Bold & Beautiful: Hoe ver gaat Steffy om Taylor/Ridge te herenigen?


Vet mooie mashup steffy taylor brooke thomas

Credit:

Het was een beetje een rare week voor Vet en mooi dankzij een tweedaagse confrontatie die leidde tot wat misschien wel het domste “dramatische moment” was dat ik in lange tijd heb gezien. Elders konden we eindelijk bijpraten met de Spencer-mannen (hoewel hun gesprek me met een zeer grote vraag achterliet), en ik merkte dat ik me afvroeg waarom niemand inging op wat er aan de hand was (of, ik veronderstel, niet aan de gang) met Thomas!

Ging Steffy te ver?

Steffy belt B&B

‘Hé, Brooke? Zet mijn vader op je bel-me-niet-lijst. Bedankt.”

Krediet: CBS-screenshot

Oké, dat is een domme vraag. Natuurlijk deed ze dat! Mijn kaak viel bijna op de grond toen ze de telefoon van haar vader pakte en tegen Brooke zei dat hij het te druk had om met Taylor te flirten om het telefoontje van zijn vrouw aan te nemen. Als we eerlijk zijn, vertelde Steffy geen leugens. De afgelopen weken was het onmogelijk om te ontkennen dat wanneer Ridge bij Brooke is, hij een beetje in Debbie Downer-modus is. Dan gaat hij rondhangen met Taylor en hun kinderen, waar hij grappen maakt en de charme aanzet.

Ik weet niet zeker wat we zijn verondersteld om op dit punt aan Ridge te denken, maar persoonlijk haat ik die gast. Hij is zo respectloos naar beide vrouwen dat het walgelijk is. Maar op dit moment hebben we het over Steffy. Dit zal waarschijnlijk sommige mensen verbazen, maar ik moest haar rekwisieten geven voor wat ze deed. Waarom? Want hoewel ze een onbeschofte kleine snauw was tegen Brooke, bracht ze daarmee in ieder geval het verhaal vooruit.

Trouwens, deze show heeft een vixen nodig. Geen schurk, want we hebben al Sheila (die we zo meteen zullen bespreken). Maar een goede, ouderwetse vixen die geen gevangenen neemt om te krijgen wat ze wil. Meestal is het romantiek. Maar aangezien Steffy al een man heeft, is ze gefocust op het op één na beste: haar ouders op alle mogelijke manieren herenigen.

Wat kan ik zeggen? Ik vind me een stoute meid.

Beter laat dan nooit, dames

We hebben donderdag en vrijdag geluisterd naar Taylor en Brooke die het uitvechten. Ik hield van deze scènes op sommige niveaus, haatte ze op andere. Taylor bleef twijfelen tussen het verdedigen van haar dochter en het erkennen dat haar kinderen geen controle meer hadden. Voor het grootste deel waren beide vrouwen eerlijk toen ze hun kaarten op tafel legden.

Ridge Taylor Brooke

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven.

Krediet: CBS

Maar ik moest letterlijk hardop lachen toen De aflevering van donderdag eindigde met dramatisch aanzwellende muziek toen Taylor aankondigde: “Je man is verliefd op ons allebei.” En ik zweer bij Agnes Nixon, dit werd gespeeld alsof het een verbluffende openbaring was voor beiden… ondanks dat hij dertig jaar lang tussen hen heeft gepingpongd en de afgelopen 10 weken of zo dat dit het enige gespreksonderwerp in de stad was.

Dat is misschien wel een van de grootste problemen van deze show: het speelt al tientallen jaren dezelfde drie of vier verhalen in een lus, maar doet elke keer alsof het een totaal nieuw verhaal is. Eerlijk gezegd ben ik geschokt dat de show Finn weer tot leven bracht, omdat ik er zeker van was dat zijn dood een kans zou zijn voor de schrijvers om terug te duiken in de Steffy / Liam / Hope-wateren.

