Bold & Beautiful: Hoe we weten dat Finn leeft en een schokkende terugkeer zal maken


Steffy’s man gewoon kan niet dood zijn – hier is hoe we het weten.

Aanvankelijk dachten we er niet al te veel over na toen Li Finnigan Sheila’s verzoek om Finns lichaam te zien en afscheid te nemen afwees. De rouwende moeder was buiten zichzelf van verdriet en woede omdat het leven van haar zoon werd afgebroken en bovendien… was het Sheila die het vroeg. Het ontkennen van Sheila diende ook een doel – om het vuur van haar toch al tumultueuze psyche aan te wakkeren.

De verhuizing had gemakkelijk afgeschreven kunnen worden als: Vet en mooi gewoon doen wat het soms doet – de plot voortbewegen en zich alleen concentreren op datgene waar ze zich op focussen. Tanner Novlan had het doek verlaten en Steffy lag in coma, dus waarom zou je Finns ouders in de buurt houden?

Meer: Katherine Kelly Lang update na ongeval

Of moeten we zeggen ouder? Je kunt zelfs de schouders ophalen over Finns vader Jack die niet in het ziekenhuis opduikt. Vermoedelijk had de man een prostaat van verdriet, aangezien ze in de maanden voorafgaand aan de schietpartij waren gevallen en regelingen aan het treffen waren om Finn mee te nemen naar… waar ze hem ook heen brachten.

Het begon absoluut vreemder te worden toen we merkten dat hoewel mensen rouwden om het verlies van Finn, niemand vroeg naar zijn ouders of begrafenisregelingen … het werd allemaal gebagatelliseerd alsof de schrijvers niet echt wilden dat we er te hard over nadenken .

Het werd alleen maar vreemder toen Steffy uit haar coma kwam. Toen ze zich eindelijk haar man herinnerde, hoorde ze meteen dat hij de schietpartij niet had overleefd, maar ze vroeg nooit naar Li en Jack of wat er met Finns lichaam was gebeurd. Indien wij wil weten, dat had toch een van de eerste vragen uit haar mond moeten zijn. Zijn zijn ouders van plan hem te laten cremeren? Begraven? Zal ze worden gevraagd om te wegen op een graf? Iets? Bueller?

Nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, begon Steffy zich zorgen te maken dat ze de kinderen, nou Kelly, moest vertellen dat Finn nooit meer naar huis zou komen. Het lijkt logisch dat haar gedachten zouden uitgaan naar het afscheid nemen, en toch… nog steeds heeft niets gezegd over een begrafenis. Zou dat niet top of mind zijn?!?

Bovendien, Steffy nog steeds heeft Kelly niet verteld dat Finn weg is!

Het is misschien gewoon een eigenzinnig verhaal, maar zoals we allemaal weten, gebeurt er heel weinig zonder reden op soaps. Het heeft ons zeker achterdochtig gemaakt dat de reden dat ze dit allemaal omzeilen is omdat… Finn dat niet is echt dood.

Meer: John McCook spreekt beledigende B&B verhaallijn

Als Jack en Li hem ergens hebben weggejaagd in de hoop dat hij op een dag uit zijn coma zal komen, of om hem weer gezond te maken en hem te beschermen tegen Sheila, verklaart dat niet Steffy’s gebrek aan dialoog over de kwestie. Het zouechter, verklaren de schrijvers veelzeggende verhalen over wat er met Finns lichaam is gebeurd en de kwestie van een begrafenis onder het spreekwoordelijke tapijt.

Steffy heeft tijd met Liam doorgebracht en sommige fans hebben voorspeld dat hij weer van Hope naar haar zal omdraaien (of floppen) als de gevreesde driehoek terugkeert. Ook hoofdschrijver Brad Bell plaagde een nieuwe romance voor Steffy aan het einde van de weg. Zou het geen soap zijn als haar vermoedelijk overleden echtgenoot, Finn, zich zou oprollen als ze op het punt stond zich opnieuw aan Liam te binden of met een nieuw iemand te trouwen?!

Meer: Sheila is uit op wraak

Gezien de manier waarop dit verhaal zich heeft afgespeeld, geloven we volledig dat het zou kunnen – en zou – kunnen gebeuren. Als er niets anders is, laat de manier waarop ze Finn’s vertrek hebben geschreven zeker de deur open voor zijn schokkende terugkeer op een dag.

Een ding wij doen weet is dat fans van Finn en “Sinn” dolblij zouden zijn met de wending van de gebeurtenissen nadat ze zo overstuur waren omdat hij het canvas verliet en zijn liefdesverhaal met Steffy en de kinderen zo abrupt eindigde. Denk je dat Finn leeft of dood is? Deel uw mening in het commentaargedeelte.

herbeleef Het liefdesverhaal van Steffy en Finn in de fotogalerij hieronder.