Bold & Beautiful Streamt seizoen één van de CBS Soap op YouTube


Reis terug in de tijd toen al het heerlijke drama begon.

Fans worden getrakteerd op een speciale streamingpresentatie van het eerste seizoen van The Bold and the Beautiful in zijn geheel! De CBS-soapopera deelde een promovideo voor het evenement en kondigde aan dat ze vanaf woensdag 1 september om 9.00 uur Eastern elke dag een aflevering van seizoen één zullen posten – voor uw gratis kijkplezier – op het officiële YouTube-kanaal van de show.

Dingen zijn misschien een beetje gek in de huidige verhaallijnen, met Shelia terug in de mix – als Finn’s moeder, niet minder – maar het eerste seizoen zal vol spanning zitten en zal een toegevoegde bonus zijn voor degenen die toen nog nooit hebben gekeken.
The Bold and the Beautiful ging in première op maandag 23 maart 1987 en volgde het leven van de familie Forrester en haar modehuis, evenals haar concurrenten, de Spectras. Oh, de dagen van weleer – hoe leuk zal het zijn om het drama opnieuw te beleven dat zich ontvouwde toen de families zich vermengden door liefde, romantiek en bittere rivaliteit. En vergeet de Logans en de Spencers en diverse anderen niet die elkaar kruisten tijdens de half uur durende soapserie.

Je hoeft niet tot volgende maand te wachten voor een kijkje in het verleden van de vele beproevingen, beproevingen en romances van de CBS-soap. Volg een rondleiding door onze enorme galerij hieronder vol met foto’s van Vet en mooi door de jaren heen.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Rena Sofer: gezicht gesuperponeerd op Keith Brymer Jones op verjaardagskaart

Video: Vet en mooi/YouTube