Bold & Beautiful: Finn is herenigd met Taylor, Ridge, Kelly en Hayes


Bij Forrester Creations zijn Brooke, Eric en Thomas stomverbaasd als Liam en Hope hen het nieuws vertellen dat Finn nog leeft. Hij is door een hel gegaan, maar hij is nog springlevend. Ze stralen allemaal opgewonden. Hope en Liam leggen uit dat ze Steffy of Taylor en Ridge nog niet te pakken hebben kunnen krijgen om hen dat te laten weten. Ze verwonderen zich er allemaal over dat het gewoon gek is en lachen nog veel meer.
Eric Brooke B&B

Op de Spencer-jet moedigt Bill Finn aan om een ​​oogje dicht te doen, maar de dokter is te opgewonden. Hij vertelt dat de gedachten aan Steffy en de kinderen hem in die dagen met Sheila op de been hielden. Bill denkt dat het een marteling moet zijn geweest. Finn vertelt enthousiast dat het niet lang meer duurt voordat hij zijn vrouw ziet. Bill overhandigt zijn telefoon en spoort Finn aan om Steffy opnieuw te proberen. Hij laat haar nog een bericht achter: ‘Ik kom bij je zijn, schat. We zullen snel weer samen zijn, dat beloof ik.” Hij verbreekt de verbinding, zucht en kijkt uit het raam naar de voorbijtrekkende wolken.
Finn jetphone B&B

In Monaco ontmoeten Taylor en Ridge de dokter van Steffy, die hen verzekert dat ze de best mogelijke zorg krijgt. Ze willen haar zien, maar de vrouw vertelt dat ze niet weet waar ze is. Ridge verzet zich bij het idee dat ze vermist wordt. De dokter legt uit dat ze graag de tijd neemt om alleen te zijn om haar genezing te doen, dus op dit moment weet ze niet waar ze heen is gegaan.

Bij een schilderachtig uitzicht staat Steffy alleen, draagt ​​een zonnebril en een zwarte jurk, en kijkt uit over het water.
Steffy vooruitzichten B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Recap: Flo biedt Quinn aan om bij haar en Wyatt in te trekken

Bij Forrester Creations hebben Liam en Hope de anderen alles ingevuld wat ze weten. Brooke is dankbaar dat Bill Li heeft gevonden en haar naar zijn huis heeft teruggebracht. Eric grinnikt als hij bedenkt hoe geweldig Steffy’s hereniging met Finn zal zijn. Liam weet dat Kelly zal flippen. Thomas verbaast zich erover dat wanneer Steffy hem voor het eerst ziet, het van onschatbare waarde zal zijn.

In de Spencer-jet besluit Bill om Ridge opnieuw te proberen en hij hoopt dat hij deze tijd doorkomt.

In hun suite is Ridge geïrriteerd om een ​​telefoontje van Bill te krijgen, maar Taylor spoort hem aan om het te beantwoorden. Bill vraagt ​​of Taylor bij hem is en Ridge zegt: “Ja.” Bill laat Ridge hem op de luidspreker zetten en zegt dan dat ze zich schrap moeten zetten – hij heeft ongelooflijk nieuws. “Het beste nieuws ooit.” Ridge vraagt ​​ongeduldig: “Wat is er?!” Ze krabben hun hoofd in verwarring als Bill vertelt dat hij op weg is naar Monaco met hun schoonzoon op zijn jet. “Finn leeft.” Bill, grijnzend, zegt dat hij weet dat het de moeder van alle schokken is en geeft de telefoon door aan Finn, die zegt: ‘Taylor, Ridge, ik ben het. Ik ben in leven.” Taylor en Ridge snakken naar adem en moeten gaan zitten.
Taylor Ridge hapt naar adem B&B

Finn vertelt hen dat Li hem in leven hield, Sheila raakte erbij betrokken… hij zal het later allemaal uitleggen, maar hij wil wanhopig contact opnemen met Steffy. Nog steeds in blijde shock beloven ze hem de naam van hun hotel te sms’en en de kinderen daarheen te brengen, omdat ze niet weten waar Steffy op dit moment is. Finn verbreekt de verbinding en vertelt Bill dat Steffy er niet was, maar dat houdt hem niet tegen – ze zullen snel samen zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy en Finn hebben voor het eerst seks sinds zijn 'dood'

Bij het kijken zet Steffy haar bril af en, overmand door emotie, schudt ze haar hoofd en vraagt: “Waarom, Finn? Waarom?”

