Bold & Beautiful: Finn wil onmiddellijk met Steffy trouwen, Carter/Quinn geeft toe aan verleiding


Steffy vertelt Finn dat Kelly de nacht doorbrengt met Liam. Als Finn zegt dat ze het papierwerk voor de naam van zoon Hayes nog moeten invullen, houdt Steffy hem tegen en zegt dat ze daar over wil praten.

Ze zegt dat ze niet van gedachten verandert over de naam, die past perfect, en ze is heel blij dat ze haar moeder op deze manier kunnen eren. (Zijbalk: niet helemaal zeker hoe het een eer is om het kind te vernoemen naar Taylor’s eerste echtgenoot, Blake Hayes – die uiteindelijk een beetje psycho werd -, maar verder gaan …) Steffy zegt dat de baby een deel van haar en hem is, dus ze wil de baby’s naam om beide te weerspiegelen. Met dat in gedachten stelt ze voor dat de volledige naam van de pasgeborene Hayes Forrester Finnigan zou moeten zijn. Ze praten over hun huwelijk en huwelijksreis. Omdat ze allebei niet zeker zijn dat ze Hayes op dit punt kunnen verlaten, denken ze erover na om misschien een thuisblijfreis met de kinderen te houden.

Stoere mooie steffy finny bank hw

Finn vertelt Steffy dat dit de gelukkigste is die hij ooit in zijn leven is geweest. Ze heeft hem de verantwoordelijkheid gegeven om vader en echtgenoot te zijn. “Ik zie geen trouwring om deze vinger”, zegt ze, wat hem ertoe aanzet te suggereren dat ze onmiddellijk in het huwelijksbootje stappen! Als ze op dit moment zouden trouwen, vraagt ​​hij, wat zouden haar geloften zijn? Ze zegt hoeveel ze van hem houdt en dat ze hoopt dat hun zoon zijn stem en zijn vriendelijke hart heeft. Op zijn beurt zegt Finn dat zijn geloften zouden zeggen hoe dankbaar hij is om te trouwen met een sterke, zelfverzekerde, mooie vrouw. “Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen”, geeft hij toe. ‘Je hebt van mij een vader gemaakt. Nu wil ik dat je een echtgenoot voor me maakt.” Daarmee haalt hij ringen tevoorschijn. “Ik beloof je voor de rest van mijn leven lief te hebben, te eren en te koesteren”, zegt hij. “Kun jij hetzelfde doen?” Hij zegt dat ze het gewoon moeten doen, “hier, nu!”

Meer: Het echte liefdesverhaal van Jacqueline MacInnes Wood

Vet Katie wyatt bill office HW

Wyatt vraagt ​​Bill hoe ze in godsnaam de enorme leegte gaan vervangen die is achtergelaten door… maar Bill houdt zijn zoon tegen en zegt dat hij Justins naam niet wil horen. Hij zal nooit vergeten hoe zijn voormalige beste vriend/advocaat hem heeft verraden. Katie sluit zich aan bij Wyatt door te suggereren dat Bill misschien op een gegeven moment kalmeert en Justin vergeeft. Bill is echter niet van plan om van gedachten te veranderen.

Meer: Waarom Bill en Katie in principe gedoemd zijn

In plaats daarvan wil Bill praten over opnieuw betrokken raken bij het leven van zoon Will. Hij wil praten over de voetbaltraining van de jongen en over carpoolen. “Wat, denk je dat ik niet in de carpoolstrook kan komen zoals elke oude vader?” vraagt ​​hij aan Katie. Ze stelt voor dat Bill langskomt en zegt dat hun zoon hem graag zal zien. Voordat ze vertrekt, herinnert ze Bill eraan dat Justin zijn beste vriend was. “Hij heeft je verraden, en ik weet dat dat pijn doet … dus je kunt brullen en je kunt zeggen dat hij dood is voor jou, maar we weten allebei dat het ingewikkelder is dan dat.”

