Bold & Beautiful: Deacon leert dat Sheila door een beer is doodgemaaid


Bij Forrester Creations verbaast Steffy zich erover dat het Sheila-verhaal eindigt in een berenverscheuring. Rechercheur Sanchez biedt de afgehakte teen opnieuw aan en verontschuldigt zich vervolgens voor hoe gruwelijk het is. Hij vertelt hen dat de extra beveiliging die Ridge heeft ingehuurd niet langer nodig is – het bewijs was overtuigend – Sheila is dood.

Meer: Matthew Atkinson chillt in nieuwe foto

Bij Il Giardino vertelt Hope Liam dat ze hem daarheen heeft gebracht om de kwestie Douglas te bespreken, waar de jongen hen niet kon horen. Ze speculeren over de oorzaak en of Thomas hier al een tijdje aan denkt. Liam denkt dat de jongen het goed doet en weet niet waarom iemand daarmee zou knoeien. Hope barst in tranen uit als ze eraan denken dat Douglas gaat verhuizen en geen deel uitmaakt van hun dagelijks leven. Het zou Beth zo van streek maken… het zou hen allemaal van streek maken!
Hoop traan B&B

Bij de bar vertelt Deacon Paul dat de inventaris klaar is en vraagt ​​hij of hij een vroege lunch wil nemen, als hij Hope en Liam ziet. Aan hun tafel probeert Liam Hope te kalmeren, die bang is dat Thomas de rechtbanken erbij zal betrekken. Deacon verschijnt en vraagt ​​wat er aan de hand is.

Bij Forrester Creations vertelt Sanchez de groep die zich op kantoor heeft verzameld dat het wat de afdeling betreft een gesloten zaak is – Sheila zal nooit meer iemand lastig vallen. Li neemt contact op met Finn, die haar verzekert dat het goed met hem gaat, en de groep bedankt de rechercheur als hij vertrekt. Thomas komt binnen en vraagt ​​of Sheila is gevonden. Taylor en Steffy dat Sanchez foto’s had… en een teen. ‘Sheila is dood.’ Thomas twijfelt. “Sheila heeft dit eerder uitgehaald.” Steffy vertelt hem dat de politie DNA-bewijs had om het te staven. Taylor houdt vol dat ze voor altijd uit hun leven is verdwenen. Thomas heeft tijd nodig om dit te laten bezinken. Brooke zegt dat ze verder kunnen met hun leven. Eric voelt zich verantwoordelijk om haar in hun leven en hun gezin te brengen. Brooke en Taylor verzekeren hem dat hij het al die jaren geleden niet had kunnen weten. ‘Ze is eindelijk weg,’ herhaalt Brooke.
Thomas sceptisch B&B

Bij Bill is hij blij te zien dat Li langs is geweest – ze ziet er zoveel beter uit! Li wilde hem gewoon bedanken voor alles wat hij voor haar en haar zoon heeft gedaan. “We zijn je iets schuldig.” Bill vertelt haar dat ze hem niets verschuldigd is; hij was toevallig op het juiste moment op de juiste plaats. Li vertelt hoe hij haar in de steeg vond, haar hierheen bracht en voor haar zorgde. Bill plaagt dat ze zijn vriendelijkheid geheim moet houden; hij heeft een reputatie om rekening mee te houden. Het gesprek gaat over naar Sheila, en Li legt uit dat dat de andere reden is waarom ze kwam – om hem over Sheila te vertellen. “Zij is dood.”

Bij Il Giardino heeft Deacon buiten beeld geleerd dat Thomas wil dat Douglas bij hem komt wonen en dat hij het ‘helemaal gek’ vindt. Douglas maakt nu deel uit van hun familie! Hope wijst erop dat Thomas de voogdijregeling opnieuw kan bekijken als de vader van Douglas. Deacon walgt dat Liam hier een einde aan moet maken. De kleine man is het gelukkigst met hen. Hope kalmeert haar vader. Ze vindt het geweldig dat hij zoveel om hem geeft, maar Douglas betekent ook veel voor Thomas. Deacon stelt dat als hij van zijn zoon houdt, hij hem zal laten waar hij is.

Meer: De nieuwe commercial van Tanner Novlan

Deacon biedt aan om met Thomas te “praten” en Liam flapt eruit: “Oh, nee, nee, nee, nee.” Hope verzekert haar vader dat ze dit alleen zullen afhandelen, bovendien weten ze niet of Thomas überhaupt iets zal doen. Brooke verschijnt en Deacon vraagt ​​zich af of ze in orde is. Ze legt uit dat ze eigenlijk opgelucht is, maar nog steeds een beetje in shock. Brooke zegt dat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over Sheila. Hope vraagt ​​zich af of ze haar hebben gearresteerd. Brooke zegt dat ze dat niet hoefden – ze had haar gruwelijke dood al ontmoet toen ze haar vonden.
Liam Deacon Hope B&B

Bij Forrester heeft Ridge de foto van Sheila’s teen op zijn telefoon om hem eraan te herinneren dat ze hen geen pijn meer kan doen, waardoor Taylor en Steffy ineenkrimpen. Thomas vindt het een leuk idee. Steffy legt uit dat Finn voor controle naar het ziekenhuis is gegaan en dat ze speculeren over hoe hij zich voelt over de dood van zijn biologische moeder. Steffy moet bedenken, met alles wat er is gebeurd, dat hij het als een zegen ziet.

Meer: B&B Preview: Brooke en Ridge’s volgende uitdaging

Bij Bills huis gaapt hij, “Sheila Carter’s middelste teen?” Li legt uit dat ze zo bevestigden dat zij het was. Bill vindt het passend dat ze aan haar einde kwam toen ze werd verscheurd door een dier; ze was zelf een dier. Li wilde het hem vertellen, maar ook bedanken voor zijn vriendelijkheid. Ze heeft gehoord dat hij meedogenloos kan zijn, maar wat hij voor haar deed, spreekt boekdelen over het soort man dat hij werkelijk is.
Bill Li B&B

Bij Il Giardino hebben Hope, Liam en Deacon het verhaal gehoord over de berenverscheuring en de middelste teen. Deacon denkt hierover na terwijl Brooke verklaart dat Sheila Carter dood is en dat haar schrikbewind eindelijk voorbij is. Deacon, getroffen door het nieuws, slikt moeilijk en lijkt rode ogen.
Diaken trieste B&B

Meer: Problemen voor Deacon in het verschiet? B&B casting suggereert van wel

Bij Forrester vertellen Steffy, Taylor, Thomas en Ridge hoe Sheila het leven van Steffy en Finn bijna verwoestte. Het is een nieuw begin voor hen allemaal. Steffy voegt eraan toe: “Ook voor jou, papa. Mam heeft me verteld wat er in Monaco is gebeurd.” Thomas vraagt ​​wat er is gebeurd. Steffy antwoordt: “Papa en mam hebben gekust.” Taylor voelt zich ongemakkelijk, maar Steffy begint een toespraak over hoe ze heeft geleerd dat het leven kort is. Ze vertelt Ridge dat hij en Taylor van elkaar houden. Hij moet de tijd die hij heeft niet verspillen en moet teruggaan naar mama. ‘We weten allemaal hoeveel je van haar houdt. Kom terug naar de Forresters.’

Meer: B&B’s Deacon’s kussenschok

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy en Taylor worden echt met Thomas over Douglas.

Mis de bijgewerkte galerij van Bold & Beautiful stars’ en hun echte partners onderstaand.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.