Bold & Beautiful: Brooke verbreekt een gevecht tussen Ridge en Deacon


In de bezemkast bij Il Giardino waarschuwt Deacon Ridge om hem niet meer in handen te krijgen. Ridge niveaus dat hij zijn bed en zijn vrouw schond. “Hier stopt het.” Ridge beschuldigt Deacon van het drinken van Brooke’s drankje. Terwijl Deacon protesteert, brult Ridge: “Wat heb je mijn vrouw aangedaan?”

Meer: De B&B twist die we niet zagen aankomen

Bij Brooke vraagt ​​ze zich af of Taylor er is om te glunderen en klaagt dat ze haar geen kans heeft gegeven om Ridge zelf de waarheid te vertellen. Ze stond op het punt om het te doen, maar Taylor was haar voor. Taylor schudt haar hoofd. Brooke wil zichzelf niet uitleggen aan Taylor; dat is ze haar niet verschuldigd. Zij en Ridge zullen dit samen oplossen. Het was een kus en ze nam de verantwoordelijkheid ervoor. Taylor vraagt ​​zich af of ze dat echt deed. Ze wijst erop dat dit patroon al jaren en jaren aan de gang is. Brooke is niet in voor een analyse. Taylor stelt dat ze er misschien een nodig heeft. ‘Zie je het thema hier, Brooke?’ Brooke weet niet wat er op oudejaarsavond is gebeurd. Ze is er duizend keer overheen gegaan. Brooke suggereert dat Taylor meer empathie zou moeten hebben. Taylor probeert het.

Meer: Jacob Young’s gladde scheerbeurt met onbeleefde fan

Brooke legt uit dat Deacon de nacht heeft doorgebracht, maar dat er maar één kus was. Niets van dit alles zou zijn gebeurd als er geen alcohol in het spel was. Ze heeft geen idee waarom ze dat eerste drankje nam. Taylor wel. “Jij was het.” Ze denkt dat Brooke een excuus wilde om Ridge te bedriegen. Brooke is verbijsterd en vertelt Taylor dat ze niet het recht heeft om daar binnen te komen en haar de les te lezen. Taylor zal altijd om het welzijn van Ridge geven. Brooke houdt vol dat haar op oudejaarsavond iets ongewoons is overkomen. Taylor snauwt dat het zeker niet haar geweten was. Brooke herhaalt dat iets haar onder controle had. Taylor heeft het gevoel dat ze excuses verzint. Brooke heeft genoeg van haar oordelen en verklaart dat Ridge haar vertrouwt. Hij vertelde haar dat hij van haar houdt en dat ze hier doorheen gaan werken. “Het komt goed met ons.” Taylor vraagt ​​zich af waar hij is.

Meer: Valentijnsdag super koppels galerij!

Bij Forrester Creations flitst Hope terug naar haar moeder die volhoudt dat het tijd was om met Ridge te praten over wat er met Deacon is gebeurd. Steffy komt het kantoor binnen en merkt dat ze in beslag genomen lijkt en vraagt ​​zich af of het niet meer is dan werk. Hope zucht en vraagt ​​waar ze op uit is. Steffy heeft medelijden met haar vanwege wie haar moeder is. Ze vertelt Hope dat Brooke’s vuile geheimpje geen geheim meer is.
Steffy Hope kantoor B&B

Hope beweert dat ze geen idee heeft waar Steffy het over heeft, maar Steffy vertelt haar dat ze allemaal weten dat Brooke en Deacon samen het nieuwe jaar inluiden. Ze kennen de details, inclusief haar vader. “Mijn moeder heeft het hem verteld.” Steffy klaagt dat Brooke haar vader ontrouw was en dat ze haar huwelijk en haar nuchterheid heeft weggegooid. Hope is hoopvol dat hij haar zal vergeven. Steffy vertelt haar haar adem niet in te houden. Hope wijst erop dat Steffy niet in de positie is om te oordelen gezien haar eigen schandalen. Steffy vat samen dat dit nog steeds gebeurt met Brooke, decennium na decennium; ze gelooft dat dit de laatste keer zal zijn met haar vader.

Meer: Samenvatting van het soap-nieuws

Hope kan zien dat zijn debat verandert in een ander Logan vs. Forrester-debat. Steffy snauwt: “Natuurlijk niet, want de Logans winnen altijd.” Ze wijst erop dat Brooke haar vader heeft. Hope realiseert zich dat ze hoopt dat dit hun huwelijk zal beëindigen. Steffy is het zat om haar vader te zien worstelen met een vrouw die altijd één voet buiten de deur heeft. Hope werpt tegen dat Taylor Ridge ook pijn heeft gedaan. Steffy voorspelt dat het vandaag zal eindigen wanneer Ridge het voor eens en altijd met Brooke verbreekt. Ze beweert dat als Brooke echt van haar vader hield, ze niet met een andere man zou kletsen. Hope houdt vol dat Ridge van haar moeder houdt. Steffy wijst erop dat er een andere vrouw is tot wie hij zich kan wenden. Ze maken ruzie totdat Hope Steffy opdraagt ​​te stoppen met haar moeder te bashen; ze zal nooit meer zoiets doen. Steffy’ zegt dat ze het eerder heeft gehoord en zegt dat Ridge terug zal gaan naar haar moeder waar hij thuishoort.
Steffy kantoor B&B

Meer: Kijk maar! Brooke zweert Ridge niet op te geven

In de bezemkast informeert Deacon Ridge dat Brooke al aan het drinken was toen hij naar huis terugkeerde om zijn telefoon te pakken. “Ik heb haar cocktail niet geprikt!” Ridge eist te weten hoe hij zijn vrouw heeft gekust. Deacon legt uit dat ze verstrikt raakten in herinneringen en een keer kusten terwijl de drank vloeide. Ridge wil weten wat er is gebeurd nadat hij haar dronken had gemaakt en haar naar bed had gebracht. Hun ruzie escaleert en Deacon gruwelt ervan dat hij Ridge zo vaak heeft tegengehouden. “Ga hier weg of kom in beweging.” Ridge springt naar Deacon en het is zover. Er ontstaat een episch gevecht met karateschoppen van Deacon en Ridge, zwaaiend met een bezem, die Deacon doormidden breekt. Er volgt nog meer klappen totdat Brooke de naam van Ridge roept. Ze rent de bezemkast in waar Ridge glas over Deacon’s hoofd kapot slaat. Ze haast zich naar Deacon om te zien of hij in orde is en roept naar Ridge dat zij het was. Ze was aan het drinken. Deacon deed niets! Ridge brult, “Deacon heeft niets gedaan?!”
Deacon, Ridge kick B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge neemt troost van Taylor als Steffy samenzweert om Brooke neer te halen.

Mis ons eerbetoon aan soap singles op Valentijnsdag in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.