Bold & Beautiful: Bradley Bell reageert op fans over Steffy en Thomas die betrokken zijn bij een relatie tussen Ridge en Taylor


Als het op inmenging aankomt, doen deze twee het het beste.

The Bold and the Beautiful kijkers zijn ongelooflijk geïrriteerd – en voor een goede reden – door de manier waarop Steffy en Thomas betrokken raken bij de relatie van hun ouders. Maandenlang zijn de volwassen broers en zussen boven en buiten (zoals, ver buiten!) de rijken gegaan om Ridge weg te krijgen van Brooke en hun ouders voor eens en voor altijd te herenigen.

Nou, ze zijn erin geslaagd – met een laatste zetje van Thomas, dankzij de spraakapp van Douglas – en Ridge en Taylor bereikten het Forrester-herenhuis om hun “I dos” te zeggen en nu heeft uitvoerend producent en hoofdschrijver Bradley Bell gereageerd op alle de terugslag van de ventilator…

Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

In het laatste nummer van Soap Opera Samenvattingerkende Bell dat hoewel, “ja”, Steffy en Thomas ouder zijn, ze door de jaren heen het gevoel hebben gehad dat Brooke “manipulatie en seksualiteit” heeft gebruikt om “Ridge blind te maken”, wat heeft geleid tot zijn verslaving aan haar – een verslaving die Steffy ongezond heeft gevonden.

Steffy heeft duidelijk gemaakt dat hun familie is beroofd van vele jaren van geluk – samen – dankzij Brooke, en nu zij en Thomas hun eigen kinderen hebben, nou, zoals ze altijd al eerder zei, is het hun tijd nu – zonder Brooke in de mix.

Meer: Krista Allen’s bericht aan fans van ‘Tridge’

“Ze hebben zo’n grote liefde en respect voor hun moeder en in hun gedachten is ze een veel betere persoon dan Brooke en verdient ze geluk”, legde Bell uit hoe blij hij was met de reacties van fans. “Je moet af en toe eens op de bijenkorf slaan.” Hij is blij dat hij een van de grootste liefdesdriehoeken van de dag weer in de mix heeft en “dat het echt zo controversieel is als altijd.”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 29 maart - 2 april 2021

En als het gaat om de fans, die tot de meest loyale in de branche behoren, zei Bell: “Mensen hebben aan de ene of de andere kant een sterke mening. Ik hou ervan.”

We horen ze ook graag, dus deel alsjeblieft je mening over “Operatie Tridge” van Steffy en Thomas in het commentaargedeelte en open dan Het nieuwste trouwalbum van Ridge en Taylor in onze fotogalerij hieronder.