Bold & Beautiful: Carter / Quinn’s seksgeheim onthuld, Steffy’s afwezigheid


soapbox 7 mei collage steffy quinn carter liam hoop

Howard Wise / JPI (3)

Deze week, The Bold and the Beautiful bewees dat je niet veel geld nodig hebt om een ​​leuke tijd te hebben … alles wat je nodig hebt is een Quarter (zoals fans Quinn en Carter hebben genoemd). Ze begonnen de week warm en zwaar voordat ze overgingen in “dit kan nooit meer gebeuren” -dialoog… ​​onmiddellijk gevolgd door natuurlijk nog een stoeipartij. Omdat ze nog nooit had gehoord dat losse schepen schepen tot zinken brachten, moest Quinn iemand vertellen over het “verbluffende” geslacht, hoewel haar keuze voor vertrouwenspersoon twijfelachtig was. Waarom? Daar komen we zo aan …

Wat zeg je?

Laten we gewoon eerlijk zijn, zullen we? The Bold and the Beautiful is niet wat je ‘de soap van de denkende man’ zou noemen. Het is niet waar je heen gaat voor complexe verhaallijnen of dialogen vol woordspelingen. Het is de taak om u met alle mogelijke middelen 30 minuten per dag bezig te houden. Het is ook ontworpen om ongelooflijk gemakkelijk toegankelijk te zijn, zodat een niet-kijker een verhaal (of zelfs een tweet) leest over een opwindend nieuw stel of leuke plotwending, kunnen ze op de tv vegen en er meteen in duiken.

Vragen? De dialoog vult de lege plekken voor je in. Herhaaldelijk. En in tegenstelling tot shows waarbij het helpt om de geschiedenis te kennen, maakt dat hier niet zoveel uit, omdat de personages het zich eerlijk gezegd ook niet herinneren. Deze week vroeg Zoë bijvoorbeeld aan Carter dat hij zich anders gedroeg en zei: “Je was een manier voordat Quinn naar je hok ging en je bent nu een andere weg.”

Carter schiet Zoe een kijkje B&B

Behalve … ja, nee. Hij had toen duidelijk gemaakt dat hij niets met Zoe te maken wilde hebben en hij straalde nog steeds diezelfde sfeer uit. Ze zei ook dat ze miste “de manier waarop we elkaar hier op kantoor gewoon aankeken.” Maar de enige persoon naar wie ze ooit echt goo-goo-ogen maakte, was natuurlijk Zende.

Meer: Het exit-verhaal dat we willen zien voor Zoe

Dan was er Brooke, die Eric adviseerde hoe hij zijn huwelijk kon herstellen. ‘Zorg voor een romantische avond’, stelde ze voor. ‘Jij bent de meester, Eric. Doe iets zodat je weggevaagd kunt worden. ” Ondertussen riep de Twitterverse, vrijwel in koor: “Brooke zou nooit in een miljoen jaar zeggen dat van de vrouw die ze haat met de passie van duizend vurige zonnen!”

Rechtdoor gaan

Hoe frustrerend deze stijl van verhalen vertellen ook kan zijn, het is iets Vet en mooi fans weten te verwachten … zelfs als ze erover klagen. Waarom werkt het? In zekere zin omdat de show nooit, nooit vergeet dat het primaire doel is om altijd de volgende cliffhanger of payoff te creëren. Wanneer een plotpunt of personage zijn doel heeft gediend, wordt het teruggebrand totdat het weer nodig is. Vraag het maar aan Zende.

Meer: Wat je zegt over de mode van Bold & Beautiful

Voor weken, Vet en mooi maakte duidelijk dat Zende, niet Carter, de man was die Zoe wilde. De Buckingham-zussen werden opgezet als bittere rivalen met de zachtaardige ontwerper die Ridge speelde voor hun Taylor en Brooke. Toen, in een whiplash-inducerende wending, werd Zoe van de ene op de andere dag besties met Quinn, die sliep met Carter… in wezen Zende en Paris volledig uit beeld duwen.

gewaagde mooie parijs zende selfie

En het is vermeldenswaard dat veel van wat zich op het scherm afspeelt waarschijnlijk niet zou hebben plaatsgevonden als de show niet te maken had gehad met de afwezigheid van Jacqueline MacInnes Wood’s Steffy tijdens het zwangerschapsverlof van de actrices. Bijna het hele voorgaande jaar Vet en mooi had het Finn / Steffy / Liam / Hope / Thomas-verhaal gespeeld met uitsluiting van bijna elk ander personage op het canvas. Hoe ga je om met de (tijdelijke) afwezigheid van een grote speler?

