Bold & Beautiful Opinie: Steffy onthult overschrijdingen van Brooke en Grace


Grace, Steffy, Brooke, Deacon B&B

Howard Wise/JPI

Bold & Beautiful deed het deze week iets beter met de repetitieve dialoog, hoewel het gesprek tussen Hope en haar moeder uit dezelfde regels bestond over Brooke’s geheim in een lus, maar er waren genoeg nieuwe ontwikkelingen in de verhaallijn dat het niet erg. Bij Forrester Creations was het een zware week voor Carter toen de nieuwste mamabeer in de stad haar klauwen tevoorschijn haalde.

Overstappen?

Meddlesome mama’s zijn een nietje in de zeep, en Grace Buckingham maakt zich op om er een te worden voor de boeken! De woedende vrouw verzon wat haar dochter Zoe Carter aandeed, en dreigde hem te chanteren als hij zijn relatie met Paris niet zou beëindigen… vandaag! Hoe leuk het ook is om dit element terug in de show te hebben, ik kon het niet helpen, maar ik had het gevoel dat ze te ver ging als iemand die zo nieuw was in de Forrester Creations-bubbel, hoe weinig ze eigenlijk weet van Zende, en aangezien ze nog niet eens met haar dochter over de situatie had gesproken. Het is ook een beetje vreemd, aangezien we ons in het jaar 2022 bevinden en het een beetje achterlijk is voor een moeder om te proberen Kiezen de man met wie haar dochter gaat trouwen. Ze heeft een hoge dunk van Paris’ intelligentie, maar gelooft ze niet dat ze haar eigen geest kent als het gaat om zoiets belangrijks? Oke denk ik. Aan de andere kant maakte ze een aantal goede punten. Voerman heeft een beetje slordig gedroeg wat Zende betreft. Dat gezegd hebbende, de toevoeging van Grace heeft de verhaallijn ten goede gekomen en heeft me zelfs doen wortelen voor Carter, en tot op zekere hoogte Carter en Paris, ondanks het feit dat ze meer van mening waren dat ze Quinn en Carter niet zo gemakkelijk hadden moeten dumpen.

Meer: De juiste vrouw voor Carter

Cryptische opmerkingen

Ridge en Deacon zijn zulke goede tegenstanders! De verbale sparringwedstrijd bij Il Giardino was een giller. Ridge kwam binnen als een enorme klapper en Deacon wilde hem vertellen dat hij zijn vrouw zo graag had gekust dat je kon voelen het komt in golven van hem af. Maar hij hield zijn mond dicht zoals beloofd (hoewel spoilers plagen dat op het punt staat te veranderen) en slechts geprikt. Zijn cryptische opmerkingen waren net genoeg om onder Ridge zijn huid te kruipen, maar niet om iets weg te geven. Geweldige scènes.

Meer: B&B-sterren verwelkomen tweede dochter

Wiggy ermee worden

Taylor’s nieuwe (echte!) haar ziet er zo goed uit! Ik lachte hardop om de regel over haar lange haar dat er ‘wiggy’ uitzag. Hoe dan ook, het is interessant, maar helemaal niet verrassend, dat Ridge als een magneet tot haar werd aangetrokken nadat Deacon die kleine zaadjes van twijfel in zijn hoofd had geplant in het restaurant. Ik denk dat hij zo terug is in Tay-Tay’s kantoor als hij de waarheid over Brooke en Deacon weet.

Meer: Krista Allen praat over Taylor die de pruik laat vallen

Doe de Hustle

Ja, de hel staat op het punt los te breken voor Brooke nu Steffy heeft bevestigd wat Douglas Thomas vertelde om waar te zijn. Ik kreeg de grootste kick van Charlie die zich naar het klifhuis haastte om deel te nemen aan een ‘geheime operaties’. Het was natuurlijk helemaal niet wat hij zich voorstelde, maar het was net zo dramatisch toen hem werd gevraagd om de beveiligingsfeed van Brooke en Ridge te hacken. Charlie kon niet geloven dat Brooke Ridge op die manier zou verraden (heeft hij onder een steen geleefd?) maar verspilde geen tijd aan het afwegen van zijn opties en het instemmen met de daad. Steffy, die zich nu gedraagt ​​alsof ze weer in een sekte werd gezogen, likte bijna haar lippen en wreef in afwachting van haar handen, terwijl ze met glazige ogen haar mantra herhaalde over het weer bij elkaar krijgen van haar familie en de Forresters die winnen in plaats van de Loganen. Hoe leuk het ook is om een ​​geheim naar buiten te brengen, vooral wetende dat Sheila erachter zit, Pod Steffy was een teleurstelling. Ze hebben het personage voor dit complot volledig teruggebracht van een vrouw die de wijsheid had gezien om verder te gaan met vechten voor een niet-beschikbare man. Dat ze dat op dit moment voor haar moeder wil, is verrassend, en toch is Brooke/Ridge/Taylor een klassieke liefdesdriehoek op Vet en mooi, dus hier zijn we dan. Wat zijn uw gedachten?

Dit is slechts mijn mening, voel je vrij om je mening te delen in de commentaarsectie hieronder, maar eerst, terwijl we Black History Month vieren, kijk met ons mee door een galerij van enkele van soaps’ belangrijkste zwarte karakters onderstaand.