Sally Spectra van Young & Restless moet terugkeren naar Bold & Beautiful


Flo en Wyatt kunnen wel wat opschudding gebruiken!

Wanneer The Bold and the Beautiful’s Sally pakte haar koffers en verhuisde naar Genua City, we hadden hoge verwachtingen. En een tijdje leek het erop dat ze het misschien – in de onnavolgbare stijl van Mary Richards – toch zou gaan redden.

Maar het is niet zo goed gegaan voor Sally sinds ze naar Wisconsin is verhuisd. Zij en Theo misschien wel maakte een goed schema team, maar dat zou vereist hebben dat hij (en portrettist Tyler Johnson) bleef rondhangen. Toen leek het erop dat Sally Summer misschien een beetje concurrentie voor Kyle zou geven, maar dat ging vooral over in alle drie de personages die naar elkaar spotten en zich gedroegen als kinderen.

Vervolgens viel Sally voor Jack en hoewel we het potentiële koppel maar langzaam warm kregen, is het bijna onmogelijk om niet te zoeken naar een paar dat de onschatbare charmes van Peter Bergman omvat. Maar ook dit verhaal stortte in, waardoor zowel Sally als portrettist Courtney Hope op drift achterbleven. Terwijl fans zeker hebben vonken zien vliegen tussen Sally en Nick – en zelfs speculeerde dat ze misschien de krachten zou bundelen met Ashland om de Abbott-clan neer te halen – heeft de vurige roodharige veel te lang aan de zijlijn pruttelen.

Meer: Het geheim van Quinn en Carter staat op ontploffen!

Wat ons doet denken dat een terugkeer naar haar oude stampende terrein misschien precies is wat de dokter heeft voorgeschreven. Volgende week heeft Sally een ontmoeting met haar voormalige werkgever wanneer John McCook (Eric, Vet en mooi) gaat over naar Jong & Rusteloos. Hoewel het erop lijkt dat hun chat deel zal uitmaken van Sally’s poging om rivaal Summer een baan te bezorgen ver, ver van Genua City, zal Eric misschien worden herinnerd aan hoe getalenteerd een ontwerper, mevrouw Spectra, werkelijk is.

de gewaagde en mooie terugkeerdatum nieuwe afleveringen spoilers

Tijdens hun gesprek kan Sally terloops informeren naar voormalig beau Wyatt en ontdekken dat hij en de huidige squeeze Flo nog niet in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel lange verlovingen misschien een rage zijn bij andere soaps, stormt een stel niet door het gangpad (meestal haastig opgezet in de Forrester-woonkamer) op Vet en mooi kan maar één ding betekenen: ze wachten op een nieuwe verhaallijn.

Voer Sally in!

Natuurlijk lijkt het op dit moment goed te gaan voor Flo en Wyatt. Maar aangezien hun respectievelijke moeders verstrikt raken in een… schandaal dat op het punt staat torenhoog te worden, is het niet moeilijk voor te stellen dat de relatie van de jonge geliefden nevenschade wordt. Zelfs als dat niet het geval zou zijn, heeft Wyatt in het verleden bewezen dat, net als broer Liam, zijn hart een beetje wispelturig kan zijn. (Juist, Katie?)

Meer: Wat is er echt mis met Ashland?

courtney hope bb sally galerij hw

Sterker nog, mocht Sally terugkeren naar Los Angeles – misschien gesteund door een investeerder met diepe zakken zoals die van Ashland Locke – zou ze er eindelijk in slagen Spectra Fashions opnieuw op te starten en het de echte concurrent te maken die Forrester Creations al jaren nodig heeft.

Wat denk je? Zouden jullie als fans van de zustersoap willen zien dat Sally haar rechtmatige plaats in de… Vet en mooi universum, waar de naam Spectra ooit iets betekende? Of moet ze blijven? Jong & Rusteloos en een plek voor zichzelf uitstippelen onder de inwoners van Genua City? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder, maar bezoek eerst de onderstaande fotogalerij om uzelf eraan te herinneren Sally’s capriolen aan de westkust.