Bold & Beautiful: Brooke’s Revenge on Thomas/Steffy, Truth Comes Out


Als de waarheid naar buiten komt, is het niet te zeggen wat Brooke zal doen.

Het is geen geheim dat het einde nabij is voor Brooke’s huwelijk op The Bold and the Beautiful, gezien het feit dat Ridge Carter nietigverklaringspapieren aan zijn vrouw had laten bezorgen. Hoewel Brooke nog steeds geen idee heeft waardoor Ridge verzonnen is en haar verlaat – en zich terug haastt naar Taylor – doet Thomas dat wel en voelt hij geen berouw.

Steffy, aan de andere kant, verklaarde onlangs dat ze Brooke nooit pijn wilde zien, maar dat ze er geen probleem mee had haar vader van zijn vrouw weg te halen en hem naar haar moeder te duwen, verdomd goed wetende dat dat Brooke pijn zou doen – veel!

En de vraag blijft… Hoe zal Brooke reageren als de waarheid over Thomas die haar erin heeft geluisd naar buiten komt?

Moge de gevangenis rocken

Van één ding kunnen we zeker zijn, ze zal absoluut woedend zijn! Thomas verraadde niet alleen Brooke, zijn vader en Douglas door de stem-app te gebruiken om het te laten klinken alsof zijn stiefmoeder CPS belde, hij beging een misdaad – een die hem in de gevangenis zou kunnen belanden. En na alles wat Brooke heeft meegemaakt, zal ze zeker aandringen om dat te laten gebeuren. Praat over het teruggeven van de gunst aan Steffy!

Thomas stemvervormer B&B

Oh, we kunnen het nu zien … Steffy zal Brooke smeken en pleiten om haar broer niet naar de gevangenis te sturen en zal allerlei excuses verzinnen voor wat Thomas ertoe aanzette om te doen wat hij deed. Verdorie, ze kan zelfs Brooke de schuld geven en beweren dat al de jaren dat ze zichzelf in hun familie heeft geïntegreerd, de mentale toestand van Thomas blijvend schade heeft berokkend.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Ridge blijft bij Taylor nadat Thomas' Lie's ontmaskerd is

Terugbetalen is een bitch

Maar daar houdt het drama misschien niet op… Dit zou Brooke uiteindelijk naar haar breekpunt kunnen duwen, wat haar op haar beurt zou kunnen uitlokken op haar eigen wraakplan tegen Steffy voor de maanden van mentale pesterijen die ze heeft doorstaan ​​van haar stiefdochter tijdens haar zoektocht om Ridge te herenigen en Taylor.

Meer: Zeepfavoriet deelt foto met haar speciale man

En wat als Brooke haar PI-vaardigheden op de proef stelt en een vrouw uit Finns verleden vindt? Misschien is het iemand van wie hij echt hield, iemand die hij achterliet tijdens zijn medische opleiding, iemand die Brooke naar Los Angeles zal brengen om zich met Finn te herenigen… Dit zou Brooke de perfecte beloning geven om Steffy in het gezicht te gooien door erop te wijzen dat de andere vrouw zou kunnen geven Finn een vredig leven zonder drama – allemaal dezelfde opmerkingen die Steffy tegen haar maakte over Taylor en Ridge.

Je weet wat ze zeggen, de hel kent geen woede zoals een geminachte vrouw! Laat ons uw mening over deze situatie achter in het opmerkingengedeelte. We horen graag wat je denkt dat er zal gebeuren als Thomas wordt ontmaskerd.

Als Brooke erin slaagt om Steffy’s huwelijk te ruïneren zoals haar stiefdochter het hare deed, kan Steffy zich tot een van deze mannen uit haar verleden? in de fotogalerij hieronder.