Bij Forrester Creations zegt Liam dat het vliegtuig van zijn vader al geland had moeten zijn, en Hope gilt bij de gedachte aan het gelukkige einde dat eraan komt. Eric en Thomas verbazen zich erover hoe snel dingen kunnen veranderen. Brooke kan zich alleen maar voorstellen hoe Ridge en Taylor hierover zullen denken.

In hun suite zijn Ridge en Taylor buiten zichzelf bij het idee dat Finn nog leeft. Er wordt op de deur geklopt – het zijn Finn en Bill. Ridge, overweldigd, trekt Finn in een berenknuffel en zijn schoonzoon barst in tranen uit. Taylor omhelst hem vervolgens. Bill kondigt aan dat hij ze met rust zal laten om het te vieren. Finn bedankt hem en hij zegt tegen de dokter dat een bedankje niet nodig is. Bill draait zich om om te gaan, maar Ridge houdt hem tegen. ‘Dank je, Bill. Ik sta bij je in het krijt.” Bill is gewoon blij dat hij kon helpen.

Meer: Waarom de plotwending van Bill Spencer * geen * zin had!

Nadat Bill is vertrokken, belooft Finn alle vragen van Taylor en Ridge te beantwoorden, maar hij moet zijn familie zien. Ze weten niet waar Steffy is, maar de kinderen zijn in de buurt. Er wordt weer op de deur geklopt en Ridge beantwoordt hem – het zijn de kinderen. Finn wordt vreugdevol herenigd met Kelly en Hayes.
Finse kinder B&B

Bij de vooruitzichten opent Steffy haar medaillon, dat foto’s van haar en Finn en de kinderen bevat. Ze ziet er verdrietig en moedeloos uit.

In de suite heeft Taylor Hayes een dutje gedaan en Finn vertelt Kelly dat hij haar als een gek heeft gemist. Ze vraagt: “Ga nooit meer weg, beloofd?” Finn Pinky belooft. Ze vraagt ​​waarom mama er niet is. Finn moet haar gaan halen. Taylor verzekert het meisje dat hij zo terug zal zijn. Finn vertelt Kelly dat als ze terugkomen, ze weer een gezin zullen zijn. Kelly knuffelt hem om zijn nek. Finn vraagt ​​om een ​​telefoon te lenen en gaat dan op zoek naar Steffy.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 4 – 8 juli 2022

Bij Forrester Creations bespreken Hope, Liam, Thomas en Brooke hoe blij iedereen daar en in het ziekenhuis zal zijn als het nieuws bekend wordt dat Finn nog leeft. Eric weet dat hij tijd nodig heeft met zijn gezin. Brooke zegt dat het op zoveel manieren een ongelooflijke zegen is.

In de suite hangen Taylor en Ridge rond met Kelly terwijl ze foto’s maakt van haar familie. Ridge herhaalt dat ze weer een gezin zullen zijn, zodra mama en papa elkaar vinden.

Meer: Days aluin getapt om B&B mystery woman te spelen

Finn beukt door heel Monaco op de stoep op zoek naar Steffy en denkt uiteindelijk dat hij haar heeft gevonden, maar het is een meisje in een andere jurk dan Steffy draagt…

Meer: Foto’s: Eerste blik op de ‘Sinn’-reünie

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn, Ridge en Taylor zoeken naar Steffyen Sheila baant zich een weg naar Deacon’s plaats.

Mis onze terugblik niet ABC’s gouden tijdperk van zepen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.