Bold & Beautiful: Jack vertelt Li zijn affaire met Sheila Geproduceerd Finn


Bij het klifhuis bespreken Finn en Steffy zijn ouders die van plan zijn later langs te komen. Hij mijmert dat ze op een betere plek lijken te zijn na het hele Sheila-gedoe. Als hij praat, komt hij haar tegen bij Il Giardino. Finn herhaalt dat ze geen antwoorden voor hem had en dat ze nog steeds een mysterie voor hem is. Ze speculeren of Sheila de waarheid vertelt dat hij niet weet wie zijn vader is en Finn haalt zijn schouders op dat het misschien beter is dat hij niet weet hoe het met Sheila is afgelopen. Steffy weet als hij eerlijk is dat hij zijn vader zou willen ontmoeten.

Meer: Is Darin Brooks uit bij B&B?

In hun hotelsuite heeft Jack iets te vertellen aan Li, maar eerst wil hij dat ze weet hoeveel hij van haar houdt. Ze maakt zich zorgen dat hij ernstig ziek is, maar hij verzekert haar dat hij niet ziek is. “Het is gewoon iets dat ik je al lang geleden had moeten vertellen.” Li staat te popelen om naar het klifhuis te gaan, zodat ze niet te laat zijn om hun zoon te bezoeken. Jack mijmert erover dat Finn hun zoon is. Li vraagt ​​of Sheila weer contact heeft opgenomen. Finn legt uit dat hij contact met haar heeft opgenomen en vernam dat Finn wil weten wie zijn biologische vader is. Li denkt dat Sheila moet weten. Jack antwoordt: ‘Dat doet ze. En ik ook.”
Jack, Li toelating B&B

In het kantoor van Forrester werken Thomas, Hope, Paris en Zende aan jurken voor de komende show. Paris is gevleid dat Hope haar heeft gevraagd om de introductie voor de preview te doen, maar aarzelt. Zende en Thomas dringen er bij haar op aan om het te doen, dus ze stemt toe. Ze denken dat ze ook zou kunnen modelleren. Zende zegt dat ze zeker mooi genoeg is en ze kussen. Thomas’ wenkbrauwen gaan omhoog terwijl hij toekijkt.
Zende, Parijs sluit B&B af

Thomas en Zende sparren over hoe lang ze al aan het ontwerpen zijn en Paris grijpt in door te vragen om de showstopper te zien. Zende zegt dat ze het niet kan – het is topgeheim. Hope vertelt dat het altijd een verrassing is. Ze vertelt het trio dat ze een geweldig team zijn en dat de preview geweldig gaat worden. Quinn verschijnt en zegt tegen Zende: “Ik heb nu tijd als je er klaar voor bent.” Zende volgt haar naar buiten. Paris vraagt ​​zich af waar dat allemaal over gaat; misschien is het de showstopper. Het gesprek gaat over de relatie tussen Paris en Zende. Hope is blij voor hen. Thomas is dat ook, maar kan het niet helpen dat hij een beetje jaloers is dat zijn neef zo’n geweldige vrouw als Paris heeft.
Zende, Parijs, Thomas, Hope werk B&B

In het ontwerpbureau vertelt Zende aan Quinn dat hij haar wilde zien over zijn toekomst – met Parijs. Hij gaat verder over hoe belangrijk ze voor hem is. Quinn vraagt ​​wat het met haar te maken heeft. Zende heeft een gunst nodig. Hij wil dat Quinn een ring ontwerpt omdat Parijs voor hem in alle opzichten perfect is.
Quinn, Zende gunst B&B

Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy wat voor geweldige ouders Jack en Li waren, het maakte niet uit dat het niet zijn biologische ouders waren. Steffy vraagt ​​zich opnieuw af of Sheila de waarheid spreekt of hem opzettelijk misleidt. Misschien heeft ze de man niet verteld dat ze zwanger was of was ze op de vlucht voor de politie. Finn vat samen dat het leren van Sheila zijn moeder deed hem nog meer afvragen over de identiteit van zijn biologische vader. Hij vertrouwt erop dat hij altijd had gedacht dat zijn vader een professionele sporter of rockster zou zijn. Finn realiseerde zich toen dat hij al de beste ouders had; daarom voelt een deel van hem zich schuldig dat hij naar zijn biologische vader is gaan vragen. Hij respecteert en bewondert zijn vader. Hij is zo fatsoenlijk en is hun hele leven toegewijd aan hem en zijn moeder. Jack is altijd trouw geweest aan Li en Finn kan zien hoeveel ze voor elkaar betekenen en hoeveel hun huwelijk voor hen betekent. Zijn ouders hebben hem nooit in de steek gelaten en zullen dat ook nooit doen.

Meer: Zou *dit* B&B-aluin de Simon van Bridgerton kunnen spelen?

In hun hotelsuite vraagt ​​Li aan Jack hoe lang hij weet wie Finns vader is. Jack antwoordt: “Zijn hele leven.” Hij hield de waarheid achter omdat hij haar geen pijn wilde doen. Li kan niet begrijpen hoe het haar zou kwetsen. “Vertel het me! Wie is het?!” Jack gromt: ‘Ik ben het. Ik ben Finns biologische vader.’ Li hijgt, ‘Jij en Sheila? Had je een affaire met Sheila?’ Jack zegt dat het niet lang heeft geduurd. Li weet dat hij al die tijd bekend is; al die tijd hebben ze een leugen geleefd! Jack wilde haar niet zo pijn doen. Li kan niet geloven dat hij met Sheila heeft geslapen. Heeft hij haar overtuigd om hen het kind te laten adopteren?

Meer: Grey’s Anatomy’s preview: Link en Amelia weer samen

Jack vervloekt dat hij zichzelf haat omdat hij haar heeft verraden. Li vertelt hem dat hij haar niet alleen heeft verraden… hij heeft hun zoon verraden. Ze spoort hem aan om na te denken over wat het met Finn gaat doen, wetende dat zijn vader zijn hele leven tegen hem heeft gelogen. Li herinnert zich dat Finn vragen stelde en uitriep dat Jack al zijn onzekerheid had kunnen beëindigen. Jack was er voor elk moment. “Ik heb er alles aan gedaan om een ​​goede vader voor hem te zijn.” Li antwoordt: ‘Je hebt ook tegen hem gelogen, Jack. En voor mij.” Het is omdat hij van ze houdt en dat altijd zal doen. Wat er met Sheila is gebeurd, was een verschrikkelijke fout. Hij smeekt haar om hem te vergeven. Zij en Finn zijn zijn leven. Li vraagt: ‘En Finn, je zoon? Zal hij je ooit vergeven?”

Meer: Matthew Atkinson wil dat Thomas Douglas terugkrijgt

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter onderbreekt een ongemakkelijk moment tussen Thomas en Parijs.

Als de temperatuur daalt, opwarmen met een terugblik op De heetste fotoshoots van Bold & Beautiful in onze galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.