Bold & Beautiful: Eric vertelt Quinn dat hij aan erectiestoornissen lijdt


Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy dat hij net een groep dolfijnen heeft gezien en dat ze in de keuken aan het scharrelen zijn. Ze zinspeelt op hun intimiteit de avond ervoor en voelt zich slecht dat ze de stad uit moet, maar ze moet bij Hope zijn en zorgen voor Hope to the Future. Ze is gewoon wantrouwend omdat Sheila in de buurt is geweest. Finn wil zich geen minuut langer zorgen maken over zijn biologische moeder. Ze knuffelen.
Steffy, Finn canoodle B&B

Steffy kreunt over het verlaten van Kelly en Hayes en Finn verzekert haar dat het goed komt. Steffy denkt dat het haar harder raakt vanwege de andere dingen… Finn belooft dat Sheila uit hun leven is en zegt tegen haar: “Denk haar niet nog een keer na.” Ze omhelzen elkaar weer. Steffy plaagt Finn met de flesservice die hij zal verlenen als ze weg is. Finn wil dat ze zich op haar gemak voelt en verzekert haar dat alles wat hij doet in het belang van haar en de kinderen is. Steffy is blij dat ze op dezelfde lijn zitten over Sheila. Finn begrijpt hoe belangrijk het is om haar ver weg te houden. Ze delen een paar kusjes en uiten hun liefde.

Meer: Binnen B&B alum’s ‘swingende’ verjaardag

In zijn hotelsuite flitst Jack naar zijn confrontatie met Sheila en wrijft over zijn voorhoofd. Li weet dat er iets met hem aan de hand is en vraagt ​​of het met Finns biologische moeder te maken heeft. Ze heeft Jack vergeven dat hij haar niet over Sheila heeft verteld; ze weet dat hij hen alleen probeerde te beschermen. ‘Ik hou van je,’ zegt Li tegen hem terwijl ze elkaar omhelzen. Jack kijkt schuldig. Zijn vrouw denkt dat hij geschokt moet zijn geweest toen hij hoorde over haar misdaden. Jack mijmert dat je toen niets op internet kon vinden. Hij spoort zijn vrouw aan om nooit meer aan Sheila te denken of zich zorgen te maken. Li is blij dat ze verder is gegaan – en zij ook. Jack heeft geluk dat ze al die jaren geleden ermee instemde zijn vrouw te worden. Zij zoenen.
Li, Jack Ik hou van je B&B

In de Forrester-woonkamer kijkt Eric op naar Quinns portret en flitst naar de schijnslaap van de andere nacht. Quinn verschijnt en hij verontschuldigt zich voor het in slaap vallen op de bank. “Je eerste nacht thuis en ik stel je weer teleur.” Quinn geeft toe dat ze klaar was om het te vieren. Eric geeft de martini de schuld. Quinn was blij dat ze weer in bed lag en stelt voor om het vanavond goed te maken. Eric is dankbaar dat ze hun hele leven samen hebben.

Meer: B&B-ster in nieuwe Lifetime-thriller!

Quinn is blij dat hij er nog steeds in gelooft, maar ze krijgt het gevoel dat er nog steeds iets mis is. Erik verontschuldigt zich. “Er is iets dat ik je had moeten bekennen voordat ik je vroeg om terug te komen en bij mij te komen wonen.” Hij maakt duidelijk dat hij van haar houdt en naar haar verlangt. “Ik wil je, ik wil je altijd… maar ik kan het niet.” Quinn verzekert hem dat ze het aankunnen… samen. Eric zucht, “Dit is zo vernederend; Ik kan de woorden bijna niet uitspreken. Ik heb een erectiestoornis. Ik kan niet met je vrijen.” Quinn streelt zijn gezicht.
Eric bekentenis B&B

In haar gehuurde kamer leest Sheila online over Finn en glimlacht. Er komt een man aan de deur en ze zegt dat ze iemand belangrijk heeft om te zien voordat ze vertrekt. Ze nodigt de man uit en neemt aan dat hij graag zijn kamer terug wil hebben. De kerel gaat ervan uit dat Sheila op date gaat en vraagt ​​of de man ouder of jonger is. Sheila zegt dat hij veel jonger is en heel speciaal voor haar is. Ze mijmert: ‘We hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ik kan bijna niet wachten om deze kleine man te ontmoeten.” Eenmaal alleen stuurt Sheila een sms.
Sheila kamer man B&B

Meer: B&B alum deelt herinneringen aan All My Children

In zijn kamer ontvangt Jack een sms van Sheila waarin hij belooft zijn geheim voor Li en Finn te houden als hij ervoor zorgt dat ze haar kleinzoon ziet.

Meer: Heel schattig! B&B alum’s tot zet eerste stappen

Jack vindt Finn op vaders dienst bij het klifhuis en laat hem weten dat hij trots op hem is. Finn is nog nooit zo gelukkig geweest. Jack verontschuldigt zich opnieuw omdat hij hem niet over zijn biologische moeder heeft verteld – hij heeft spijt van die fout. Hij is ervan overtuigd dat Sheila binnenkort uit hun leven zal verdwijnen. Finn is in de war – ze is al weg. Jack geeft toe dat ze contact met hem heeft opgenomen. Finn hoopt dat hij niet heeft gereageerd. Jack zegt dat hij haar zag en zei dat hij uit hun leven moest blijven. ‘Sheila heeft ermee ingestemd om de stad te verlaten op één voorwaarde. Ze wil je weer zien en ze wil haar kleinzoon vasthouden.’
Jack, Finn bezoeken B&B

In haar kamer stelt Sheila zich voor dat ze Hayes vasthoudt en zegt: ‘Mijn kleinzoon. Oma houdt van je lieverd.” Ze lacht en er speelt donkere muziek. ‘Je kunt het maar beter laten gebeuren, Jack. Of anders.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter heeft nieuws voor Brooke en Eric.

Wat gaat Brooke zeggen over Erics verzoening? We kunnen het ons alleen maar voorstellen. Terugkijken op De geschiedenis van Eric en Brooke in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.