Bold & Beautiful Heeft Lauren Fenmore nodig om terug te keren naar Bust Sheila


Als je erover nadenkt, weet je ook welke dat zijn.

Op dit moment fans van The Bold and the Beautiful grotendeels opgegeven. Ze zuchten geërgerd, rollen met hun ogen en gaan ervan uit dat als alles, van poging tot moord tot een ontsnapping uit de gevangenis tot gezond verstand, Sheila niet heeft kunnen stoppen, niets dat zal kunnen doen. Maar dat is niet noodzakelijk zo.

Als Steffy echt de noodlottige gelofte wil nakomen die ze in de preview van deze week heeft gedaan, zal ze versterking inschakelen… in de vorm van de enige mensen die naar huis kunnen rijden naar Sheila wat een gruwelijke impact heeft ze op degenen die ze beweert houden van.” Wat zou resulteren, zou niet zozeer een interventie zijn als wel een krankzinnige gebeurtenis. En de eregasten?

Finn Steffy foto B&B

“Sheila’s lijst met vijanden is zelfs langer dan ik dacht!”

Krediet: CBS-screenshot

Gek is zijn zaak

De eerste om Sheila’s idee te betwisten dat ze enig recht heeft om dezelfde soort ravage aan te richten in het leven van Finn en Hayes als in dat van alle anderen over wie ze geobsedeerd is, zou James Warwick zijn, de psychiater die ze ooit aan een muur had geketend en met wie ze kreeg op de een of andere manier een kind. Hoewel de laatste keer dat ze elkaar kruisten, in 2017, Sheila hem kon chanteren met haar kennis van zijn pijnstillerverslaving, zou James deze keer klaar zijn om zijn probleem toe te geven – en zijn babymama te roepen voor de meedogenloze psychopaat die ze is. En hij zou niet alleen zijn…

Op sleeptouw zou Mary zijn, Sheila’s vervreemde dochter met James. Met een woede die jarenlang is opgekropt, zou Mary zich op haar moeder storten vanwege de manier waarop ze haar met alle mogelijke middelen had geprobeerd te manipuleren om deel uit te maken van de Forrester-familie. Sheila had de kans gehad om een ​​gezin met haar te stichten… en had in plaats daarvan gekozen voor een pion. Finn en Hayes verdienen beter dan tot hetzelfde gereduceerd te worden!

Erica Sheila Mary Kimberlin Brown en Courtnee Draper

“Ik heb iedereen verteld dat mijn moeder stierf… optimistisch.”

Credits: Aaron Montgomery/JPI

De waarheid doet pijn … veel

De volgende zou Ryder Callahan zijn, Sheila’s zoon met Jong & Rusteloos‘ laat Tom Fisher. Hij hield niets achter en beschreef hoe het leven van zijn en wijlen zus Daisy was geweest met de gekke tante Sarah. Hij zou het wraakcomplot waarin hij werd meegezogen gedetailleerd beschrijven – en de uitkomst ervan: de ondergang van zijn leven. Allemaal omdat mama Lauren Fenmore zo haatte en zo’n treinwrak van een mens was dat ze haar kinderen liet geloven dat ze dood was in plaats van haar straf te accepteren en ze te laten zien dat ze echt spijt had van haar criminele verleden.

Op dat moment kregen we een onderbreking van Diana, Sheila’s dochter met Massimo Marone. Diana zou verklaren dat ze gewenst hun moeder had haar laten geloven dat ze dood was – omdat haar vorm van TLC haar geest zo erg had vervormd dat ze zelf niet in staat was om een ​​gezonde relatie aan te gaan, laat staan ​​te onderhouden. Wat voor rolmodel had Sheila tenslotte kunnen zijn als ze puur slecht is en altijd is geweest? ‘Dat is niet waar,’ durft Sheila misschien te protesteren. Dan en alleen dan zou de laatste gast van de waanzin zich openbaren.

Wilson Bethel

“Yo, mam? Realiteit roept.”

Credits: Sean Smith/JPI

Het verleden vergeet nooit

Jong & Rusteloos‘ Lauren Fenmore kwam tevoorschijn om Sheila erop te wijzen dat ze niets veranderd was. Vroeger had ze de man van Lauren gewild, Scott Grainger, en ze had zich door niets – noch logica noch moraliteit – laten tegenhouden. Ze had hem gedrogeerd, verleid, een baby gestolen om hun dode te vervangen, geprobeerd Lauren en haar eigen moeder te vermoorden, en toen… toen de mal voorbij was, was ze naar LA gevlucht om te voorkomen dat ze verantwoordelijk zou worden gehouden voor haar misdaden.

En Sheila doet nog steeds hetzelfde, merkte Lauren op. Ze schoot Steffy neer – niet per ongeluk, niet in een opwelling… in koelen bloede. Ze probeerde haar schoondochter te vermoorden. En wat deed ze toen ze werd opgepakt? Ze deed alsof ze dood was – nog een keer – en bewoog hemel en aarde om te voorkomen dat ze gestraft zou worden voor het feit dat ze een moordlustige maniak is. “Zie het onder ogen, Sheila,” zou Lauren besluiten. “Je wilt niet alleen je cake hebben en opeten, je wilt je cake hebben, vergif het en maak iedereen anders eet het op! En het stopt hier… vandaag!”

Meer: ‘Killer’ Young & Restless/Bold & Beautiful cross-over

Wat denk je? Zou een groepsinspanning de beschermende koepel van ontkenning die Sheila om zich heen heeft gebouwd, kunnen vernietigen? Op weg naar de reacties, blijf op de hoogte van de relatiestatus van al uw favoriete koppels van The Bold and the Beautiful in de onderstaande fotogalerij.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Finn beschuldigt Liam ervan seks te willen hebben met Steffy