Bij Forrester bespreken Ridge en Justin de deal die de juridische adelaar aan het gooien is: in ruil voor het feit dat ze geen aanklacht tegen hem indienen omdat hij Thomas gegijzeld heeft, zal Justin hen voorzien van al het vuil dat ze maar kunnen wensen over Bill. “Ik weet dat je Bill Spencer veracht en terecht”, zegt Justin. ‘Maar ik geef je de kans om de overhand op hem te hebben. Je zou gek zijn om het te laten liggen!”

vetgedrukte justin bill neclace screenshot

Hoewel Ridge suggereert dat in plaats van een deal met Justin te sluiten, ze hem gewoon laten arresteren en vervolgen, stelt Thomas voor zijn vader zijn rol te vertragen. “Ik weet hoe het is om een ​​beoordelingsfout te hebben”, zegt Thomas. (Oh jongen, doet hij!) Thomas weet ook hoe het is om Bill te haten. Maar, vraagt ​​hij zich af, kunnen ze Justin vertrouwen? “Nee, je kunt hem niet vertrouwen, het is Justin!” wijst op een ongelovige Ridge. Justin suggereert dat hij misschien zijn waarde en loyaliteit kan bewijzen. Hoe? Door het meest waardevolle bezit van Dollar Bill te overhandigen… zijn zwaardketting! Justin vraagt ​​of ze een deal hebben en Ridge loopt stilletjes de kamer door om de ketting aan te nemen.

Meer: Justins wraakplan kan Bill vernietigen destroy

bold eric ridge office HW

Terwijl hij nadenkt over het aanbod en Bill’s halsketting, worden Ridge’s gedachten onderbroken wanneer Eric arriveert op zoek naar Carter zodat hij de echtscheidingsprocedure kan starten. Ridge zegt dat Carter er nog niet is, wat Eric verrast. “Ik zou denken dat hij de eerste persoon zou zijn om te laten zien dat we geen fout hebben gemaakt door hem aan te houden,” zegt Eric, “hem niet te ontslaan.” Ridge vraagt ​​of zijn vader zijn beslissing om Carter een tweede kans te geven heroverweegt, maar Eric zegt nee… zolang Carter niets met Quinn te maken heeft.

gewaagde carter quinn appartement hw

Quinn vertelt Carter dat ze heel blij is dat hij nog steeds zijn baan bij Forrester heeft, en noemt hem onvervangbaar. Ze vermoedt dat deze tweede kans een prijs heeft: hij kan haar niet meer zien. Wat haarzelf betreft, zegt Quinn dat ze al succesvol was vóór Forrester Creations, en dat zal ze ook weer zijn. Ze vertelt hoe Eric zo lang het middelpunt van haar leven was, de status die ermee gepaard ging en het portret boven de open haard … op dat moment onthult Carter dat hij een portret achter de bank heeft gezegd. “Wat doet mijn portret hier?” vraagt ​​een verbijsterde Quinn.

Meer: Brooke zou in voor een takedown!

Nadat Quinn het erover eens is dat niemand ooit kan weten dat Carter het portret heeft, vraagt ​​Quinn zich af hoe ze het ooit zo uit de hand hebben kunnen laten lopen. Maar elk geeft toe dat ze niet kunnen stoppen met denken aan hun tijd samen. Carter zegt dat hij zich schuldig voelt omdat zij alles verloor en hij niets. ‘Ik weet dat je sterk bent, maar dit moet brutaal zijn en ik wil het beter maken,’ zegt hij terwijl hij dichterbij komt. “Ik wil je in mijn armen nemen en je vertellen dat het goed komt.” Maar, zegt hij terwijl hij eruit springt: “Ik kan het niet.” Hij doet een stap achteruit en herinnert zichzelf eraan dat hij Erics echtscheidingsadvocaat is. Van haar kant zegt Quinn dat ze dit niet voor hem gaat verpesten. ‘Het moet voorbij zijn, Carter. Ik kan niet meer in je armen liggen.”

gewaagde quinn carter kus screenshot

Quinn vraagt ​​of Eric Carter echt tot een vereiste heeft gemaakt om bij haar weg te blijven. Carter doet een verdomd goede Eric-imitatie en zegt: “Als je je baan wilt, blijf dan uit de buurt van Quinn!” Als dat het geval is, zegt Quinn dat ze dat moeten doen. “Ik hoop alleen dat je je altijd de connectie zult herinneren die we deelden”, zegt ze. Ze voegt eraan toe dat hij duidelijk verder zal gaan, aangezien hij zo knap en aardig is. ‘Er is een gelukkige vrouw die op je wacht,’ zegt ze terwijl ze zich omdraait om te vertrekken. Maar als ze de deur opent, duwt Carter hem dicht en voor je het weet delen ze weer een stomende, verboden kus…

Volgende The Bold and the Beautiful: De verleiding blijkt te groot voor Carter en Quinn om te weerstaan!

Net als Quinn kunnen we een knappe kerel niet weerstaan ​​… daarom hebben we deze galerij samengesteld met enkele van de meest sexy mannen overdag. Neem nu een kijkje en u kunt ons later bedanken.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.