Press ESC to close

Bold & Beautiful: Krista Allen Bonds met TV Kleindochter, Remington Evans — New Kelly


Heb je gehoord dat je ons met vriendelijkheid hebt vermoord? Nou, dit vermoordt ons met schattigheid!

Inmiddels vermoeden we dat iedereen heeft gehoord dat Thij Bold and the Beautiful krijgt een fris nieuw gezicht als Steffy met haar kinderen terugkeert naar Los Angeles. Nee, Jacqueline MacInnes Wood wordt niet vervangen, maar er is een nieuwe actrice die haar en Liams dochter Kelly speelt!

Meer: De verrassende persoon om Finn en Steffy te herenigen

Krista Allen (Taylor) was natuurlijk degene die breek het nieuws over de casting van Remington Evans door een video te delen van de twee actrices die een “gesprek” voeren waarin we te weten kwamen hoe Kelly’s nieuwe portrettist op commando huilt. Dat was schattig genoeg, maar nu heeft ze nog een video gedeeld van hoeveel “oma” en “kleindochter” een band hebben gehad sinds Evans begon!

Het is kort, maar oh zo ontzettend lief!

“Ik en Remy”, twitterde Allen, “nadat ze klaar is met haar scènes. Ze vroeg me binnenkort om een ​​speelafspraakje, en ik vertelde haar dat ze het vandaag heel goed heeft gedaan.”

Little Evans vraagt ​​Allen voor een speelafspraakje en leunt dan voorover voor een knuffel en een mini-gelukkig dansje. Je kunt Allen horen antwoorden: “Ja, dat zou heel leuk zijn”, voordat ze tegen haar tv-kleindochter fluisterde: “Je hebt dus goed!”

Ja, die emoji die Allen heeft toegevoegd, vat het allemaal samen.

Lees ook:  Liam en Steffy zijn verheugd om de komst van Kelly Spencer aan te kondigen! Doe mee met ons ...

Wij zijn niet nogal zeker wanneer we Kelly en haar moeder terug in de stad zullen zien, maar we weten wel dat ze duidelijk al aan het filmen zijn, en MacInnes deelde een heleboel teasers over wat ze voor de show had gefilmd terwijl ze in Monaco was voor de Monte Carlo Filmfestival.

We weten tenminste dat we hebben veel om naar uit te kijken!

Terwijl we ons klaarmaken voor Steffy om terug te keren en Finn om wakker te worden, bekijk dan onze fotogalerij van hun wervelende romance!@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]