Bold & BeautifulJohn McCook (Eric) herinnert zich Darlene Conley (Sally) op verjaardag van haar dood


“Alles aan haar was uniek en er zal nooit een ander zijn zoals zij.”

Als u uw ogen sluit terwijl u luistert naar The Bold and the Beautiful ster John McCook die wijlen Darlene Conley beschrijft die op de set arriveert, je kunt het je bijna voorstellen. “Je zou ’s ochtends vroeg in de make-upstoel zitten,” vertelt Erics portrettist aan Soaps.com, “en je zou haar de studio horen binnenkomen, bijna grommend, ‘Hallo, schat!'”

Het is een herinnering die een glimlach op zijn gezicht tovert. En aangezien hij Conley’s aanwezigheid perfect beschrijft, kunnen we bijna doen alsof ze, net als Sally, nog steeds ergens is, de harde realiteit negerend dat ze op 14 januari 2007 van ons is weggenomen: “Je zou deze rode pruik naar beneden zien komen hal. Ze bracht het circus en vaudeville en theater en burlesque en opera… ze bracht het allemaal toen ze de kamer binnenkwam!”

Alleen al Conley’s aanwezigheid leek de lucht op te laden. “Je zou daar kunnen zitten voor een alledaagse dag,” herinnert McCook zich, “en binnen zou ze je eraan komen herinneren dat dit showbusiness was, schatje!”

Zoals kijkers weten, bracht Conley dat alles en meer naar de rol van het origineel – en we bedoelen origineel! — Sally Spectra. “Je zou een willekeurig aantal actrices dezelfde rol kunnen geven, met dezelfde scripts, en het zou niet hetzelfde zijn. Ze konden het proberen, maar Darlene voegde haar eigen draai eraan toe, met de brede gebaren en de pruiken en de felle lippenstift en de manier waarop ze zich kleedde. Alles aan haar was uniek en er zal nooit een ander zijn zoals zij. Ze durfde te doen wat niemand anders zou doen.”

Sally, Eric B&B

Hoe graag McCook ook met Conley werkte, hij gelooft dat Erics kortstondige romance met Sally een dieptepunt was voor zijn alter ego. “Eric is niet wat je zou beschouwen als een manipulatief personage”, legt hij uit, “maar hij gebruikte Sally. En ze geloofde dat zijn gevoelens voor haar oprecht waren.”

Totdat hij de waarheid onthulde en haar hart brak. “Het was waarschijnlijk het meest kwaadaardige dat Eric heeft gedaan in alle jaren dat ik hem speelde”, zegt de acteur. “Maar het gaf me de kans om nauw samen te werken met Darlene, en ze acteerde verdomd goed met het materiaal.”

Sluit je nu bij ons aan om hulde te brengen aan Conley door de capriolen, romances en hartzeer van Vet en mooi’s Sally, een personage dat net zo levendig is als de legende die haar tot zo’n glorieus leven heeft gebracht.