Bold & Beautiful: Deacon en Brooke herinneren zich hun vroegere passie


Bij Brooke’s huis klaagt Ridge over die man die haar overtuigt om hem te laten doen wat hij wil. Brooke zegt dat die man een naam heeft. Ridge rookt die hij kent – het is Deacon Sharpe. Hij vraagt ​​haar opnieuw of ze gevoelens voor hem heeft. Hij gelooft dat Deacon een plan heeft om haar te laten denken dat hij een nieuwe en betere man is… en het werkt. Hij voorspelt dat wat daarna komt pijn en hartzeer is, en dat wil hij voor geen van hen. Ridge haalt hun verleden weer naar boven. Brooke moet leven met de manier waarop ze Bridget pijn heeft gedaan, maar ze weet niet waarom hij dit steeds ter sprake brengt. Ridge wil niet dat Deacon haar of Hope ooit nog pijn doet.
Brooke, Ridge Trouble B&B

Meer: De ideale vrouw voor B&B’s Eric

Deacon arriveert ontevreden bij Sheila’s kamer omdat hij geen baan of een eigen plek kan vinden. Sheila klaagt dat ze niets kan doen dankzij Steffy. Ze klaagt over oude wrok, maar Deacon wil het niet horen. Hij draait het script naar Ridge, denkend dat hij niet kan veranderen, en vraagt ​​zich af of de man echt denkt dat hij Hope en Brooke in zijn greep heeft. Deacon haalt zijn schouders op dat Hope hem in ieder geval heeft verwelkomd in haar huis en dat Brooke hem niet langer koud laat. Sheila verbaast zich erover dat hij een paar minuten geleden nog zo neerslachtig was.

Meer: Kimberlin Brown onthult Sheila’s soulmate

Ze praten over het willen van relaties met hun kroost. Sheila weet niet hoe ze dat moet laten gebeuren met die Rottweiler-vrouw van hem die haar de stad uit probeert te jagen. Diaken knikt; Ridge probeert hem hetzelfde aan te doen. Sheila besluit dat het tijd is dat ze actie ondernemen, maar Deacon waarschuwt dat hij Hope en Brooke heeft verteld dat hij de banden met haar verbreekt. ze bundelen hun krachten niet. Sheila wil Ridge en Steffy gewoon van de wijs brengen… en ze heeft al een idee dat broeit.
Diaken rant B&B

Bij Forrester Creations vertelt Finn aan Steffy dat zijn vader nog steeds constant contact met hem opneemt, maar dat hij zijn hele leven tegen hem heeft gelogen – kan hij ooit nog zo iemand echt vertrouwen? Steffy begrijpt zijn gevoelens over de leugens en het bedrog. ‘Je vader had een affaire met Sheila.’ Finn vertelt dat Li hem vertelde dat Sheila degene was die Jack duwde om zich te openen en schoon te maken. Steffy vraagt ​​zich af waarom ze het hem niet zelf heeft verteld. Finn veronderstelt dat ze dacht dat het van Jack moest komen. Hij merkt op dat door zijn vader onder druk te zetten, ze pleitte voor wat volgens haar het beste voor hem was. Steffy houdt vol dat Sheila alleen dingen doet die haar ten goede komen. Finn dacht alleen dat deze ene keer misschien… Hij breekt af. Steffy waarschuwt dat Sheila zal proberen de leegte op te vullen waar Jack was en dringt er bij hem op aan haar niet te laten profiteren van de situatie.
Finn, Steffy kantoor B&B

Meer: CBS-ster dood op 67

Bij Il Giardino snijdt Paris het onderwerp van zijn oorspronkelijke lunchafspraak aan en mijmert hij over hem en Katie binnenlopen, maar Carter concentreert zich liever op haar. Paris grapt dat hij haar wil helpen haar bankrekening in evenwicht te brengen. Carter geeft toe dat zijn lunchafspraak Katie was, maar ze moest afzeggen omdat Bill een gesprek met hun zoon had gepland. Het deed hem beseffen dat hij altijd vrouwen kiest die niet echt beschikbaar zijn. “Waarom blijf ik dat doen?” Paris weet dat Katie’s familie ingewikkeld is. Carter veronderstelt somber dat hij gewoon niet goed is in relaties.
Carter, parijs lament B&B

Carter grapt dan: “Ik wed dat je blij bent dat je met me wilt lunchen.” Paris verrast hem door te antwoorden: “Eigenlijk ben ik dat.” Carter vat samen dat met welke vrouw hij ook te maken heeft, het nooit goed afloopt. Paris dringt er bij hem op aan om het niet allemaal op zichzelf te leggen. Carter is net op het punt dat hij lang in de spiegel moet kijken om te zien dat hij de gemene deler in deze mislukte relaties is. Paris gelooft niet dat hij niet heeft wat nodig is om een ​​succesvolle relatie te hebben. Ze somt zijn geweldige kwaliteiten op en merkt op dat hij ook niet moeilijk is om naar te kijken. Paris weet zeker dat hij snel verliefd zal worden, hij heeft alleen nog niet de juiste vrouw gevonden om een ​​leven mee op te bouwen.
Carter, Parijs lunch B&B

Bij Brooke’s huis, herinnert ze zich de vreselijke schaamte van haar affaire met Deacon vroeger en herinnert ze Ridge dat ze toen niet eens samen waren; hij was bij Taylor. Ze wil dat hij er niet meer over praat. Ridge zal zijn familie beschermen, wat er ook voor nodig is. Hij wordt weggeroepen, maar zegt eerst tegen Brooke: ‘Ik hou zoveel van je. Vergeet dat nooit.” Ze kussen en hij vertrekt. Brooke flitst terug naar een intiem moment met Deacon lang geleden.
Diaken flashback B&B

Plots verschijnt Deacon in de deuropening – hij wachtte tot Ridge wegging. Brooke zegt dat het geen goed idee is dat hij daar is, maar Deacon wilde haar gewoon bedanken dat ze hem een ​​relatie met Hope had laten hebben. Brooke wil niet dat ze beweegt, dus probeert ze haar te steunen. Deacon verbaast zich erover dat zijn dromen uitkomen, en een deel van die droom was haar ook zien. Hij weet dat het moeilijke herinneringen oproept, maar er waren ook geweldige. “De attractie was gek!” Deacon haat het dat ze Bridget pijn hebben gedaan, ‘Maar mijn God, de passie; de verbinding die we hadden. Daar ben ik geen moment van vergeten. Zeg me dat het voor jou hetzelfde is. Zeg me dat jij het ook niet vergeten bent.’

Meer: Ter ere van Betty White op haar B&B-jubileum

Finn is hard aan het werk in zijn kantoor als Sheila binnenkomt. Hij neemt aan dat het zijn secretaresse is, maar ze zegt: ‘Het is je moeder.’ Ze wilde gewoon met hem praten, vooral nadat hij erachter kwam over Jack en dat ze erbij betrokken waren. “Ik maakte me zorgen om je lieverd, en wilde zeker weten dat alles goed met je ging.”
Finn, Sheila ziekenhuis B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge bereikt zijn breekpunt en Brooke neemt een beslissing.

Logan-palooza! Beklim de Logan stamboom in onze fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.