Bold & Beautiful: John McCook legt uit waar Eric Forrester is geweest, niet in het ziekenhuis met Steffy


De ziekenhuisscènes hebben een familielid of twee gemist.

The Bold and the Beautiful kijkers zitten sinds de fatale schietpartij van Finn aan hun televisiescherm gekluisterd. En aangezien Steffy ook is neergeschoten, hebben we daar met jou gewacht op de grote onthulling – op haar om Sheila aan te wijzen als de schutter.

We hebben Ridge aan haar zijde gezien, smekend om zijn dochtertje om door te komen… Taylor ook, ook al nam ze een korte pauze om Sheila van de rand van het ziekenhuisdak af te praten, waardoor ze over dezelfde rand en bijna naar haar landde dood. Thomas is in de buurt geweest, vastbesloten om erachter te komen wie dit zijn zus en haar man heeft aangedaan, en Liam en Hope ook… Heck, zelfs Brooke kwam opdagen, net als Zende en Paris, en Sheila was een nietje in Steffy’s kamer…

Meer: De vrouw van Star gaat tegenover hem spelen in soap

Maar waar is Erik geweest? Je zou denken dat haar grootvader daar de hele tijd zou zijn geweest met zijn familie, wachtend op bericht over zijn kleindochter. Een fan, BigBoss, pikte de vermiste Forrester op en wilde hetzelfde weten en verklaarde: “Steffy vangt een kogel op, ligt in het ziekenhuis en Eric, de patriarch van Forrester, is nergens te bekennen. Interessant…”

Eric, Steffy B&B

En Eric’s portrettist John McCook was er snel bij om een ​​beetje inzicht te geven in waarom zijn personage MIA was. “Ze schreven hem gewoon niet in,” vertelde hij en plaagde toen, “Maar binnenkort…”

Nu Steffy wakker is geworden, wil iedereen weten wat ze zich herinnert – en we kunnen niet wachten om het allemaal te zien ontvouwen. Als je wilt weten wat er volgende week in het verschiet ligt, kijk dan eens naar de Vet en mooi spoilers.

Doe dan mee voor een beetje plezier met onze soap opera drinkspel en ontdek wat Vet en mooi moment dat we schreeuwden: “Chug!” in de galerij hieronder.