Bold & Beautiful: Brooke leert dat Hope de eremoeder van Steffy is


In de hut gutst Steffy over de bruiloft met Hope en Liam, die dolblij voor haar zijn. Liam vraagt ​​zich af wat ze haar als huwelijkscadeau moet geven, maar Steffy zegt dat ze het al hebben gegeven – ze heeft haar eregast. Liam wordt serieus en zegt dat hij heel blij is dat ze gelukkig is en een nieuwe waardering voor Finn heeft. Steffy knuffelt ze allebei weer.
Liam plaagt Steffy B&B

Meer: Uh oh… Wie is de vader van Finn?

Nadat Steffy weg is, raken Hope en Liam in gesprek over schoonfamilie en Hope beschuldigt hem plagend van het kussen met haar moeder, wanneer Brooke binnenkomt. Ze hoort dat Steffy er gewoon was en vraagt ​​wat ze daar deed de avond voor haar bruiloft. Hope legt eerst uit dat Taylor de bruiloft niet zal halen. Brooke zegt dat ze het had gehoord. Hope onthult verder dat ze één grote gelukkige familie willen zijn, en daarom vroeg Steffy haar om haar eregast te worden. Brooke is aangenaam verrast en vraagt: “Je zei ja, toch?” Hope verzekert haar dat ze dat deed, en Liam erkent dat de vijandigheid door de jaren heen grotendeels aan hem te wijten was. Ze denken dat het tijd is om het achter zich te laten en een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Meer: Kijk maar! Preview plaagt Finn’s biologische moeder

Quinn arriveert bij Carter, waar hij pull-ups doet op luide muziek. Hij vertelt haar dat hij net zijn training aan het afronden is en komt haar begroeten. Carter merkt dat ze zichzelf niet is. Quinn vertelt dat er morgen een bruiloft is in het Forrester herenhuis en voegt eraan toe: “Moet ik nog meer zeggen?” Ze kussen en dan mijmert Quinn dat het kroonjuweel van de familie Forrester morgen gaat trouwen in haar voormalige huis. Iedereen zal er zijn… behalve zij. Carter denkt dat het haar herinnert aan alles wat ze opgaf toen ze Eric verloor. Quinn geeft toe dat de bruiloft haar reflectief heeft gemaakt; ze moest bij de prachtige zorgzame man zijn die haar optilt. “Vanavond wilde ik niet van jou gescheiden zijn.” Carter streelt haar gezicht en ze kussen elkaar diep terwijl ze zich op de bank laten zakken. Na de seks herinnert Quinn Carter aan zijn etentje en vertelt hij hoeveel hij riskeert om bij haar te zijn.
Quinn komt binnen terwijl Carter pull-ups doet B&B

Meer: B&B belooft ‘slecht nieuws’ en het ziet er goed uit!

Steffy gaat het klifhuis binnen om de plek te vinden die verlicht is met kaarslicht. Finn komt zonder shirt uit de andere kamer en mompelt: “Welkom thuis, mijn aanstaande bruid.” Zij zoenen. Steffy vertelt haar verloofde dat ze Hope heeft gevraagd haar eremoeder te worden. Finn wil dat het vanavond gaat over de sterke geweldige vrouw met wie hij gaat trouwen. Ze gaan naar de bank en Finn verbaast zich over hoe ongelooflijk morgen zal zijn. Steffy kan zich klaarmaken voor morgen, maar niets is belangrijker dan haar sexy dokter. Ze verwondert zich over hoe hij voor haar en de kinderen zorgt. Toen ze wakker werd in het ziekenhuis en zag dat hij op haar neerkeek, was het alsof er iets in haar omdraaide. Ze wist dat hij voor altijd in haar leven zou blijven. “Je hebt mijn leven veranderd.” Steffy en Finn lachen van vreugde om morgen te trouwen en delen nog een kus.
Finn Steffy kus B&B

Meer: B&B-sterren reageren hilarisch op Sinn-huwelijksuitnodiging

In de hut genieten Liam en Hope van een romantische avond zonder de kinderen. Liam is dankbaar voor haar en hun leven. “Je hebt zoveel vreugde in mijn leven gebracht, zoveel licht in mijn leven. Je hebt me zoveel geleerd.” Hij voelt zich zo gelukkig om haar man te zijn en houdt meer van haar dan hij dacht dat het mogelijk was om van iemand te houden. “Ik zal altijd.” Ze kussen hartstochtelijk.
Hoop Liam sexy tijd B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: De spanningen lopen op als er een mysterieuze vrouw arriveert in het Forrester herenhuis.

Mis onze foto niet, She-Devil: The Life and Times of Sheila Carter onderstaand! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.