Waarom deed Bold & BeautifulBill Chanteert Taylor, krijgt Sheila vrij uit de gevangenis?


We kunnen Ridge’s man bun nog steeds niet verklaren, maar dit geval dat we gekraakt zijn!

Na de onthulling van vorige week dat Bill en Ridge samenwerken om Sheila achter de tralies te krijgen, Vet en mooi kijkers merkten dat ze een heel belangrijke vraag stelden: waarom heeft Dollar Bill Sheila in de eerste plaats vrijgelaten?

Je zult je herinneren dat nadat Sheila aan Taylor, Ridge en Steffy had bekend dat ze Finn had neergeschoten en gedood – althans dat geloofde ze. (Je kunt hier een samenvatting van haar bekentenis lezen.) Sheila werd uit de gevangenis gehaald en het leek alsof de dingen langzaamaan weer normaal zouden worden… totdat Bill tussenbeide kwam om Steffy en haar wedergeboren echtgenoot te chanteren om stil over wat er die nacht in de steeg is gebeurd.

Als ze dat niet deden, beloofde Bill, zou hij Taylor aanklagen omdat hij hem jaren eerder had neergeschoten.

Don Diamont

Meer: Neem een ​​kijkje in Brooke’s kast!

Flits een paar maanden vooruit, en hier is Bill, die samen met Ridge werkt om Sheila op te sluiten. Maar als dat het geval is, waarom, vragen kijkers, heeft hij haar überhaupt vrijgelaten? Zoals Jamie (en ongeveer een miljard andere Vet en mooi fans) vroegen op Twitter: “Ik weet dat het een soap is, maar kom op, Bill heeft Sheila uit de gevangenis gehaald zodat hij haar weer in de gevangenis kon stoppen?”

Op het eerste gezicht lijkt het een twijfelachtige zet.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Geschiedenis herhaalt zich met Hope en Finn's cheating-schandaal

Maar hoewel het lang duurt, zit er een zekere logica in wat Bill probeert te doen. Zoals de aflevering die op 15 maart werd uitgezonden, liet zien, probeert Bill heel duidelijk zijn “vriendin” ertoe te brengen al haar zonden uit het verleden te bekennen. Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat ook hij mensen had vermoord.

We zagen toen flashbacks naar verschillende misdaden van de vixen uit het verleden, waaronder die keer dat ze Lance vermoordde (gespeeld in 2002 door Adam Huss, die meest recentelijk een tijdelijke herschikking was van Algemeen ziekenhuis’s Nikolas) met een zwerm bijen.

sheila en lance bb

Meer: Dit is wanneer de zoon van Ridge en Brooke naar huis komt

Het lijkt erop dat Bill en Ridge naar Sheila’s eerdere arrestaties hebben gekeken en ontdekten dat de gevangenis een tijdelijke noodoplossing is gebleken als het gaat om haar kwaadaardige machinaties. Vroeg of laat wordt ze vrijgelaten (of ontsnapt) en nadat ze dat heeft verklaard dit keer dat ze echt, echt veranderd is, bewijst het tegendeel.

Het lijkt erop dat hun doel is om ervoor te zorgen dat ze deze keer voor altijd en altijd weggaat, amen.

De realiteit van de situatie is dat, in combinatie met haar eerdere strafblad, een poging om zowel Finn als Steffy te vermoorden en vervolgens de plaats delict te ontvluchten, genoeg zou zijn om Sheila voor de rest van haar natuurlijke leven opgesloten te houden. Misschien denken Ridge en Bill echter dat een duivelin zoals mevrouw Carter een soort van onnatuurlijke levensduur heeft, waardoor de enige manier om hun families veilig te houden, is ervoor te zorgen dat haar volgende verblijf in de gevangenis geen einddatum heeft.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila ontsnapt terwijl Steffy terug flitst naar de schietpartij

Nu zijn er ontzettend veel ‘real-world’ vragen waarvan ik durf te wedden dat de show ze goed verdoezelt. Zoals waarom de FBI Bill niet alleen lijkt te bestraffen als hij probeert een bekentenis van Sheila af te dwingen, maar ook met haar naar bed gaat als onderdeel van die poging. Op welk moment raakte de FBI erbij betrokken… voor of na die ‘nacht op het strand’ waar we zoveel over hebben gehoord? Heeft Bill misschien de beruchte zwaardketting opnieuw aangetrokken omdat het is veranderd in een hightech afluisterapparaat? Draagt ​​Ridge een draad in zijn mannenknot, wat de nogal ongebruikelijke stijlkeuze verklaart?

Terwijl we wachten op het antwoord op die vragen en vele andere, bekijk je de onderstaande galerij waarin we kijken naar slechts enkele van de vele, vele misdaden die Sheila uiteindelijk zou kunnen bekennen aan Bill!