Door de fijne kunst van afleiding te beoefenen.

Hoofdverdachte

Helaas is de afwezigheid van niet alleen Steffy, maar ook manlief-in-spe / babydaddy Finn belachelijk merkbaar als het gaat om het andere grote verhaal van deze week. Baker lijkt zijn hele onderzoek te hebben gericht op eerst Thomas en nu op Liam, waarbij hij volledig negeert dat Steffy en Finn minstens evenveel motieven hebben als het gaat om de vermeende moord op Vinny.

Finn, Steffy bedrijf de liefde B&B

Ik heb lang gespeculeerd dat Finn een tot nu toe onzichtbare donkere kant heeft, en dit zou de perfecte gelegenheid zijn geweest om die mogelijkheid te verkennen, met of zonder Steffy op het doek. Ik hoop nog steeds dat we op een gegeven moment een grote wending zullen krijgen (iemand anders heeft Vinny vermoord!) Of zelfs twee (Bill frames Thomas om Liam te redden!).

Meer: Heather Tom deelt een speciaal, emotioneel moment

Willekeurige gedachten

• Over de arme, dode Vinny gesproken, hoe grappig was die eerbetoonvideo die Thomas maakte aan zijn “levenslange vriend”… die alleen foto’s van de afgelopen twee jaar bevatte. Geen enkele foto van hen als kinderen, geen foto’s van Vinny’s familie of andere vrienden. Zou de media ook geen velddag hebben met een lid van de prominente Forrester-familie die een ‘eerbetoon’-video publiceert over een bekende drugsdealer die werd gearresteerd omdat hij de resultaten van de vaderschapstest van Steffy had verwisseld? Ik wil altijd dat soaps hun rijke karakters als rijke karakters schrijven, en dat houdt ook in dat ze moeten omgaan met paparazzi en roddelbladverslaggevers die in hun zaken zitten.

• Waarom zou Quinn luid haar affaire bespreken in de woonkamer, waar absoluut geen reden was om privacy te verwachten? Nogmaals, ik wil dat rijke mensen worden geschreven als rijke mensen. Hoe leuk zou het zijn geweest als we het hadden over twee dienstmeisjes die de letterlijke zaken van hun werkgevers bespraken? Dat soort dingen boven / beneden zou niet alleen geweldig zijn, maar het zou ook dienen als een geweldige manier om een ​​aantal broodnodige “heb-nietjes” in het verhaal te introduceren.

• Ondertussen weet ik niet zeker of Shauna de beste persoon was die Quinn het kon vertellen. Het is nog niet zo lang geleden dat Quinn bang was dat haar beste vriendin achter Eric aan zou gaan. Waarom haar van munitie voorzien? Maar nogmaals, dat gaat naar mijn vorige punt over personages die ongeveer evenveel gebruik maken van geschiedenis als ik heb voor brunch in restaurants die geen drank serveren.

Zoe, Parijs zorgen B&B

• Dus gaan we nooit meer vertellen wat Zoe deed om de date van Parijs met Zende te laten ontsporen? Aan de ene kant ben ik heel blij dat ik het nooit meer over Fartgate heb, maar als dat de route is die we gaan, wat was dan het nut van die hele puinhoop?

Dat is mijn mening over de actie van deze week … laten we nu de jouwe horen. Maar voordat u met uw gedachten naar de commentarensectie gaat, kunt u deze met foto’s gevulde galerij bekijken waarin we Moederdag vieren door enkele van je favoriete zeepsterren, of het nu nieuwe moeders zijn, aanstaande moeders of dochters van geweldige moeders. (Beschouw dit trouwens als een herinnering om te krijgen jouw mama iets speciaals!)