Bold & Beautiful Gehaaste Taylor/Ridge-reünie. Zal het duren? Fans reageren


Van ontbrekende personages tot kledingkeuzes, fans hebben veel te zeggen!

Na wekenlang geluisterd te hebben naar Brooke die zich afvroeg waarom ze zich plotseling gedwongen voelde om te drinken terwijl Taylor’s volwassen kinderen een plan smeedden om haar met Ridge te herenigen, zagen februari-sweeps een plotselinge verschuiving. Nadat Brooke had geprobeerd te voorkomen dat haar man Deacon zou vermoorden, trok Ridge een Liam door in een oogwenk van vrouw te wisselen. Het volgende dat we wisten, was dat Taylor met Ridge aan het kletsen was en dat het officiële verslag van de show de familiereünie vierde.

Fans waren echter nog niet helemaal klaar om een ​​toast uit te brengen. In plaats daarvan reageerden honderden met tweets variërend van hysterisch grappig tot NSFW, velen van hen suggereerden dat Taylor nog even wacht met het openen van een fles champagne, terwijl anderen spotten met hoe geïnvesteerd Steffy en Thomas waren in het persoonlijke leven van hun ouders.

Meer dan enkelen dachten dat de dingen in het huis van Steffy een beetje te dichtbij waren voor comfort, en merkten op dat deze zogenaamd rijke mensen misschien zouden moeten overwegen om meer onroerend goed te kopen. (Ditzelfde probleem deed zich voor toen Thomas kort bij Parijs kwam wonen nadat zijn poging om een ​​huis te kopen mislukte.)

Anderen vonden het meer dan een beetje vreemd dat de hele focus van dit verhaal op Steffy en Thomas lag, en vroegen zich af of iemand de moeite had genomen om Ridge en Brooke’s zoon te vertellen dat hun huwelijk opnieuw op de helling stond.

Misschien wel het meest amusante was de uitgebreide discussie over Thomas’ garderobekeuze, met would-be Oog op mode columnisten die erop wezen dat hij klaar leek om aan boord van het ruimteschip Enterprise te stralen.

star trek gewaagde mode-mashup

Bovenstaand: Wie droeg het beter?

Meer: Fanfavorieten keren terug voor speciale B&B-aflevering

Terwijl de gebruikelijke schermutselingen uitbraken tussen degenen die Brooke steunen en degenen die #TeamTaylor zijn, slaagden sommigen erin de vijandelijke linies te overschrijden om te suggereren dat Ridge geen van beide vrouwen verdiende. “Ze moeten een nieuwe man binnenhalen”, zei Mark F. via Facebook… voordat hij zichzelf opofferde. ‘Het is een moeilijke baan, maar iemand moet deze mooie vrouwen romantiek geven en ze laten zien wat ze waard zijn. Ik bied mij aan als vrijwilliger!”

Wat denken jullie, lezers? Zal de laatste reünie van Taylor en Ridge duren… of zal hij Brooke vergeven, zoals hij al zo vaak heeft gedaan? Klik op het opmerkingengedeelte met je voorspellingen en help ons Taylor er 10 keer aan te herinneren wanneer Ridge bewees dat hij gewoon niet zo op haar is.