Bold & Beautiful Emmy-voorspelling voor overdag, wat biedt Sheila de toekomst


Gewaagde mashup Taylor Sheila Ridge Hope Liam Steffy Kelly

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

De genomineerden voor de Daytime Emmy van dit jaar worden pas op 5 mei bekendgemaakt, maar ik voorspel al dat ze over een jaar een van de afleveringen van deze week in verschillende categorieën zullen indienen. Ondertussen lijkt het alsof we op weg zijn naar Sheila’s ondergang … en, tenzij ik mijn doel mis, nog een enorme Steffy-wending.

TV die je moet zien

Ik ben een sukkel voor een grote, met emoties gevulde beat die goed wordt gespeeld. En ik heb lang gezegd dat geen enkele andere soap dit soort momenten zo goed doet als Vet en mooi. Dus toen Steffy zich deze week Finn herinnerde, kun je er zeker van zijn dat ik in tranen was (en terugspoelen). Ik liet de rest van mijn huishouden toekijken en zei dat ze naar het prachtige werk van Jacqueline MacInnes Wood moesten kijken en naar de moordende muziekelementen moesten luisteren.

Steffy huilt Finn dood B&B

We geven je iets om over te huilen… een Emmy-nominatie!

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Zou Brooke echt met slapen? [Spoiler]?

Deze was het soort soap-moment waar ik opgewonden van word. Deze is wat het betekent om het publiek de beloning te geven waar ze op hebben geanticipeerd. Deze is waarom ik al die jaren geleden verliefd werd op het genre… en eerlijk gezegd, dat is waarom ik zoveel harde liefde uitdeel. Omdat ik weet wat het genre kan doen als het op alle cilinders draait, wat tegenwoordig maar al te weinig gebeurt.

De Daytime Emmy-nominaties van dit jaar worden pas op donderdag 5 mei aangekondigd, en ik ben al bereid om te voorspellen dat volgend jaar, Vet en mooi deze aflevering zal inzenden voor Outstanding Daytime Drama, en dat het een knipoog zal krijgen voor Wood. Ga je gang, schrijf het op … in inkt. Ik ben zo zeker van mijn voorspelling!

Niet zo snel, Liam…

Ik was verrukt over hoe snel Steffy zich door de soap Finn herinnerde (al was het maar zo dat ze zou stoppen met tientallen keren per aflevering naar “mijn man” Liam te verwijzen). Het was alsof de schrijvers zich realiseerden dat dit een leuke snelle hit zou kunnen zijn, maar als een langetermijnplot zou het een heel groot deel van het publiek afschrikken.

hoop, liam promo cbs sport B&B

“Hoop gluurt al naar me, is het niet?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Sean Kanans hoop voor de toekomst van Deacon

Natuurlijk wil iedereen die denkt dat Liam zich tijdens haar herstel niet tot Steffy aangetrokken voelt, misschien hun Vet en mooi fankaart, want je ziet ze al de basis leggen.

Rap verkleinen

Taylor bleef iedereen die maar wilde luisteren erop wijzen dat ze een psychiater is. (En dankzij de geweldige Twitter-feed van portrettist Krista Allen is het onmogelijk om ‘wereldberoemd’ niet te horen voor het woord ‘psychiater’.) Maar misschien wil ze wat tijd besteden aan zelfrealisatie-oefeningen, omdat , hoort ze zichzelf niet anders dan pompons oppakken om een ​​Steffy/Liam-reünie aan te moedigen.

Stoere mooie thomas taylor office HW

‘Als je nog steeds geïnteresseerd bent in Hope, is dit misschien een goed moment om wat tijd met haar en Douglas door te brengen. Waarom? Oh, gewoon omdat…’

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Krista Allen komt op voor… Brooke?

Natuurlijk is Brooke niet veel beter, wat betreft het proberen een volledige reünie te organiseren met Ridge, anderhalve meter verwijderd van waar zijn dochter herstelt van een bijna fatale schotwond. Toen Brooke eigenlijk zei: “Ok, tijd voor jou om nu naar huis te komen,” vroeg ik me af of misschien… ze was degene met geheugenverlies. Meisje, ik begrijp dat hij je man is en dat je hem terug wilt, maar probeer hem misschien nog niet weg te rukken van zijn ‘andere’ familie.

Vet en mooi is eigenlijk de anti-Brady Bos. Terwijl die sitcom helemaal ging over de geneugten van gemengde gezinnen, lijken de Logan- en Forrester-clans vastbesloten te bewijzen dat het onmogelijk is voor dergelijke collectieven te bestaan.

Terugbetalen is een u-weet-wat

Volgens uitvoerend producent/hoofdschrijver Bradley Bell zullen May-sweeps zich sterk richten op het aan het licht komen van Sheila’s geheim. Volgens Soap Opera Digestzal Steffy zich precies herinneren wat er gebeurde in de nacht van Finn’s dood, wat het einde lijkt te betekenen van Kimberlin Brown’s laatste run als de moorddadige moeder.

Of doet het dat?

B&B sheila taylor rooftop allen bruin

Zal Taylor blijven rondhangen met haar nieuwe BFF?

Krediet: Howard Wise/JPI

Gezien het enorme verhaal waar ze in het middelpunt van staat, is het gemakkelijk om te vergeten dat Wood binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Wat is een betere manier om haar tijdelijke exit te vergemakkelijken dan door Steffy’s confrontatie met Sheila tot gevolg te hebben dat het recente slachtoffer van de schietpartij, die misschien haar herstelproces heeft gehaast, weer in coma valt? Door Steffy naar een instelling voor langdurige zorg te sturen voor de duur van het zwangerschapsverlof van Woods, zou Sheila vrij zijn om zich nog verder in de Forrester-familie te wurmen.

Willekeurige gedachten

• Het wordt tijd dat Bill naar het ziekenhuis komt… hoewel ik me afvroeg waar Wyatt is geweest. Hij is niet alleen de broer van Liam, maar ook hij was ooit getrouwd met Steffy.

Wyatt, Steffy bruiloft vet en mooi

Natuurlijk hebben we dutjes gehad die langer duurden, maar op een gegeven moment waren ze getrouwd!

Krediet: Howard Wise/JPI

• De scènes waarin Sheila Deacon vertelde dat ze in Finn en Hayes haar laatste kans op verlossing zag, waren prachtig. Deacon is het idee om met Sheila te praten, en als hij de waarheid over de schietpartij te weten komt, zal hij in een heerlijk gecompliceerde situatie terechtkomen.

• Ik vind het krankzinnig dat Bridget nog geen schijn van een verhaal heeft. Werd Ashley Jones echt teruggebracht om de rol van Steffy’s dokter te spelen?

Bekijk onze nu-versus-toen-galerij van voormalig Algemeen ziekenhuis sterren — waaronder een paar bekende Vet en mooi gezichten!