Bold & Beautiful: Bill/Steffy Romance/Reunion nog steeds mogelijk zegt Wood, Plus Holiday Gift Guide


“Ze lijken een perfecte match.”

Sorry, Brooke. Ga opzij, Katie. Volgens Jacqueline MacInnes Wood is Steffy “de enige vrouw die Bill echt zou kunnen temmen”. Hoewel de twee personages de laatste tijd niet veel tijd samen doorbrachten – met haar nu getrouwd met Finn en bezig met het op afstand houden van schoonmoeder Sheila – betekent dat niet noodzakelijk dat Steffy en Bill hun weg weer bij elkaar konden vinden op een gegeven moment weer.

Wood geeft toe dat zij en Don Diamont (Bill) verbaasd zijn over het aantal fans dat blijft hopen dat “Still” weer bij elkaar komt. “Dit gaat jaren terug in de tijd dat de personages voor het eerst met elkaar in contact kwamen”, verbaast ze zich. “Tot op de dag van vandaag horen we nog steeds van fans die vinden dat deze twee bij elkaar horen.” Ondanks het feit dat het paar relatief korte tijd in elkaars baan doorbracht, begrijpt de actrice helemaal waarom ze zo’n sterke snaar bij de kijkers raakten.

Meer: Young & Restless leuke weetjes en cadeaus voor de feestdagen

“Ze hebben een heel grappige dans”, mijmert ze. “Steffy is de enige die hem kan temmen. Ze is in staat om hem te duwen op een manier die niet veel andere mensen kunnen of doen. Ze zijn bang voor hem, en hij heeft altijd een muur omhoog. En ze kan vaak hetzelfde zijn, dus als ze samen zijn, zie je een andere kant van elk van de personages. Als je ze in die context bekijkt, lijken ze inderdaad een perfecte match.”

Omdat dit een show is waarin het verleden zich vaak herhaalt, begrijpt Wood waarom sommige fans hopen dat Bill en Steffy nog steeds hun weg bij elkaar zullen vinden. “Er is een kans dat het nog een keer gebeurt”, erkent ze. “Ze is nu heel gelukkig in haar huwelijk met Finn, maar het is een soap en niets duurt voor altijd.”

Meer: De geschiedenis achter een zeepachtige ornamenttraditie

Een herinnering nodig van hoe charismatisch Wood en Diamont samen zijn? Bekijk de video hieronder waarin ze praten over hun verleden en mogelijk toekomstige combinatie terwijl ze het boek promoten Verboden Affaire, die een fictieve versie van de romantiek van Steffy en Bill vertelt.
Natuurlijk wil je nu zelf een kopie van deze stomende romance, toch? Nou, zoals het gaat, Verboden Affaire is slechts een van de geweldige items die je kunt vinden in onze speciaal samengestelde cadeaugids met allerlei dingen die perfect zijn voor de Vet en mooi minnaar in je leven … zelfs als dat jezelf is. (Hé, het gaat erom dat we onszelf goed behandelen!) Bekijk de onderstaande gids, en klik dan op de opmerkingen met je gedachten over een mogelijke romantische reünie voor Bill en Steffy!