Bold & Beautiful: Brooke beveelt Quinn om Forrester Creations te verlaten


Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy dat ze een gelukkig man van hem maakt door met hem te trouwen. Hij denkt dat Kelly ook opgewonden zal zijn. Steffy gutst: “Laten we dit doen. Laten we trouwen.” Ze delen een diepe kus.

Meer: Parijs wordt Steffy’s ergste nachtmerrie

Ze gaan naar de bank, waar Finn alle dingen opsomt die ze hem heeft gegeven, en Steffy vermeldt opnieuw dat hij zijn ouders op hun bruiloft heeft ontmoet terwijl ze hem vraagt ​​of hij een date wil. Finn wil gewoon van dit moment genieten met zijn aanstaande vrouw. Ze besluiten gebruik te maken van de slapende baby en te vrijen. Het wordt hartstochtelijk als ze hun kleding beginnen uit te trekken en Steffy op zijn schoot klimt, maar na wat discussie trappen ze op de rem. Steffy vindt dat ze de bruiloft moeten gaan plannen. Finn vindt dat traditionele bruiloften te veel tijd kosten en stelt voor om iets onverwachts te doen. Steffy wil dat haar familie daar is en wil de kans krijgen om zijn ouders te ontmoeten. Finn omhelst haar en kijkt bezorgd.
Finn kijkt bezorgd over Steffy die ouders ontmoet bb

Meer: Zeepdierenarts verschijnt als Finns vader

Bij Forrester Creations juichen Ridge en Brooke over Erics nieuwste jurk terwijl hij deze aanpast aan een model. Nu zijn huwelijk voorbij is, heeft hij zin om zich opnieuw aan zijn kunst te wijden. Op dat moment komt Quinn binnenwandelen. Brooke is woedend – ze mag het gebouw niet in en heeft strikte orders om weg te blijven. Ze vraagt: ‘Ga door, Eric. Vertel haar!” Eric herinnert haar eraan dat ze ermee instemde om op afstand te werken. Quinn wilde haar ontwerpen persoonlijk afleveren. Ridge en Brooke proberen haar te laten vertrekken en de blondine dreigt de beveiliging te bellen, maar Eric houdt haar tegen. Hij kan dit aan. Brooke vertelt Quinn dat ze niet kan wachten tot ze voorgoed uit het leven van Eric is verdwenen als zij en Ridge vertrekken.
Brooke beveelt Quinn om bb . te verlaten

Meer: Rena Sofer geeft update over schattige pleegpups

Eric vraagt ​​Quinn of ze van plan is zich weer te verontschuldigen, maar dat is niet waarom ze daar is. Ze bespreken haar plannen en dan is Eric verbaasd te horen dat ze nog geen advocaat heeft ingehuurd voor de scheiding. Ze accepteert elke schikking die hij aanbiedt – ze heeft zijn geld nooit gewild. Ze twijfelde nooit aan zijn eerlijkheid, alleen aan zijn onvermogen om haar te verdedigen; hij koos altijd de kant van Brooke en zijn familie boven haar. Eric vertelt haar dat hij haar niet kan vergeven en dat ze haar acties niet kan rechtvaardigen – er is geen excuus om zich tot een andere man te wenden. Quinn vertelt hoe hij haar in de slaapkamer heeft laten bevriezen. Hij haatte het dat Quinn Ridge verraadde en hem verraadde. Quinn klaagt dat hij Brooke carte blanche heeft gegeven om hem dag na dag te belasteren. “Ik ben je vrouw.” Waarom kon hij haar niet vrijspreken als hij zoveel anderen heeft – Thomas, Brooke, al zijn ex-vrouwen… “Waarom kon je het niet in je hart vinden om me te vergeven?”
quinn praat met eric over echtscheiding bb

Meer: B&B aluin in nieuwe Hallmark-film

In het ontwerpbureau scheldt Brooke tegen Ridge over Quinn als Carter binnenkomt. Ze vertellen hem dat Eric samen is met de ongewenste gast en Brooke is boos dat ze haar er nu al uit zou hebben geschopt. Ze vertelt Carter dat hij deze scheiding echt moet doorzetten. Zijn gezichtsuitdrukking zorgt ervoor dat ze vraagt ​​of ze hem een ​​ongemakkelijk gevoel geeft. Ridge onderbreekt: “Natuurlijk wel.” Brooke is gewoon blij dat Carter tot bezinning kwam en het met Quinn beëindigde. Ze hoopt dat Eric dat nu doet. Brooke herhaalt dat Carter tijd moet vinden in zijn “zeer drukke schema” om de scheiding rond te krijgen als zij en Ridge vertrekken. Carter flitst dat hij bij Quinn op het hok is en schudt zijn hoofd.
carter hoort quinn met eric bb

Meer: Carter’s ‘vervanger’ heeft een bekend gezicht

Op het hoofdkantoor laat Quinn Eric weten dat ze niet door haar fout zal worden gedefinieerd – ze wendde zich met een reden tot Carter. Ze weet dat ze hem pijn heeft gedaan, maar ze verontschuldigt zich niet meer omdat hij Brooke’s woord geloofde boven dat van iedereen, ook dat van haar. Eric stelt dat hij haar vanaf het begin tegen iedereen in zijn leven heeft verdedigd. Quinn voelde zich niet beschermd. Ze zat vast in een huwelijk zonder warmte en intimiteit. Ze is eigenaar van haar fouten, maar loopt weg uit het huwelijk, wetende dat ze alles heeft gegeven wat ze had. Quinn heeft haar portret misschien niet boven de open haard hangen, maar ze is trouw aan zichzelf en is trots op de vrouw die ze wordt.

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn’s vader, Jack, verrast hem en Steffy met een bezoek.

Terugkijken op Quinn Fuller Forrester door de jaren heen in de fotogalerij hieronder! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.