Bold & Beautiful Fans hopen dat Steffy de waarheid aan Taylor/Ridge vertelt over: Thomas en CPS liegen


Schijn bedriegt, dat weten we inmiddels allemaal.

Vet en mooi fans waren verbijsterd toen Douglas in de aflevering van 22 november aan tante Steffy onthulde hoe diep vader Thomas had gebukt om ervoor te zorgen dat Ridge Brooke dumpte en zich herenigde met Taylor. (Heb je dat allemaal?) Steffy, vreesden ze, zou dan toekijken en haar en de moeder van Thomas laten hertrouwen met hun vader, waardoor ze medeplichtig zou worden aan de misdaad tegen Brooke.

steffy en douglas luisteren naar de app bb

“Dus ze gewoon had om Steffy het geheim te vertellen voor de bruiloft,’ riep QueenSteph uit op de prikborden van Soaps.com. ‘Niet alleen Thomas onder de bus gooien omwille van Brooke, maar nu ook Steffy.

‘Ruïneer ‘Tridge’ en hun kinderen,’ voegde ze eraan toe, ‘en iedereen begroet Brooke. Allemaal allemaal Logans.

Maar dat is het niet nodig dus. Aan het einde van de aflevering stond Steffy, geschokt dat Douglas goed van kwaad beter kende dan Thomas, op het punt om aan Taylor het vreselijke ‘iets’ te onthullen dat alles zou kunnen veranderen. Als Steffy doet vertel de bruid dat Thomas Brooke’s telefoontje naar CPS heeft vervalst, ze is van de haak. Ze zal de eervolle route hebben genomen en de wielen van de Brooke-bus zullen in andere richtingen draaien.

B&B Steffy Taylor

Niet dat dat Steffy naar de mening van elke kijker zal verlossen. Ze zit “nog steeds onder de bus als ze haar laten spreken en haar moeder pijn doen waar iedereen bij is”, beweerde angiet77.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric vertelt Quinn dat hij aan erectiestoornissen lijdt

Of dat nu waar is of niet, echt, er lijkt geen andere optie te zijn. Als Steffy de leugen van Thomas zou voortzetten, zou dat een gruwelijke boodschap zijn voor Douglas, die al zo’n dubieus volwassen rolmodel in zijn vader had. Als Steffy haar lippen op elkaar houdt, zou ze in wezen ook een geruïneerd personage zijn. Het was al erg genoeg toen ze haar ouders lastig viel en lastig viel om zich te herenigen, en naar de hel met Ridge’s huwelijk met Brooke. Maar om mee te zijn gegaan in een plan dat zo afschuwelijk is, alsof “Tridge” niet genoeg van elkaar hield om zich op eigen houtje te herenigen? Sorry, Steffy, dat zou het point of no return zijn dat je zou oversteken.

Terwijl je wacht op de climaxaflevering van woensdag, opnieuw bekijken Soaps.com’s keuzes voor de Thanksgiving “kalkoenen” van het jaar – de verhalen, wendingen en personages waar we misschien niet zo dankbaar voor zijn in de onderstaande fotogalerij.