Bold & Beautiful Fans reageren op Steffy Amnesia en vergeten Finn Preview


Slechtst. Plagen. Ooit.

Slechts enkele dagen later Vet en mooi producer Casey Kasprzyk waarschuwde dat er een enorme wending zou komen, de show bracht een preview uit die onthulde dat wat veel fans hadden voorspeld, in feite op het punt stond zich te ontvouwen. (Beschouw dit als je waarschuwing om nu te stoppen met lezen als je liever niet weet wat er gaat gebeuren, omdat we, net als de promo die door de soap is uitgebracht, op het punt staan ​​alle details te onthullen.)

Terwijl Steffy voor haar leven vocht, zich er totaal niet van bewust dat ze een nieuwe weduwe was, begonnen fans te speculeren over wat er daarna zou komen. Velen waren het erover eens dat het enige wat ze deden… niet willen zien was een terugkeer naar de Steffy/Liam/Hope-driehoek die de show de afgelopen jaren grotendeels heeft gedomineerd. Maar de nieuwe preview, die je hieronder kunt bekijken, geeft aan dat dit precies is waar het naartoe gaat. Waarom? Omdat Steffy uit haar coma is gekomen en een aantal jaren van haar eigen geschiedenis lijkt te zijn vergeten … en in de overtuiging dat ze nog steeds getrouwd is met Liam!

Om te zeggen dat fans niet blij zijn met deze ontwikkeling zou een enorm understatement zijn … vooral komend, zoals het doet, op de hak van Finn’s dood. “Wauw”, schreef Marsha S. op Facebook, “het is alsof de show Finn uitwist. Ik neem aan dat ze zich het kind dat ze hadden ook niet zal herinneren!

Meer: Groot Sheila/Taylor-drama recht vooruit…

Anderen speculeerden over de verschillende manieren waarop Steffy’s geheugenverlies zich zou kunnen voordoen … inclusief een nachtmerrieachtig scenario rechtstreeks uit de geest van Miss Gracie op Twitter. “Hier is een vreselijke gedachte”, schreef ze. “Wat als Taylor besluit dat haar nieuwe BFF Sheila Hayes moet meenemen wanneer Steffy thuiskomt, totdat Steffy de informatie aankan?”

Ondertussen kunnen we niet anders dan wensen dat de show op voorhand zou stoppen met het weggeven van hun grote wendingen. U herinnert zich dat vorig jaar, Vet en mooi nam de verbijsterende beslissing om Kimberlin Brown’s terugkeer als Sheila te onthullen enkele dagen voor wat anders de schok van het soapjaar zou zijn geweest.

In dit geval slaagde Kasprzyk – misschien wel de meest enthousiaste cheerleader van de show – erin om mensen aan het praten te krijgen over de aanstaande wending, alleen om de promo-afdeling van de show te laten smullen. En met welk doel? Gezien het feit dat kijkers al weken uitgesproken zijn over het niet willen zien Vet en mooi bezoek de Hope/Liam/Steffy-driehoek opnieuw en vertel hen dat dat precies is wat er gaat gebeuren, lijkt het equivalent van Sheila die zichzelf in de voet schiet!

Voordat je in de reacties over de nieuwste wending klinkt, bekijk je de galerij hieronder met de regels voor de soap opera drinkspel… inclusief, vanaf nu, elke keer dat iemand “geheugenverlies” zegt, puf!