Bold & Beautiful: Finn’s echte vader, Eric’s reactie, domme mensen


Bold mashup zeepkist 15 november 2021

Zoals de laatste tijd zijn gewoonte is geworden, The Bold and the Beautiful besteedde het grootste deel van de week aan het opbouwen van een moment waarvan we allemaal wisten dat het zou komen. Als gevolg hiervan voelde vrijwel elke aflevering tussen maandag en vrijdag als onnodige opvulling. Maar de echte zonde begaan door de show was nog erger. Lees verder terwijl we de woorden bespreken die we net zo snel door geen enkel personage meer zouden zeggen, Brooke’s laatste ongepaste acties en meer.

Ben jij mijn biologische vader?

Ik ben er vrij zeker van dat sinds Sheila de bruiloft van Finn en Steffy heeft gecrasht, er geen dag voorbij is gegaan zonder dat een van de personages die bij dit verhaal betrokken zijn het woord ‘biologische moeder’ uitsprak. Prima, prima, dat is waarschijnlijk overdreven… maar niet veel van één. En hoewel Finn nooit echt geïnteresseerd leek in het stellen van de voor de hand liggende vervolgvraag: “Wie is mijn vader?” – tot een week of twee geleden moesten we deze week ‘geboortevader’ toevoegen aan de lijst met veelgebruikte zinnen.

Sheila schittert Jack B&B

Bovenstaand: ‘Wil je niet dat ik je Finns biologische vader noem? Wat als ik je gewoon mijn luvah noem. Heb je dat liever?”

Meer: Hier komt ‘donkere Finn’!

Ligt het aan mij, of is ‘geboortevader’ een heel rare, ongemakkelijke term? Waarom gingen ze met “biologische moeder” maar met “geboortevader?” Ik bedoel, technisch gezien is de moeder degene die bevalt, en de rol van de vader is grotendeels een functie van de biologie. In ieder geval, als je een drankspelletje aan het spelen was waarbij je de afgelopen week elke keer dat deze woorden werden gepuft, kan ik alleen maar aannemen dat je dierbaren bezig zijn met het organiseren van een interventie.

Seksuele voorlichting

Ik vond het een beetje briljant voor Sheila om schaapachtig te beweren niet te weten wie Finns vader was… hoewel het nergens op sloeg dat ze twee minuten later Jack aanspoorde om op de hoogte te blijven. Zou dat er niet alleen maar voor zorgen dat Finn er slecht uitziet, omdat ze hem recht in de ogen had gekeken en had gezegd: “Nee, geen idee wie je vader is.” (Ik lachte hardop toen Finn antwoordde: “Nou, zou je het kunnen verfijnen?”)

gewaagde steffy finn hand in hand screenshot

Bovenstaand: “Hij is niet zo slim, maar hij is zo mooi als een foto en van mij, helemaal van mij!”

Finn ging toen naar huis om Steffy te vertellen dat zijn biologische moeder zijn biologische vader niet kon noemen, en ze leken verbijsterd door Sheila’s onvermogen om namen te noemen. Dit lijkt terug te gaan naar iets waar we de afgelopen maanden veel over hebben gesproken, namelijk de bizarre opvattingen van de show over seks en liefde. Gedurende een hete minuut daar, was het alsof Finn en Steffy onmogelijk konden bedenken (bedoelde woordspeling) van het idee dat iemand een one-night-stand met een vreemde had kunnen hebben. Dit was vooral vreemd omdat ze het hadden over Sheila, die Steffy veracht, dus het zou volkomen logisch zijn geweest als ze van het ergste had uitgegaan en helemaal beoordeeld zou worden. “Natuurlijk zou Sheila niet weten wie de vader is,” zou Steffy kunnen zeggen … en in overeenstemming met de stijl van deze show, zou het volkomen logisch zijn dat ze niet erkent dat ze de “Who’s the Daddy?” spel meer dan eens.

Rijd het naar huis

Ik ben er heilig van overtuigd dat als je dezelfde dialoog keer op keer blijft herhalen, dag in dag uit, je in feite tegen het publiek zegt: “Je hoeft niet elke aflevering te kijken, want we gaan ervoor zorgen dat je weet niet alleen wat er gisteren is gebeurd, maar dat elk woord van de dialoog vele malen zal worden herhaald.” Het andere wat het doet is enorme aambeelden laten vallen bij elke gelegenheid. Er is geen greintje subtiliteit te bespeuren.

Bewijs nodig? Kijk naar de aflevering van donderdag waarin, terwijl Jack zich voorbereidde om Finn de waarheid over hun connectie te vertellen, zijn zoon daar zat als een grote, domme puppy en zei – en dit is een directe quote – “Het is geweldig om te weten dat je altijd op je vader kunt rekenen. Hij zal er altijd voor je zijn. Hij zal je dekken. Vertel je de waarheid. Laat je nooit in de steek.”

