Bold & Beautiful: Hope/Liam’s huwelijk gedoemd door Steffy’s geheugenverlies


Gewaagde mashup steffy liam kelly hope taylor

Krediet: Howard Wise/JPI (4)

Alles oud was deze week weer nieuw The Bold and the Beautiful toen Steffy een claim op Hope’s echtgenoot zette, maakte Brooke ruzie met Taylor, en Quinns bezoek aan Carter herinnerde ons eraan hoe goed ze samen waren. Maar tenzij ik mijn doel mis, zal het volgende dat een comeback maakt een bepaald kunstwerk zijn…

Zeg het nog eens

We praten veel over hoe repetitief de dialoog van deze show is. Als de schrijvers een woord of zin vinden die ze leuk vinden, slaan ze die de grond in, en deze week was geen uitzondering. In de aflevering van woensdag werd het woord ‘echtgenoot’ 13 keer gebruikt door de verschillende spelers in het Steffy-verhaal… en dat is exclusief de keren dat Carter of Quinn diezelfde dag in hun scènes zeiden.

Vet mooi steffy liam ziekenhuis HW

‘Oh, man, ik ben zo blij dat je mijn man bent en dat je hier bent, als een goede echtgenoot. Wedden dat Hope wenst dat ze een man als jij had!’

Krediet: Howard Wise/JPI

We snijden heen en weer van Steffy die Liam haar man noemt, naar Brooke en haar dochter om te bespreken dat hij in feite de echtgenoot van Hope is. Zelfs iemand die nog nooit een soap had gezien, laat staan ​​deze, zou de plot de eerste keer hebben kunnen doorgronden, laat staan ​​de vijfde of zesde. Maar man, ze waren vastbesloten om die ene noot te raken tot onze collectieve oren bloedden.

Wat dit bijzonder vervelend maakt, is dat de overgrote meerderheid van de kijkers niet nieuw is. Ze konden het plot niet alleen volgen, ze voorspelden het twee weken geleden ook. Dat is misschien wel mijn grootste klacht over Vet en mooi: Het weigert de intelligentie van zijn publiek te erkennen.

Best slechtst

Als deze show goed is, is hij geweldig. Het speelt romantische beats en dramatische wendingen als geen ander. Sheila vermoordt haar eigen zoon? Taylor viel bijna van het dak, alleen om gered te worden door Sheila? Heck, zelfs Steffy die gelooft dat ze nog steeds met Liam getrouwd is, is een leuk, zeepachtig (zij het wild voorspelbaar) plot. Bovendien, zoals we zien spelen net buiten Steffy’s ziekenhuiskamer, geeft het Brooke en Taylor nog een kans om hoofden te stoten.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful: Justin geeft Steffy Dirt om Bill neer te halen?

gewaagde mooie kleermaker deelt brooke uit

‘Praat tegen de hand, Brooke. Praat zelfs met ze allebei!”

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Is Sean Kanan Y&R-gebonden?

Over wie gesproken, het was een beetje moeilijk om in dit geval geen #TeamTaylor te zijn. Per slot van rekening voerde ze aan dat het emotionele welzijn van haar dochter op het spel stond, terwijl Brooke alleen maar kon reageren: “Ja, maar Liam is getrouwd met mijn dochter.” Brooke kwam uiteindelijk nogal onsympathiek over tegenover een vrouw die haar man had verloren en nog steeds herstellende was van een brute aanval.

“Ik wil dit niet!”

Maar deze sterke momenten worden ongedaan gemaakt door eindeloos herhalende dialogen waarin dezelfde punten steeds opnieuw worden herhaald, vaak meerdere keren in één aflevering.

En dan zijn er nog de plots die nergens op slaan. Dat klopt, ik kijk naar jou, Carter en Paris. Dit hele verhaal is geworden over Paris’ toekomstige vriend en moeder die doet alsof ze helemaal geen vrije wil heeft. ‘Als Zende je ten huwelijk vraagt,’ zei Carter, ‘en hij zal het doen, dan moet je dat accepteren.’

Diamond White, Delon de Metz, parijs, zendende jpi bb hair extensions

Blijkbaar is Paris gewoon een meisje dat geen ‘nee’ kan of mag zeggen.

Krediet: Howard Wise/JPI

Waarom? De hele reden waarom Paris met Carter samenkwam, was omdat ze zich niet wilde vastbinden, laat staan ​​aan Zende. Waarom doen we nu alsof Zende niet alleen de liefde van haar leven is (ook al beseft ze dat niet), maar dat ze absoluut moet trouwen? Het is alsof Paris wordt gestraft omdat ze het lef heeft om te suggereren dat ze een beetje wilde leven voordat ze zich aan een man zou binden.

