Press ESC to close

Bold & Beautiful Preview: Finn bezoekt Sheila in de gevangenis


Het was een beetje stil aan het Sheila-front, maar deze week verder The Bold and the Beautiful, staat de opgesloten slechterik op het punt een andere man naar haar cel te roepen – dit keer is het haar zoon Finn. Het nieuwste nummer van Soap Opera Samenvatting geeft niet alleen een voorproefje van dat, maar ook van het feit dat Finn daadwerkelijk komt opdagen!

Hoewel Jack haar e-mail beantwoordde door zijn ex-minnares en de moeder van zijn kind te bezoeken, onthulde Sheila’s portrettist, Kimberlin Brown, dat haar personage eigenlijk “een beetje verrast” zal zijn dat Finn ook op haar verzoek de reis maakte. “Ze wist niet of het zou werken of niet,” verklaarde Brown. “Maar vanwege het hartprobleem kunt u vragen om de behandelend arts te zien die u heeft behandeld.”

Nu we weten welke invalshoek ze gebruikt om hem daar te krijgen, hoe zal Sheila Finn behandelen als hij komt opdagen?

Behalve dat ze aangenaam verrast is dat haar tactiek werkte, deelt Sheila met Finn haar hoop dat Jack haar zal helpen vrij te komen uit de gevangenis. Waarom heeft ze het gevoel dat Jack een vinger zou opsteken om haar te helpen na alles wat ze heeft gedaan? ‘Sheila ziet Jack ook als iemand van buiten die naar binnen kijkt,’ legde Brown uit. “Vaak doen mensen het in die positie beter in paren. Sheila heeft goede hoop dat Jack op zijn minst de mogelijkheid zal overwegen om Sheila te helpen op basis van het feit dat ze een verleden hebben en samen een zoon hebben.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zullen Liam en Brooke samen slapen na Steffy's onthulling?

Sheila Jack B&B

Verleden geschiedenis – een die resulteerde in een zoon – of niet, dat reikt nog steeds naar de sterren, zelfs voor Sheila. Maar het feit dat Jack kwam opdagen om haar de tijd van de dag te geven, is op zich al eng en er zijn overdag vreemdere dingen gebeurd. Door zijn vader bij de mix te betrekken, drukt Sheila uit hoe graag ze de relatie met haar zoon wil herstellen en hoewel Finn een dokter is, degene die haar leven heeft gered, spreekt het feit dat hij haar kwam opzoeken ‘boekdelen’.

Meer: Een nieuw obstakel voor Katie en Carter?

Hoewel Sheila dit misschien als een kleine prestatie ziet, zal Steffy zeker niet blij zijn dat haar schoonmonster opnieuw probeert te azen op de vriendelijkheid en ethiek van haar man als arts. En als Sheila’s plan werkt, en Finn begint zijn muren te laten vallen, zelfs een heel klein beetje wat zijn biologische moeder betreft, dan zou dat hun huwelijk een enorme klap kunnen toebrengen.

Denk je dat Sheila zal slagen door in te spelen op Finns emoties? Deel uw theorieën over hoe u dit zou willen zien spelen in het commentaargedeelte.

Hoewel het misschien voor de hand ligt waar Sheila in onze onderstaande galerij viel met de beste en slechtste moeders aller tijden, bekijk foto’s van andere Vet en mooi en mama’s overdag om te zien hoe ze onze lijst hebben gemaakt.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]