The Bold and the Beautiful Spoilers 6 – 10 december 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december, terwijl Sheila’s irritatie met Deacon in jaloezie verandert, iemand zal zeker willen bukken en dekken. Ondertussen, terwijl het debat rond Hope’s verlangen om haar vader in haar leven te hebben, intensiveert, krijgt Liam advies van een twijfelachtige bron, en Thomas en Steffy sluiten zich aan bij Ridge. Ontdek wie op het punt staat terug te keren naar Los Angeles en bevind zich midden in een heuse familievete door onze kronkelige teasers te lezen.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 3 december:

Ah, ja – net zoals we voorspelden, worstelt Finn met zijn toewijding aan Steffy en de aantrekkingskracht die hij voelt voor Sheila. Moeten we hem er echt aan herinneren? haar lange, lange lijst van wandaden om hem te overtuigen afstand te houden van de soaphoppende maniak?

Terwijl Ridge zijn breekpunt bereikt, neemt Brooke een beslissing. Is ‘het lot’ gedwarsboomd door Deacon’s terugkeer naar de mix? Als dat zo is, hoeft de naaister tenminste niet te lang of te hard te zoeken om een ​​nieuwe liefde te vinden om hem af te leiden – er is er eentje onderweg.

Vet en mooi spoilers voor week van 6 december:

Vet en mooi spoilers voor maandag 6 december:

Hoeveel gewicht kan deze specifieke “Brug” weerstaan? Iets zegt ons dat we op het punt staan ​​erachter te komen, terwijl Ridge Brooke verbijstert met nieuws over zijn ultimatum aan Hope.

Deacon heeft echt een vertrouwenspersoon nodig die hem meer steunt, want we vermoeden dat er spot zal zijn, en veel meer, wanneer hij zijn visie voor de toekomst aan een ongelovige Sheila bekendmaakt.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 7 december:

In het begin had ze misschien kunnen lachen om Deacons kleine fantasie, maar vrolijkheid verandert in ouderwetse irritatie als Sheila gefrustreerd raakt door de fixatie van haar kamergenoot op Brooke. Schildert Deacon per ongeluk een doelwit op de rug van de ex waar hij nooit helemaal overheen is gekomen?

Het is tijd om de oude theorie van Brooke en Ridge te testen dat zij het stel zijn dat “alles kan doorstaan” wanneer ze in een significante impasse in hun relatie terechtkomen. Is ‘Bridge’ na hun meningsverschillen over Thomas op weer een kruispunt aangekomen, een kruispunt dat hen uiteindelijk op verschillende paden zal leiden?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 8 december:

Terwijl de gevechtslinies worden getrokken, verzamelen Steffy en Thomas zich rond Ridge en herinneren hem aan hun eigen familiebanden. Ondanks wat Brooke misschien denkt, gaat het niet alleen om haar, haar, haar.

We weten niet zeker hoe objectief hij kan zijn, gezien zijn eigen geschiedenis bij Deacon, maar het zal interessant zijn om te zien welk advies Dollar Bill Liam zal hebben wanneer hij zijn zoon adviseert over zijn stressvolle dilemma waarbij Hope’s vader betrokken is.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 9 december:

Als Hope en Deacon Brooke ter plekke zetten, krijgen ze dan de reactie waar ze op hopen? We voorspellen dat Ridge’s vrouw een van haar kenmerkende tranen met één oog zal vergieten. De enige vraag die in ons opkomt is, zal het een gelukkige zijn… of een droevige?

Wanneer Ridge, Thomas en Steffy emotioneel worden als ze het verleden, het heden en de toekomst bespreken, klinkt het alsof het toneel klaar is voor de terugkeer van iemand die belangrijk is voor hun familie. Wedden dat iemands naam rijmt op “zeeman”?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 10 december:

Bijblijven met de Joneses… of, in dit geval, de Sharpes en Logans. Wanneer Sheila jaloers wordt op Deacon’s vooruitgang met Hope en Brooke, zal ze ongetwijfeld gedwongen worden iets radicaals te proberen in een poging om haar relatie met Finn en Hayes te verbeteren. Het spreekt voor zich dat dit gevaar inhoudt voor elke ongelukkige die haar in de weg staat. Misschien moet ze zo ver gaan om de enige man te rekruteren die Kimberlin Brown zegt heeft ooit onvoorwaardelijk van haar psychotische karakter gehouden.

Na het missen van een reeks drama’s met haar nakomelingen in de afgelopen jaren, van Thomas’ hersentumor tot Steffy’s bruiloft, Taylor keert terug naar Los Angeles, waar zij en Steffy een vreugdevol weerzien. Herinner jezelf aan alles wat het document heeft meegemaakt door onze handige fotogalerij te bekijken die: vertelt haar ongelooflijke levensverhaal.

Als u deze feestdagen tijd doorbrengt met uw familieleden, prijs uzelf dan gelukkig: uw stamboom kan takken hebben die net zo verward zijn als die van de Logan-zussen. Ontdek hoe ze verbonden zijn met de helft van LA in ons gloednieuwe fotoalbum.

— Candace Young/Charlie Mason