Lees ook:  Bold & BeautifulDe grootmoeder van Tanner Novlan stierf — Lees zijn eerbetoon

Vrienden en geliefden

Dat gezegd hebbende, als ze Paris uit Carter’s baan hebben geduwd om Quinn opnieuw binnen te laten, ben ik er helemaal voor. Ik begreep niet echt het punt van de Carter/Quinn-scènes deze week, maar ze waren veel beter dan de onzinnige die we hebben gekregen over zijn relatie met Parijs. Het was interessant om Quinn te horen zeggen dat Eric heel wat nachten in het pension slaapt, hoewel ik, zoals altijd, wou dat ze het ons hadden laten zien in plaats van het ons te vertellen.

Carter, Quinn intens moment B&B

Gaan we eindelijk waar voor ons geld uit “Quarter” halen?

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Tanner Novlan (Finn) update fans

Maar dat is nog een van de slechte gewoonten van deze show: we brengen alleen tijd door met stellen als ze midden in een crisis zitten. Wanneer hebben we de pas verloofde Flo en Wyatt voor het laatst gezien? Als ze op een gegeven moment opduiken en uit elkaar gaan omdat Wyatt te veel tijd op het werk doorbrengt of Flo in een of ander drama zit, hoop ik dat we ons niet in hun relatie hoeven te investeren.

Geef ons de beats

Zelfs de belangrijkste verhaallijn die is wordt gespeeld is bijna uitsluitend gericht op vier of vijf karakters. Waar zijn Finns ouders? Zouden ze zich geen zorgen moeten maken over de toestand van schoondochter Steffy? Het zou logisch zijn als ze de Forresters zouden vertellen dat terwijl ze zich allemaal in het ziekenhuis zorgen maken over Steffy, ze voor Hayes gaan zorgen… wat oma Sheila natuurlijk woedend zou maken.

Jack Sheila Ted King, Kimberlin Brown"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.07/2/21© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode #8590U.S.Airdate 26-08-08

“Hoofd, ik voed de baby op,” zei Sheila. “Staarten, ik vermoord je en voed de baby op.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks: Amber Brown geannuleerd - Zijn reactie

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Taylor’s gevaarlijke vriendschap staat op ontploffen!

En waarom, toen Liam Kelly naar het ziekenhuis bracht, zagen we geen scènes waarin hij het verwarde meisje probeerde uit te leggen dat ze haar kleine broertje of nieuwe stiefvader niet mocht noemen? Er wachten zoveel grote, heerlijk emotionele beats om gespeeld te worden, maar in plaats daarvan zeggen we Steffy 13 keer ‘echtgenoot’ voor degenen die niet opletten.

Willekeurige gedachten

• Wat voor dokter is Bridget precies? Nog niet zo lang geleden hielp ze Taylor en Nick om zwanger te worden van Jack. (Over vergeten personages gesproken!) Nu lijkt ze Steffy’s zaak eigenhandig af te handelen. Aan de andere kant was ze ook ooit een modeontwerper, dus ik denk dat ze een echte Jill is.

Steffy portret B&B verwijderen

“Dat lijkt er meer op!”

Krediet: CBS-screenshot

• Ik kan het niet helpen dat ik hoop dat voordat Steffy uit het ziekenhuis wordt ontslagen, iemand dat zwart-witportret van haar en Liam uit de opslag graaft en het weer aan de muur plakt. Je weet dat ik dol ben op de obsessie van deze show met portretten!

• Waarom was Sheila, maar niet Taylor, in de kamer toen Baker Steffy ondervroeg? Ik bedoel, het was duidelijk om spanning te creëren en ons al die close-upfoto’s van de vrouwenogen te geven, zodat we – net als Sheila – ons zouden afvragen of Steffy het zich misschien had herinnerd. Maar aangezien Ridge net had geprobeerd Sheila uit het ziekenhuis te duwen, leek het belachelijk dat hij zelfs maar zou overwegen haar tijdens de ondervraging te laten rondhangen.

Ga op pad met je favoriete soaps terwijl we een kijkje nemen in de beste locatieshoots en vakantieverhaallijnen om zich door de jaren heen overdag te ontvouwen … inclusief enkele van die geweldige Vet en mooi afstandsbedieningen!