Bold & Beautiful: Brooke vraagt ​​Ridge of hij naar huis komt terwijl Taylor zich zorgen maakt


Bij Brooke vertelt ze over Sheila’s misdaden. Ridge verzekert haar dat ze naar de gevangenis gaat en haar niet meer kan terroriseren.

Meer: Katherine Kelly Lang’s weekendbezoeker tijdens herstel

Bij het klifhuis stelt Taylor dat Sheila te gevaarlijk is voor de samenleving, laat staan ​​voor dit gezin. Steffy verklaart dat ze het Li moeten vertellen. Ze moeten haar opsporen en haar laten weten dat Sheila haar zoon heeft vermoord.

Meer: John McCook plaagt ‘resoluties’ vooruit

Bij de hut arriveert Billy met Wyatt om Liam te bezoeken en vraagt ​​zich af of de plaats rustiek is. “Betaal ik je niet genoeg, Liam?” Wyatt herinnert Bill eraan dat het hun huis is en mijmert dat het gezellig is. Liam vindt dat neerbuigend. Hij wijst zijn broer en vader erop dat Hope graag dicht bij haar moeder is, vooral nu ze gescheiden is van Ridge. Wyatt vraagt ​​of Ridge nog steeds in Malibu verblijft. Liam bevestigt het. Bill ergert zich eraan dat hij Brooke alleen laat als ze het meest kwetsbaar is. Hij bespot de naaister omdat hij zijn ego gekneusd heeft en snauwt dat Brooke hem jaren geleden had moeten verlaten.
Bill, Liam Noggin B&B

Bij het klifhuis verwacht Steffy steeds dat Finn door de deur loopt. Ze vindt zijn dood nog zinlozer nu ze weet dat Sheila verantwoordelijk is.
Steffy, Taylor zorgen B&B

Bij Brooke’s huis, denkt Ridge dat ze niet verbaasd zouden moeten zijn over Sheila’s misdaden gezien haar geschiedenis. Brooke probeert nog steeds te verwerken wat hij haar heeft verteld over de champagne-etiketten. Ridge herhaalt dat het de hele tijd Sheila was. Brooke maakt zich zorgen om Steffy en Ridge bedankt haar. Talk keert zich dan terug naar Sheila die Brooke saboteert. Ze voelde in haar maag dat er iets niet klopte. Ridge verklaart: “Je had gelijk. Jij was het niet. Het was Sheila.”
Ridge, Brooke B&B

In de hut discussiëren Wyatt en Bill of Ridge Brooke had moeten verlaten voor een kus met Deacon. Liam wijst erop dat het niet slechts één kus was; het was haar hele geschiedenis met Deacon. Ze verzon ook excuses voor Deacon, wat Bill ook kwaad zou maken. Bill klaagt dat Ridge geen sympathie toonde voor zijn alcoholische vrouw en in plaats daarvan deed wat hij altijd doet. “Ik ging naar Taylor rennen.” Liam legt uit dat het een kleine fout was en dat Brooke optimistisch probeert te blijven dat Ridge zal komen. Bill kan niet begrijpen waarom ze hem terug zou nemen na de manier waarop hij haar herhaaldelijk heeft behandeld. Ze zou die oplichter Sharpe nooit hebben gekust als ze niet had gedronken. Daar is Liam het mee eens. Bill moppert dat Ridge pingpong speelt met Brooke en Taylor. Hij gelooft dat de blondine nooit commitment van haar man zal krijgen nu Taylor in de stad is.
Liam, Bill, Wyatt praatcabine B&B

Bij het klifhuis kan Steffy zich niet eens herinneren wat ze voor het laatst tegen Finn heeft gezegd. “Ik kan me niet eens herinneren of ik hem heb verteld dat ik van hem hield.” Taylor streelt haar haar en stelt haar gerust dat hij wist dat ze van hem hield. Steffy huilt. Taylor wedt dat het Finn een troost was dat ze bij hem was in zijn laatste momenten. Steffy zegt dat het niet eerlijk is en dat het pijn doet. Ze veegt haar tranen weg en merkt op dat dit ook voor Taylor moeilijk moet zijn… op een andere manier. Wetende dat Sheila Brooke aan het drinken heeft gekregen, moet ze zich zorgen maken wat dit voor haar en Ridge kan betekenen.
Steffy, Taylor talk B&B

Meer: When Calls the Heart finale spoilers

Taylor verzekert Steffy dat Ridge er altijd voor haar zal zijn. Steffy twijfelde daar niet aan, maar haar vader is daarginds om Brooke te laten weten wat er op oudejaarsavond is gebeurd. Ze vertelt haar moeder dat het niet verkeerd of egoïstisch is om bezorgd te zijn over haar toekomst met hem. Steffy zweert dat het zijn gevoelens voor haar niet zal veranderen. Taylor erkent dat het geweldig was voor haar en Ridge om samen tijd door te brengen met het gezin. Steffy wijst erop dat ze een connectie hebben die niets met haar en Thomas te maken heeft. “Het is echt leuk om jullie samen te zien.” Ze denkt dat haar ouders voor elkaar bestemd zijn. “Iedereen kan zien hoe verbonden jullie twee zijn.” Taylor twijfelt niet aan Ridge zijn gevoelens voor haar, maar hij is nog steeds getrouwd met Brooke en hij vertelt haar nu dat Sheila haar dwong te drinken. Zijn hart moet naar haar uitgaan. “De mijne wel.” Wat het betekent voor Brooke en Ridge, of voor haar en Ridge… alleen hij kan daar antwoord op geven.

Meer: Yellowstone split zagen we niet aankomen

Bij Brooke probeert ze Sheila’s plan uit te werken om de etiketten te verwisselen en haar te dwingen echte champagne te drinken. Ze denkt dat het de hunkering verklaart en herinnert zich dat Sheila kwam nadat het gebeurde en een boze glimlach op haar gezicht had nadat ik haar had verteld dat ik dronk, en dat Deacon daar bleef. Ze zouden allebei willen dat ze haar gewoon weg hadden kunnen houden. Brooke heeft het gevoel dat als ze dat hadden gedaan, Finn in het ziekenhuis zou zijn om levens te redden, Steffy’s prachtige familie intact zou zijn… en dat zij en Ridge nog steeds samen in hun huis zouden wonen.

Meer: Is dit het einde van de lijn voor Sheila?

Brooke waardeert het dat Ridge haar het nieuws over Sheila komt vertellen en merkt op dat hij zoveel op zijn bord heeft. Ridge vraagt ​​zich af wat voor soort persoon doet wat Sheila deed? Hij heeft het zichzelf kwalijk dat hij niet naar haar luisterde en er niet voor haar was. Brooke verzekert hem dat ze hun leven samen kunnen herstellen. “Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat we het konden.” Ze vraagt: ‘Ben je daarom hier? Kom je bij mij thuis?”

Volgende The Bold and the Beautiful: Bill twijfelt aan Ridge zijn liefde voor Brooke aan Liam en Wyatt, en Ridge neemt een beslissing over zijn nabije toekomst.

Als ze nadenken over verzoening, kijk dan over de De ingewikkelde romantische geschiedenis van Brooke en Ridge in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.