Ugh. We snappen het, Finn denkt dat de maan opkomt en ondergaat voor Jack en dit zal verwoestend zijn.

gewaagde jack li bank

Bovenstaand: Hoop dat Jack van banken houdt, want we vermoeden dat hij er een tijdje op gaat slapen.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood deelt spannend nieuws

En God verhoede dat een personage mag luisteren naar wat er wordt gezegd en dan de stukjes voor zichzelf in elkaar zet. Er is ons verteld dat Li een briljante vrouw is, maar terwijl haar man daar stond te zeggen: ‘Ja, we kennen Finns biologische vader. Ja, ik ken hem al vanaf het begin,’ kon ze niet uitrekenen. Jack zei bijna: “Het is een van de twee mensen in deze kamer… en jij bent het niet.” Zou het de schrijvers hebben gedood als Li zo slim was geweest om plotseling te beseffen wat hij zei en te verklaren: ‘Mijn God… jij bent het! Jij bent de vader van Finn!’

Maar het ergste moment kwam toen Jack zei dat hij wist wie Finns vader was en zei: “Je kijkt naar hem.” Finns reactie was: letterlijk zeggen: “Ik weet niet … wat betekent dat zelfs.” Hoeveel verschillende manieren waren er om te interpreteren wat hij had gezegd?!?

Ik kan het niet helpen dat de schrijvers zouden toestaan ​​dat personages slimmer zijn en misschien zelfs erkennen dat het publiek vijf minuten kan duren zonder eraan herinnerd te worden wat er net is gebeurd.

“Als u een reactie heeft die langer dan 4 uur aanhoudt…”

Ik had gemengde gevoelens over Quinn die de schuld op zich nam voor Erics erectiestoornis. Sorry, sorry… ik bedoel “gebrek aan reactie.” Maar verschillende kijkers wezen me er op Twitter op (je kunt met ons communiceren op @soapsdotcom) dat de problemen van Eric eigenlijk begonnen voor de affaire van Carter en Quinn. Hij had zich van Quinn teruggetrokken sinds ze zich bemoeide met het huwelijk van Brooke en Ridge.

gewaagde mooie eric piano song screenshot

Bovenstaand: Het werd minder romantisch toen Eric’s volgende “That’s Why The Lady is a Tramp” zong.

Meer: Twee sterren werken samen om een ​​pup te redden

Maar nogmaals, Vet en mooi moest gewoon seks gelijkstellen (of in dit geval Eric’s “reactie”) met liefde. ‘Je houdt echt van Donna,’ zei Brooke tegen Eric. “Je lichaam stuurde je een bericht, het was vrij duidelijk.” Nogmaals, als een “reactie” ware emoties aangaf, zou dat betekenen dat elke keer dat een man “reageerde” op porno, hij verliefd was. Op een rare manier is het logisch dat Brooke moeite zou hebben om dit te begrijpen, aangezien Stephanie haar aartsvijand er altijd van beschuldigde het verschil tussen liefde en lust niet te kennen. Ergens, de matriarch – en vergis je niet, in mijn gedachten zal Stephanie’s portret wel altijd boven die mantel hangen – zegt: “Ik zei het toch mensen!”

Mijn absoluut favoriete moment van de week was toen Eric aan de piano zat om “It Had To Be You” te spelen terwijl Quinn op het punt stond weg te lopen. Het deed me zo veel denken aan old-school soaps in het algemeen (en Jong & Rusteloos in het bijzonder), wanneer mensen in een mum van tijd in een lied zouden breken. Sterker nog, na dat deuntje speelde Eric de prachtige love them die de soap vaak gebruikt. Het was romantisch en zwijgzaam en alles wat ik wil van een soap.

Willekeurige gedachten

• Is het nog iemand opgevallen dat Brooke tijdens Brooke’s bezoek aan Eric niet kon stoppen hem aan te raken? Ik snap dat ze dol op elkaar zijn, maar ik zit niet mensen zo te aaien en te aaien!

Vet mooie Brooke Eric ontroerende screenshot

• Leuke, simpele erkenning van gebeurtenissen in de echte wereld toen Steffy tegen Thomas zei dat ze problemen hadden met de toeleveringsketen.

• Een pluim voor Paris voor het oprechte zeggen tegen Thomas: “Ik voel de behoefte om je eraan te herinneren dat ik een vriend heb en dat er niets is veranderd in de relatie tussen Zende en ik sinds ik hier ben komen wonen. Dat snap je toch?” En tot zijn eer gaf Thomas toe hoe hij zich voelt en presenteerde hij zichzelf als ‘een andere optie’.

• Quinns absolute desinteresse om met Zende over Parijs te praten was onbetaalbaar. Het was ook logisch, gezien de rol die Paris speelde in de dagen voorafgaand aan de onthulling van de affaire van Quinn en Carter.

Zoals altijd is je beloning voor het doornemen van mijn meningen een kans om op het commentaargedeelte te klikken en je eigen gedachten te delen! Bekijk dan het advies dat enkele van je favoriete soapsterren hebben gedeeld over hoe je dat kunt doen houd je relatie levend en wel.