Bold and Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood: post-babydieet/fitnesstips


De Emmy-winnares is scherp afgestemd op haar lichaam en zijn behoeften.

Nadat Jacqueline MacInnes Wood bevallen was van haar en echtgenoot Elan Ruspoli’s tweede zoon, Lenix, in februari leek het alsof ze in een oogwenk van zeer zwanger naar badpakklaar ging. Hoe deed ze het? Nee, geen magie – voorbereiding, vertelt ze aan Soaps.com.

“Nee. 1, ik was tijdens mijn zwangerschap aan het trainen, ook al waren het maar kleine dingen, “zegt ze. “Het was de afgelopen maanden zwaar, alleen maar omdat we aan het verhuizen waren, maar hey, verhuizen gaat nog steeds.

“Gewoon jagen” [firstborn Rise] rond het huis, in één dag loop ik anderhalve mijl, heen en weer, heen en weer, heen en weer”, voegt ze er lachend aan toe. “Hij houdt me meestal in beweging.”

Terug stuiteren’

Op de top van dat, de Vet en mooi hoofdrolspeelster legde een speciale nadruk op het trainen van haar rug. “Dat was zo cruciaal voor mij, alleen omdat hoe meer je knalt, hoe meer je heupproblemen en lage rugklachten kunt krijgen”, legt ze uit. “Dus zelfs vóór Rise of Lenix, toen ik wist: ‘Oké, ik wil zwanger worden’, wilde ik mijn rug trainen, want dat is je kern.

“Gelukkig”, vervolgt ze, “had ik niet veel rugklachten.”

Stof tot nadenken

Steffy’s portrettist legde ook de nadruk op haar menu – in het bijzonder “gewoon echt voedzaam voedsel hebben en oplettend zijn. Ik predik altijd dat ik een 80/20-meisje ben “die zich meestal aan haar dieet houdt. “Maar ik vermaak me zeker. Ik hou van een koekje, en ik hou van een cocktail, en ik hou van plezier maken.

‘Maar ik overdrijf het niet’, haast ze zich, ‘omdat ik niet slaap, ik ben bij de kinderen en doe een miljard dingen tegelijk. Het stressniveau kan dus oplopen. En dat betekent dat je cortisolspiegel omhoog gaat. En daardoor is de kans groter dat je ziek wordt.”

In ziekte en gezondheid

Wood kent haar grenzen – en weet wat er gebeurt als ze langs hen heen blaast. “Klop op hout, de enige keer dat ik ziek word, is wanneer ik mezelf te hard push. Ik zeg meestal niet: ‘Oh, deze persoon heeft me ziek gemaakt’,’ zegt ze. “Ik moet mezelf de schuld geven, want ik ben degene die mezelf te veel pusht – niet genoeg water drinken of te veel suiker eten of niet genoeg slaap krijgen.

“Dus,” besluit ze, “het was echt cruciaal voor mij na het krijgen van een baby” om voor te zorgen. “Weet je, mensen kunnen een postpartumdepressie hebben, en veel daarvan is te wijten aan een gebrek aan voedingsstoffen. Dus ik probeerde gewoon zo evenwichtig mogelijk te zijn en mijn lichaam mijn dokter te laten zijn.”

Terwijl je hier bent, bekijk de onderstaande: fotogalerij met een overzicht van Steffy’s leven en liefdes.