Bold & Beautiful Eerbetoon: Jacqueline MacInnes Wood’s debuutjubileum — Steffy Forrester


Het maakt niet uit dat het personage de identieke tweelingbroer van Phoebe moest zijn. Op 4 juni 2008 hebben Ridge en Taylor’s andere dochter werd een unieke hoffelijkheid van een toekomstige Daytime Emmy-winnaar.

Niemand die Jacqueline MacInnes Wood heeft zien evolueren van de new kid on the block tot een leider onder de leidende dames, moet echt worden verteld, maar laten we eerlijk zijn: ze was altijd voorbestemd om te worden gecast door The Bold and the Beautiful als Steffy Forrester, tweelingzus van de noodlottige Phoebe en dochter van Liam/Steffy-voorlopers Ridge en Taylor. Nadat de actrice in het voorjaar van 2008 van haar geboorteland Canada naar Los Angeles was verhuisd, was de show “mijn eerste auditie”, deelde ze met We houden van zeep een jaar later. “Ik was zo zenuwachtig. Mijn handen zweetten en mijn voeten zweetten.”

Meer: De rode loper looks van Jacqueline MacInnes Wood, gerangschikt, [PHOTOS]

Maar ironisch genoeg was het landen van het onderdeel uiteindelijk, ahem, geen zweet. In de jaren die volgden, is Wood zeker vertrokken om haar vleugels uit te slaan. (We zijn vooral gecharmeerd van haar opnamecarrière; hoe “Girl You Knew” geen wereldwijde nummer 1 werd, we zullen het nooit begrijpen – het is zo aanstekelijk … en ook geestig. Je kunt haar muziekvideo bekijken voor “After Hours” hieronder. Het is even geweldig en glamoureus om op te starten.)
Naarmate de tijd verstreek, transformeerde de toekomstige Emmy-winnaar Steffy van een supervixen voor het uitsnijden van koekjes in een onafhankelijke wervelwind wiens hart net zo krachtig is als haar geest – en haar geest is in het bijzonder sluw (nou ja, misschien behalve als het gaat om aan-en-weer ware liefde Liam). “Alleen al het zien van haar groei en waar ze vandaan komt, is behoorlijk ongelooflijk,” vertelde Wood aan Soap Opera Digest in 2017. “Ze komt tot haar recht, en ik heb het gevoel dat ze nu een vrouw is. Ze is sterk en ze is niet bang om haar kracht te tonen. Dat vind ik leuk.”

Meer: Wat *jij* wilt voor Steffy en Finn

Wij ook allemaal. Wij ook allemaal! Als dat het geval is, sluit u dan bij ons aan om hulde te brengen aan de MVP door de onderstaande fotogalerij met hoogtepunten van haar episch romantische run als Steffy?

Video: YouTube/Chaz E. Foley