De vrijgezel

Stoere mooie thomas taylor office HW

“Schat, je had nu al minstens vier keer getrouwd moeten zijn.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Op een gegeven moment deze week waren Steffy, Thomas en Finn maar door en door over hoe Ridge en Taylor duidelijk bij elkaar horen, en uiteindelijk realiseerde ik me dat ik medelijden had met Douglas’ vader. Ik bedoel, natuurlijk, hij vindt het geweldig om veel meer tijd met zijn zoon door te brengen, maar stel je voor dat een van zijn familieleden ook maar iets om zijn persoonlijke leven geeft. Misschien konden ze in plaats van al hun energie te richten op het duwen van Taylor in de armen van een getrouwde man, proberen Thomas te helpen een dame te vinden?

De man is sexy, rijk, slim, grappig en heeft in tijden niet op een paspop geslagen. Hoe is hij single?

Meer alstublieft!

Er is absoluut niets in deze show dat in de buurt komt van het vastleggen van het plezier dat je hebt gehad elke keer dat je Dollar Bill en zijn zonen samen op het scherm zet. Don Diamont (Bill), Scott Clifton (Liam) en Darin Brooks (Wyatt) slagen erin om de expositie leuk te maken, wat niet gemakkelijk is. Alle drie hebben ze gesproken over de echte band die ze delen, en die komt over in de manier waarop ze met elkaar omgaan tijdens scènes. Ze voelen zich niet alleen echte mensen, maar ze zorgen ervoor dat je een stoel wilt bijtrekken en mee wilt doen met hun liefdevolle bespotting van elkaar.

Dat gezegd hebbende, leek het ronduit vreemd dat terwijl de Spencer-mannen hun achterstand inhaalden, niemand ook maar iets vroeg naar Wyatts verloofde, Flo. Ik begrijp dat voor het grootste deel, het publiek heeft het personage nooit overgenomen (haar “Felony Flo” genoemd), maar ze bestaat nog steeds.

Willekeurige gedachten

Kimberlin Brown sheila bank jpi bb

‘Heer, ik herhaal mezelf net zo vaak als Brooke tijdens haar hele ‘Waarom heb ik gedronken?’ fase!”

Krediet: Howard Wise/JPI

• Deze week valt er niet veel over Sheila te zeggen, aangezien ze haar in feite in Deacons appartement hebben gestopt, zodat ze steeds weer hetzelfde gesprek kunnen voeren. Hij zegt dat ze nooit een relatie met Finn en Hayes zal hebben, spot Sheila. Ik hoop dat ze deze weg de volgende maand niet voortzetten, alleen om dit complot uit te rekken tot in november, wanneer Sheila vermoedelijk weer uit de rails zal lopen.

• Hoe hysterisch waren de muzieksignalen en camerahoeken die werden gebruikt om het te laten lijken alsof Thomas een appel snijden net zo gevaarlijk was als jongleren met scalpels?

• Is het nog iemand opgevallen dat al deze Forrester-familiebijeenkomsten – die nu een dagelijkse gebeurtenis lijken te zijn – de persoon over wie ze zouden moeten zijn er nooit is? Onthoud dat dit hele ‘familie eerst’-gedoe begon omdat de Forresters wilden dat Douglas meer te weten kwam over deze kant van zijn familie. Toch is hij bijna nooit aanwezig op de evenementen!

Bill Li heeft spijt van B&B

Op basis van hoeveel tijd Bill deze week in Il Giardino doorbracht, huurt hij misschien de kamer naast Deacon’s.

Krediet: CBS-screenshot

• Vorige week vertelde Bill Brooke dat hij nog steeds helemaal om Katie gaat. Deze week zagen we hem en Li elkaar echter beter leren kennen. Zullen ze vrienden zijn? Liefhebbers? Het is eigenlijk een beetje moeilijk te zeggen … wat ongebruikelijk is voor deze show, aangezien het elke beweging van tevoren telegrafeert. Ik ben geïntrigeerd, maar we moeten tijd doorbrengen met Bill en Katie, of we een mogelijke driehoek willen opzetten of het paar sluiting geven.

• Weet je nog dat ik eerder zei dat deze show niets liever doet dan eerdere plotpunten herhalen? Nou, Steffy telefoonblokkering Brooke is niet bepaald nieuw, aangezien Thomas nog niet zo lang geleden precies hetzelfde deed. Natuurlijk nam hij de telefoon niet op, maar hij zorgde ervoor dat Brooke haar man niet kon bereiken.

Voorproefje herfst: Bekijk de 20 karakters van rond de dagwijzer die klaar zijn voor grote verandering in de komende weken!