Courtney Hope & Chad Duell onthullen een sexy strandfoto: Young & Restless, General Hospital


We zouden de foto ‘Liefde op de rotsen – letterlijk’ onderschrijven.

Ze zeggen dat als je echt tot over je oren verliefd bent, dat te zien is. En dat lijkt zeker het geval te zijn voor Courtney Hope en verloofde Chad Duell. Op elke foto die ze delen, lijken ze van binnenuit te gloeien, alsof hun hart helderder uitstraalt dan degenen onder ons die net zo zijn als of, je weet wel, licht ambivalent zijn over hun significante anderen.

Dat gezegd hebbende, het beeld dat het paar op 14 juli in zijn en haar Instagram-berichten deelde, bracht het naar een heel ander niveau. In de opname, die de Jong & Rusteloos leidende dame getiteld “The Dream”, zij en haar schat zijn perfect geposeerd bovenop een rotsformatie terwijl ze genieten van wat de what Algemeen ziekenhuis acteur hashtagged strandleven. “Ik hou van je, knapperd,” reageerde Hope op haar boo’s post.

Meer: Young & Restless-sterren en hun echte partners [PHOTOS]

En we zullen verdoemd zijn als het ook niet te zien is. De soapsterren, die Sally en Michael spelen in hun respectievelijke shows, zien er zo tevreden uit als maar kan – alsof ze zeggen: “Ja, ja, de branding en het zand zijn leuk, maar we hebben elkaar.”

Terwijl je een kijkje neemt naar de mooie foto en nadenkt of je ooit zo verliefd op iemand bent geweest, stop dan bij de onderstaande fotogalerij, die door foto’s van andere Algemeen ziekenhuis sterren en hun echte significante anderen. En als je meer van een Jong & Rusteloos fan, dat kan uitchecken haar echte koppels in de fotogalerij hierboven.