Bold & Beautiful: Finn vindt Steffy in Monte Carlo — Foto’s


Iemand zet Peaches & Herb op.

Het is al lang geleden. Maar de week van 1 augustus The Bold and the Beautiful gaat eindelijk herenigen door sterren gekruiste geliefden Steffy en Finn – en, gezien de foto’s, zal het het wachten waard zijn geweest.

“Echt?” jij zegt. In feite doen we dat.

Niets minder dan spectaculair zijn de beelden die CBS heeft vrijgegeven van scènes die zijn opgenomen terwijl Tanner Novlan en Jacqueline MacInnes Wood, ook bekend als “Sinn”, in het buitenland waren voor het Monte-Carlo Television Festival met haar ouders op het scherm, Thorsten Kaye (Ridge) en Krista Allen (Taylor).

The Bold and The Beautiful op het 61e jaarlijkse Monte Carlo Television Festival.  Op de foto: Jacqueline MacInnes Wood, Thorsten Kaye, Krista Allen en Tanner Novlan.  Sean Smith/CBS 2022 CBS Broadcasting, Inc. Alle rechten voorbehouden

Verdomme! Ze ruimen heel mooi op.

Krediet: Sean Smith/CBS

We bedoelen ook niet alleen de uitzichten. Emotie staat op de gezichten van de acteurs gegrift. Hoe zou het niet kunnen? Als geen ander weten zij wat de vader en moeder van Hayes hebben meegemaakt.

Nauwelijks had het stel de knoop doorgehakt of de onstuitbare gekke vrouw Sheila onthulde dat ze de biologische moeder van Finn is. Vanaf dat moment liepen de dingen sneller uit de hand dan de psychopaat haar geduld verliest.

De adoptievader van Finn werd ontmaskerd als zijn biologische vader. Sheila duwde Steffy’s stiefmoeder van de wagen. En toen de grootmoeder uit de hel geen toegang tot Hayes kreeg, ging ze op een schietpartij, bijna een wees van de baby makend!

Geloof het of niet, de beproevingen van Steffy en Finn eindigen misschien niet met hun hereniging. Nu we het een en ander weten over de manier waarop soaps werken, vermoeden we dat er een obstakel op hun pad komt dat nog gekker is dan Sheila. (Lees er hier alles over.)

Maar we lopen voorop. Voordat “Sinn” weer voor een nieuwe beproeving staat, stop even en…

Beoordeel prachtig foto’s van de reünie van Steffy en Finn in Monte Carlo in de galerij hieronder.