Bold & Beautiful: Is Sheila Carter of Quinn Fuller de moeder van Finn?


Er is misschien een goede reden waarom Finns vader het hield deze nieuws onder de pet!

Zoals geheimen gaan, het feit dat The Bold and the BeautifulDat Finn is geadopteerd, is niet zo’n groot probleem… of dat zou het in ieder geval niet zijn als zijn vader niet dat moment had gehad waarop de aflevering eindigde, waarop hij zich afvroeg: “Zal ik het ze vertellen?” terwijl de onheilspellende muziek op de achtergrond speelde. En zo herinnerden we ons een van de basisregels van soaps: geen enkel geadopteerd kind heeft een onschuldige achtergrond, wat betekent dat het gegarandeerd dat een of beide ouders van Finn iemand is/zijn die we al kennen.

Laat de raadspelletjes beginnen!

Meer: Grote Steffy/Finn bruiloft preview!

Het lijkt waarschijnlijk dat de ouder waar we ons op moeten concentreren en waar we ons mogelijk zorgen over moeten maken, de biologische moeder van Finn is. Natuurlijk kan zijn vader iemand onverwacht zijn – misschien is baby Hayes niet alleen vernoemd naar Taylor’s ex-man, maar ook naar Finn’s vader via een andere vrouw! – maar het slimme geld is op zijn moeder, de reden dat Jacks voorhoofd zo gefronst was.

Het is duidelijk dat Jack weet dat de ouder in kwestie slecht nieuws is. En wat de familie Forrester betreft, kan het nieuws waarschijnlijk niet veel erger worden dan te horen dat de nieuwe man van Steffy eigenlijk de zoon is van de gekke, baby-duttende verpleegster die lokale serveerster Sheila Carter werd.

Vet Eric Sheila vecht tegen Aaron Montgomery

Bovenstaand: Net als andere vrouwen voor (en na) haar trok Sheila de wol over Erics ogen.

Meer: Waarom er haast wordt gemaakt met de ‘bruiloft van de eeuw’

Oh, wacht, we hebben net iets bedacht dat zo’n wending naar catastrofale niveaus zou brengen: wat als Sheila’s babypapa niemand minder bleek te zijn dan Steffy’s grootvader, Eric, met wie ze op een gegeven moment getrouwd was?

Maak je nu geen zorgen over het hele ‘incest’-probleem, want onthoud, Eric en Steffy delen niet echt een bloedband, dankzij het feit dat haar vader, Ridge, eigenlijk het bijproduct was van Mommie Dearest Stephanie’s affaire met Massimo Marone. Sterker nog, als we wild gaan speculeren – en ons vasthouden, want dat zijn we zeker – wat als Massimo Finn echt van Sheila had gestolen, haar zou laten geloven dat de baby was overleden, en de peuter weggaf om Eric te straffen voor het hebben van onbewust Ridge zoveel jaren van hem heeft afgenomen?

Gedraaid, toch? Maar plausibel… in termen van soapseries. Het zou ook verklaren waarom, als Sheila echt de moeder van Finn is, ze hem niet heeft gebruikt om terug te komen in Erics leven.

Een ander scenario waarin Finn een familieband zou delen met een local? Als hij de zoon van Quinn was… en mogelijk zelfs de niet-identieke tweelingbroer van Wyatt. Quinn heeft de afgelopen weken verschillende verwijzingen gemaakt naar het feit dat ze manieren heeft gevonden om te overleven (en uiteindelijk te gedijen) als alleenstaande moeder. Maar wat als de enige manier waarop ze dat kon doen was door een van haar pasgeboren jongens te geven – of misschien zelfs te verkopen?

Dit zou Bill niet alleen nog een zoon geven waar hij niets van af wist, maar het zou ook betekenen dat Steffy van de Liam-go-round was afgestapt om voor weer een van zijn broers te vallen!

Het is duidelijk dat dit een geheim is dat gaat ontploffen. De enige vragen zijn: wanneer en wie zullen worden ingehaald in de fall-out? Ga naar het opmerkingengedeelte met je theorieën over wie de biologische ouders van Finn zouden kunnen zijn, en bekijk – aangezien we het over familiebanden hebben – de onlangs uitgebreide galerij hieronder met enkele van je favoriete dagsterren en hun echte nakomelingen.