Bold & Beautiful: Jack’s Secret brengt de Sheila in Finn naar boven


Zal de waarheid Finn bevrijden… van zijn vriendelijkere, zachtere kant?

Finns tijd in Los Angeles was een beetje een allegaartje. Ja, hij is een knappe, succesvolle jonge dokter die liefde vond bij Steffy en het soort geluk dat hij nooit eerder had gekend. En ja, hij trouwde in de Forresters, een van de rijkste, machtigste families van het land. Maar nu hij weet dat zijn hele leven is gebaseerd op de leugens van zowel Jack als Sheila, hoe lang duurt het voordat hij ontdekt dat de duistere kant van zijn biologische moeder in hem wortel schiet op manieren die hij zich nooit had kunnen voorstellen?

Meer: Jacqueline MaCinnes Wood deelt het geheim van in vorm blijven

In het begin leek Finn een nuchtere verademing voor Steffy, niet gehecht aan een liefdesdriehoek, vierhoek of welk drama dan ook dat haar jarenlang vasthield. Maar ze kwamen niet eens door de bruiloft voordat ze erachter kwamen dat zijn verleden veel duisterder was dan verscheurd worden tussen twee geliefden.

Sinds Sheila opdook om aan te kondigen dat zij de lang verloren gewaande moeder van de geadopteerde Fin was, was het bijna hartverscheurend om hem te zien gaan van de opgewonden opgetogenheid om haar te ontmoeten tot het besef dat ondanks een levenslange wens om de vrouw te kennen die hem ter wereld bracht, hij moet houd haar op afstand want… nou, ze is Sheila Carter.

Steffy en haar familie hebben in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat ze slecht nieuws is, en om Finn in hun familie te laten passen, moest hij de banden met de zijne verbreken. Hoe moeilijk het ook was, Finn is meegegaan en deed er alles aan om te voorkomen dat hij in Sheila’s draaikolk van nood terechtkwam.

Kimberlin Brown, Ted King, sheila, jack, lunch, food, bb, jpi

Bovenstaand: Zullen Sheila en Jack de woede van Finn kunnen weerstaan?

Meer: Sheila heeft misschien eindelijk haar gelijke ontmoet

Sheila’s aanwezigheid heeft Finn veranderd, maar ondanks dit alles heeft hij op zijn minst hoop gehouden dat hij misschien eindelijk zijn vader zou ontmoeten en van hem gaan houden. Maar wat zal er met hem gebeuren als hij erachter komt dat hij zijn vader kent, en hem in feite al zijn hele leven kent? Wat gebeurt er met Finns goedaardige hart nu hij weet dat Jack zijn hele leven tegen hem heeft gelogen over… nou ja, zo ongeveer alles. Hoe zal Finn omgaan met de wetenschap dat Jack zijn moeder voor hem verborg en deed alsof hij een vreemdeling was die hem adopteerde, in plaats van zijn echte biologische vader?

Dat is genoeg om het slechtste in iemand naar boven te halen. Combineer dat met het liefdesverdriet waarmee hij worstelt en het is tijd om je af te vragen of Finn misschien bezwijkt voor de duistere kant. Hij is tenslotte de zoon van Sheila, en als de acties van zijn vermeende halfbroers en -zussen… Daisy en Ryder enige indicatie zijn, kan de invloed van haar genen moeilijk te ontwijken zijn.

Zal Finn zijn beide ouders vernietigen en Sheila het kind geven dat ze – laten we eerlijk zijn – verdient? En als hij dat doet, zal Steffy dan proberen te remmen of haar voet aan het gas te geven terwijl haar nieuwe echtgenoot de aartsvijand van de familie Forrester wil neermaaien, zelfs als dat betekent dat hij Jack (en bij uitbreiding de geheel onschuldige Li ) in het proces?

Meer: Matthew Atkinson laat de ouderlijke ellende van Thomas los

Alleen de tijd zal leren of we Finn’s “Sheila”-kant zullen zien of niet. In de tussentijd, om een ​​idee te krijgen van hoe erg die kant kan zijn, kijk eens door de leven en misdaden van Sheila Carter.