Wat is er met Brooke gebeurd? Bold & Beautiful Kan uiteindelijk goed zijn


De vraag is, zal ze het aannemen?

Wat gebeurt er daarna? The Bold and the Beautiful zal Brooke niet als een goede zaak lijken. Sterker nog, ze gaat het als catastrofaal beschouwen. Het einde van de wereld. Complete en totale ramp. Maar het is in feite een gouden kans, gehuld in een boog en aan haar voeten gelegd.

Katherine Kelly Lang"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  17-11-21 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8680 VS uitgezonden op 01/04/22

Nee, Brooke, daar moet je niet op drinken.

Krediet: Howard Wise/JPI

Destiny Shmestiny

In de week van 10 oktober arriveert Brooke in Aspen met de bedoeling Ridge naar huis te brengen. In plaats van haar te vertellen dat hij een telefoontje had gehoord waarin ze CPS over Thomas ziek maakte, vraagt ​​de naaister alleen of ze hem iets te zeggen heeft, per Soap Opera Digest. Omdat ze niet weet wat hij doet, heeft ze geen idee dat ze zichzelf zou moeten verdedigen. Als dat het geval is, deelt hij haar mee dat hij bij vrouw nr. 2, Taylor, logeert.

“Dit heeft haar verblind,” vertelt Katherine Kelly Lang aan het tijdschrift, “en ze weet niet waar het vandaan komt… Ze is er kapot van.” En oké, op mysterieuze wijze door je man gedumpt worden zou behoorlijk verwoestend zijn. Maar omdat we ons even scherp bewust zijn van Ridge en Brooke’s verleden en heden, zien we in de loop van de gebeurtenissen de kans van ons leven.

Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Vincent Irizarry"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  28/08/19 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8184 USA uitgezonden 24/09/19

‘De testresultaten waren positief, Ridge. Jij zijn onvoorspelbaar. Erg.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wat gebeurt er daarna… en daarna *Dat*

Uiteindelijk zal Brooke leren over de opname van de oproep naar CPS, toch? Haar reactie zou woede moeten zijn. Ridge speelde spelletjes met haar in plaats van naar buiten te komen en haar te vertellen wat hij dacht te weten. Op dat moment zal ze zeker net zo zeker protesteren tegen haar onschuld als hij haar niet zal geloven. Zij hoorde wat hij hoorde met zijn eigen oren.

Maar uiteindelijk – ja, een ander “uiteindelijk” – Ridge zal zeker ontdekken dat Brooke niet gedaan de oproep plaatsen. Op dat moment kruipt hij terug naar Brooke met ei op zijn gezicht, Taylor achterlatend met een hart dat zo vaak gebroken is dat het alleen bij elkaar wordt gehouden door pleisters. Hier kunnen dingen verrassend worden.

Brooke woedend B&B

“Ik had dit moeten doen” leeftijden geleden!”

Krediet: CBS-screenshot

Brooke 2.0

In plaats van te accepteren dat haar “bestemming” een wispelturige kerel is met een kilometerslange jaloerse inslag en een zwakke relatie met eerlijkheid, zou Brooke de kans kunnen aangrijpen om Ridge blijven los en verklaar zichzelf de meest badass solo-act in heel LA

Meer: De onstuimige romantische geschiedenis van Ridge en Brooke [PHOTOS]

Hoe cool zou dat zijn? Stel je voor dat Brooke zich eindelijk realiseerde dat ze hem niet nodig heeft, of welke man dan ook, en ervoor koos om op eigen benen te staan. Ze kan nog steeds minnaars nemen, let wel. Maar het zouden niet meer dan speelgoed zijn. Ze zou zichzelf niet langer definiëren door het stel waar ze in zit.

Ook, wat een geweldige, krachtige boodschap voor The Bold and the Beautiful om de wereld in te sturen! ‘Je bent al geweldig genoeg in je eentje! Er is geen andere persoon voor nodig om maken jij geweldig! Zorg voor je eigen geluk!”

Wat denk je? Druk op de reacties, en op weg, recensie Brooke’s levensverhaalvan “de slet uit de vallei” tot de minnares van het landhuis, in de galerij hieronder.