Press ESC to close

Bold & Beautiful Draai die Li zou kunnen dwingen Steffy en Finn uit elkaar te halen om zijn leven te redden


Dit kan een lot zijn waar ze niet aan kunnen ontsnappen.

Pas op, Steffy, want je hebt een doelwit op je rug… en het is niet van Sheila! Terwijl we allemaal gefocust waren op de Vet en mooi Big Bad nam Finn van zijn vrouw, we zagen geen nieuwe bedreiging groeien. Maar nu het gelukkige paar eindelijk herenigd is, is het tijd om de feiten onder ogen te zien en toe te geven dat ze nog lang en gelukkig mogen zijn. altijd bedreigd worden… van Li!

Meer: Welk gezin zal Ridge op de eerste plaats zetten?

Toen Naomi Matsuda sprak met Soap Opera Digest onlangs voor hun podcast, de actrice gaf ons een beetje inzicht in de motieven en het denkproces van haar personage. En het belooft niet veel goeds voor Steffy. Toen hem werd gevraagd of Li ook maar een beetje spijt had van hoe ze Finn’s geheimzinnige wederopstanding had aangepakt, aarzelde Matsuda geen moment.

Nee, Li heeft echt geen spijt van wat ze heeft gedaan, inclusief het verbergen van Finn voor haar schoondochter.

‘Op dat moment,’ merkte Matsuda op, ‘was haar aandacht voor honderd procent op haar zoon gericht en dat was het dan. Omdat ze zo vastbesloten is, gaat ze natuurlijk haar zoon redden. En ze zal niet om zijn vrouw geven omdat ze de levensstijl van zijn vrouw en hun gezin deels de schuld geeft.”

Oeps. Daar is het. Maar zeker, nu Finn en zijn liefde weer in elkaars armen zijn, is Sheila “dood” en is alles goed in de wereld, Li’s verzacht een beetje.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Finn triggert Sheila als hij haar gek noemt

Nogmaals, nee.

Naomi Matsuda, Tanner Novlan li finn bb jpi

‘Deze plek ruikt naar Forresters! Tijd om te gaan, Finn!”

Krediet: Howard Wise/JPI

“Li is in zekere zin nog steeds boos”, legde Matsuda uit aan Verteren,,En nog steeds bang omdat ze hem nog zou kunnen verliezen. Hij kan nog steeds in gevaar zijn omdat hij getrouwd is met een Forrester. Li zal altijd op zijn hoede zijn. Ze zal altijd beschermend zijn.”

Li’s prioriteit was eerder haar zoon redden, zelfs ten koste van zijn vrouw. Als ze nog steeds het gevoel heeft dat hij in gevaar is – en dit is… zonder wetende dat Sheila nog leeft – alleen al door bij Steffy te zijn, wat wil ik zeggen, ze zal er niet alles aan doen om hem weer te redden… ten koste van zijn vrouw!

Ze redde Finns leven niet één keer, maar twee keer, toen ze eindelijk zijn locatie bij Bill wist te krijgen.

De Forresters leiden een glamoureus, maar ook gevaarlijk leven. Ze hebben de neiging om vijanden zoals vliegen aan te trekken. Het is niet alleen Sheila. Aly probeerde Steffy neer te halen, Thomas is af en toe onstabiel, Reese speelde babyruil met Steffy en Hope, Morgan ontvoerde Steffy en hield Taylor gegijzeld, en zelfs Quinn ontvoerde op een gegeven moment de vader van Steffy’s kind, Liam.

Moeten we doorgaan? Dus zeker, Li heeft reden om zich zorgen te maken. Is het noodzakelijkerwijs eerlijk om Steffy de schuld te geven? Nee. Het zou ook niet eerlijk zijn om haar te straffen, maar ouders zullen bijna alles doen om hun kinderen te beschermen. Steffy, van alle mensen, zou dat moeten begrijpen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Finn herenigt zich met Poppy

Matsuda zei zelf dat Li alleen op haar zoon was gericht en dat niets anders ertoe deed. “Niemand zou zich daar ooit mee bemoeien,’ verduidelijkte ze.

Li is een gespannen vrouw die bijna twee keer haar zoon verloor vanwege het gezin waarin hij woont. Natuurlijk, misschien houdt ze vast aan het feit dat hij nu weer leeft, gezond en gelukkig is, maar het klinkt alsof ze ook erg getraumatiseerd is. Als ze ooit ook maar een zweem van gevaar voor haar zoon zou krijgen, zou ze zich in de beschermende modus haasten om hem te redden.

‘Ze zal niet terugdeinzen,’ zei Matsuda. ‘Als er iets is, zal ze altijd op haar hoede zijn.’

Alleen deze volgende keer kan het redden van hem geen medische noodhulp inhouden, maar een noodinterventie – namelijk hem en Steffy scheiden. Als hij niet bereid is zijn vrouw uit eigen beweging te verlaten, moet ze misschien haar toevlucht nemen tot geniepiger manieren om ze uit elkaar te halen.

Meer: Taylor was gewoon enorm hypocriet

En als het haar lukt, zou dat waarschijnlijk nog maar het begin zijn, want ze zou haar zeker willen hebben kleinkind om ook veilig te zijn voor de Forresters en alles te doen wat ze kon om ervoor te zorgen dat Finn de voogdij over Hayes kreeg en zijn moeder nooit meer zou zien.

Beslis of zelfs Li tussen Steffy en Finn kan komen na het bekijken van onze fotogalerij van hun swoon-waardige romance.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]