongen bij haar dochter en Liam zou blijven?

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 13 – 17 september 2021

Vet en mooi spoilers voor donderdag 29 september:

Wanneer Taylor Steffy van gedachten verandert, zal ze dan eindelijk het licht zien wat Ridge betreft en besluiten dat ze de teenslipper niet meer terug in haar leven wil? Zo ja, hoe zal haar dochter de nederlaag opnemen na zo’n vurige campagne om haar ouders te herenigen? En zal zo’n ommekeer betekenen dat de show kreeg? het bericht dat we moesten sturen?

Wacht wat?!? De teaser luidt: Thomas zet Ridge op scherp omdat hij Brooke’s kant kiest in zijn huidige problemen… maar heeft Ridge niet alles uit de kast gehaald om zijn zoon te verdedigen toen de politie kwam? Daar moet hij toch punten voor krijgen?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 30 september:

Is ze niet genoeg weg geweest?!? Steffy regelt dat Taylor een uitstapje maakt om haar hoofd leeg te maken. Eerlijk gezegd zou je denken dat een wereldberoemde psychiater als zij de zaken beter aan zou kunnen. Zou er niet meer nodig zijn dan een Logan vs. Forrester-oorlog om Taylor haar koffers te laten pakken, nadat ze twee keer ‘dood’ was gegaan?

Wanneer Ridge een beroep doet op de gunst van een vriend om de waarheid te achterhalen, zal Brooke dan worden ontmaskerd voor het uitlokken van Thomas… of zal hij leren dat zijn zoon echt weer worstelt en dat zijn vrouw terecht vreesde voor haar veiligheid? Dun-dun-dunn!

Pak de 411 op de Vet en mooi karakters die klaar zijn om een ​​nieuw blad om te draaien terwijl we kijken naar de grote veranderingen die dit najaar op alle soaps zouden kunnen komen in de onderstaande fotogalerij.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline Macinnes Wood houdt een dankbare houding aan — Foto's

— Candace Young/Charlie Mason