Press ESC to close

Bold & Beautiful: Liam betrapt Hope op vreemdgaan met Thomas in Rome?


Vet en mooi fans begonnen enthousiast te worden over de nieuwste locatieshoot van de soap toen de show voor het eerst aankondigde dat het in april in Italië zou filmen. Nu kunnen we melden dat de cast in Rome is aangekomen en hun eerste presser hebben vastgehouden. We hebben foto’s en clips in overvloed van je favorieten in het buitenland… en een paar teasers om op te starten.

De aardige mensen van Twittamibeautiful waren ter plaatse voor de grote dag en deelden een leuke clip van Matthew Atkinson (Thomas) die Italiaans spreekt. Het onderschrift was: “Een gedenkwaardige dag! En deze groet van @JMattAtkinson is allemaal voor jou, die nu deel uitmaakt van de grote #Twittamibeautiful-familie.”

Twittamibeautiful zorgde ervoor dat de aankomsten op sociale media bleven komen. Vervolgens een grijnzende Lawrence Saint-Victor (Carter): “Acteur en scenarioschrijver, onze @LSaintVictor is schattig!!!”

Genietend van het moment werd er een foto gedeeld van Scott Clifton’s (Liam) die een knuffel gaf.

Atkinson en Clifton, bittere rivalen op het scherm, waren blij om samen een theepauze in het buitenland te delen.

Heere’s Jacqueline… MacInnes Wood (Steffy) dus, die er prachtig uitziet in een gebloemde Dolce & Gabbana-jurk die speciaal voor de reis is uitgekozen.

Thorsten Kaye maakte de reis over de oceaan en we moeten ons afvragen of Ridge eindelijk zijn hartewens zal krijgen en zich zal herenigen met Brooke op een van hun favoriete plekken. Daarover later in het verhaal meer…

Saint-Victor deelde een reeks foto’s, waaronder pers en andere castleden allemaal groot, Vet en mooi lacht in Rome. Geen woord of Saint-Victor daar was om voor de camera te gaan als Carter of achter de schermen aan het regisseren was – misschien wel beide!

Katherine Kally Lang (Brooke), ook bekend als ‘de ongelooflijke vrouw’, lijkt in dit shot een serieuze vraag te beantwoorden.

Annika Noelle (Hope) was ook betrokken bij interviews in Rome. Misschien probeerde ze Hope’s onverwachte romantische interesse in Thomas uit te leggen?!

Wil je meer Noelle? Natuurlijk doe je dat. Alsjeblieft.

Wat dacht je van Noelle en Wood? We kunnen er geen genoeg van krijgen dat “Hope” en “Steffy” allemaal lachen samen in Rome.

Nog een blik van de pers voordat we bij de teasers komen…

In spoilerachtige inhoud gaf Lang ons een voorproefje van Brooke en Ridge in Italië en laten we zeggen dat het er niet op lijkt dat ze haar einde zal houden aan het pact dat ze met Taylor heeft gesloten.

Zoals meer belangrijke teasers gaan, onthulde Clifton iets behoorlijk sappigs in de pers. Hij vertelde interviewers dat Liam in Italië iets leert dat “alles voor mij verandert”.

We kunnen het niet helpen dat we ons afvragen, nu de verhaallijn van Hope en Thomas de richting uitgaat, of Liam op het punt staat zijn vrouw te betrappen op een toenadering tot haar ontwerppartner. Als het zich net zo afspeelt als de keer dat Liam Thomas de mannequin zag kussen, zal hij wegrennen en in paniek raken. Zal het in Steffy’s armen zijn dat hij vlucht? Gezien het feit dat de CEO van Forrester Creations er is zonder haar man, Finn, is het mogelijk dat we een reflexmatige plotwending krijgen die zou kunnenverander eigenlijk alles.

Lees ook:  Hope probeert Steffy te slaan

En eindelijk… het begint! Filmen dat is! Bekijk dit leuke shot van Saint-Victor terwijl de verhaallijnen in Rome op gang komen.

Bekijk de beste locatieshoots van soaps in de onderstaande galerij.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]